Häiden tärkein päätös on Sen Oikean löytäminen. Myös juhlatilan osalta. Häitä voi juhlia (tai unelmoida juhlivansa) romanttisessa kartanossa, urbaanissa loftissa, entisellä telakalla tai rustiikilla maalaistilalla. Hääinspiraation kasvattamiseksi tähän artikkeliin on koottu Suomen 10 upeinta hääpaikkaa, joissa vietetään mieleenpainuvia juhlia. Lue ja ihastu!

1. Tenalji von Fersen, Helsinki

Suomenlinna on ansainnut asemansa yhtenä pääkaupungin suosituimpana hääpaikkana. Susisaarella sijaitseva upea ja rustiikkinen tiiliholvattu juhlasali, Tenalji von Fersen, on kuin tehty häätilaksi. Ison juhlatilan tunnuspiirteitä ovat näyttävät holvikaaret ja suuret ikkunat, jotka tuovat sisään luonnonvaloa. Ihanteellinen valinta niin kesä- kuin talvihäihin.
Lue lisää Tenalji von Fersenistä

2. Pyynikin Panimo, Tampere

Uniikki, trendikäs ja historiallinen. Pyynikin Panimo on valintasi, kun etsit ainutlaatuista ja näyttävää hääpaikkaa. Museoviraston suojeleman loft-tilan keskiössä ovat upeat vanhat kuparipannut. Löydät tilasta myös modernia nykytaidetta sekä suuret ikkunat. Upea lokaatio myös hääkuville!
Lue lisää Pyynikin Panimosta

3. Hotel Kämp / Peilisali, Helsinki

Arvokasta tunnelmaa henkivä Hotel Kämpin tanssiaissali, Peilisali, tarjoaa elegantin miljöön hääjuhlille aivan Helsingin keskustassa. Legendaarisessa juhlasalissa on kauniit kristallikruunut sekä palatsimaista tunnelmaa luovat koristelut. Tilassa järjestät hääjuhlat jopa 150 henkilölle.
Lue lisää Hotel Kämpin Peilisalista

4. Elva Event Loft, Helsinki

Haaveissa urbaanit kaupunkihäät? Kruununhaassa sijaitseva minimalistiseen tyyliin sisustettu loft-tila on upea paikka hääjuhlille. Rouheat betonilattiat yhdistettynä vaaleisiin seiniin luo Elvaan trendikkään tunnelman.
Lue lisää Elva Event Loftista

5. Puotilan Kartano, Helsinki

Romanttinen Puotilan Kartano on täydellinen hääpaikka! Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta on apuna kaikissa hääjuhliinne liittyvissä järjestelyissä. Kartanossa on useita erikokoisia juhlasaleja, joista löydätte varmasti teidän häille sopivan vaihtoehdon.
Lue lisää Puotilan Kartanosta

6. Ilveslinna, Jämsä

Historiallisessa Ilveslinnassa on upeat puitteet isoille hääjuhlille. Kauniissa luonnonläheisessä miljöössä sijaitsevan Ilveslinnan iso sali on näyttävä häätila, joka sopii erityisen hyvin tyylikkäisiin ja ylellisiin hääjuhliin.
Lue lisää Ilveslinnasta

7. Grundlage Sali ja Olohuone, Turku

Turun paraatipaikalla sijaitseva uniikki Grundlage on inspiroiva juhlatila, joka sopii täydellisesti pieniin ja intiimeihin hääjuhliin. Esillä oleva nykytaide luo ainutlaatuisen tunnelman. Täällä vietetään mieleenpainuvat juhlat perhepiirissä!
Lue lisää Grundlagesta

8. Villa Smeds, Helsinki

Maalaishäät kaupungissa! Maalaisromanttista tunnelmaa henkivässä Villa Smedsissä on loistavat puitteet hääjuhlille. Navetan ylisillä sijaitseva iso juhlatila on helppo somistaa häiden tyyliin sopivaksi ja vietätte siellä helposti jopa 120 vieraan hääjuhlat.
Lue lisää Villa Smedsistä

9. Valkosaaren Telakka, Helsinki

Etsitkö uniikkia tilaa kesähäihin? Valkosaaren Telakka tarjoaa upeat merimaisemat, rustiikin ympäristön sekä ainutlaatuista saaristotunnelmaa aivan Helsingin edustalla. Vanha telakkarakennus on persoonallinen valinta hääjuhliin ja siellä onnistuu erinomaisesti myös vihkitilaisuus.
Lue lisää Valkosaaren Telakasta

10. Ravintola Sipuli / Bankettisali, Helsinki

Helsingin perinteikkäässä Ravintola Sipulissa tanssitaan taianomaisia häitä! Kaunis ja tunnelmallinen Bankettisali sopii isoihin hääjuhliin. Löydät Ravintola Sipulin vanhasta punatiilisestä satamamakasiinista Katajanokan Kanavarannasta. Laadukkaat tarjoilut ja juhlatunnelmaa henkivä tila takaavat täydelliset hääjuhlat!
Lue lisää Ravintola Sipulin Bankettisalista

Jos näistä ei vielä löytynyt teidän häihin sopivaa vaihtoehtoa, käy tutustumassa Venuu.fi:n häätilatarjontaan: 1000+ uniikkia häätilaa!

Venuu.fi on Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät tilat häihin, juhliin, kokouksiin, yritystilaisuuksiin ja saunailtoihin.

Kaupallinen yhteistyö

Päivittäinen ihonhoito on parhaimmillaan arjen ylellisyyttä. NIVEA Q10plusC -uutuustuotteet tuovat myös tehokkaita tuloksia – Me Naisten lukijaryhmä ihastui erityisesti voiteiden ihoa virkistävään vaikutukseen.

Sameutta, pintakuivuutta, väsyneen oloinen iho? Me Naisten lukijoista koostunut testiryhmä pääsi kokeilemaan, miten koentsyymi Q10:tä ja C-vitamiinia sisältävät NIVEAn uutuustuotteet vaikuttavat yleisiin ihohuoliin. Peräti 89 prosenttia kertoi voiteiden tekevän ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Valtaosa koki ihon virkistyneen ja saaneen lisää kimmoisuutta: ”Aamulla iho näytti freesiltä, vaikka unet saattoivat jäädä vähälle.”

Testaajista 89% kertoi ihon tuntuvan pehmeältä ja kosteutetulta.

Testiryhmän suosikiksi nousi yövoide, jonka kerrottiin imeytyvän helposti ilman häiritsevää ihon kiiltelyä seuraavana päivänä. ”Pidin kaikista, mutta erityisesti yövoide löi minut ällikällä. Minulla on sekaiho enkä ole aiemmin voinut käyttää yövoidetta.” Useimmista yövoiteista poikkeavasti NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream on pakattu hygieeniseen ja kätevään tuubiin. Yli kaksi kolmasosaa testaajista ihastui tuubimuotoon: ”Tykkäsin. Helpompi annostella, eikä tule tunnetta, että sormet likaavat purkkiin jäävän voiteen.”

Testaajista 80% koki voiteen virkistävän ihoa.

Silmänympärysvoide sai kiitosta tehokkuudesta ja hellävaraisuudesta. ”En ole tätä ennen pystynyt käyttämään ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä silmänympärysvoiteita, sillä ihoani on alkanut välittömästi kirvelemään.” Voiteen koettiin häivyttävän silmän seudun juonteita ja silmäpusseja jopa välittömästi, sekä tekevän katseesta virkeämmän näköisen.

Testaajista 92% oli tyytyväisiä tuotteisiin.

Tiesitkö tämän Nivea Q10-tuotteista?

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa. C-vitamiiniin yhdistettynä koentsyymin vaikutus tehostuu – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.

Kaupallinen yhteistyö

Ota syksyn meikkitrendit Gloria Fashion Show’n catwalkilta käyttöön!

Viime viikonloppuna vietetty Gloria Fashion Show rantautti suuren maailman meikkitrendit Suomeen. Sensain sponsoroiman meikkitiimin vetäjä Jenny Jansson suunnitteli näytökseen neljä eri lookkia, joilla jokainen voi päivittää ilmeensä myös arkielämässä.

Katso alta syksyn seksyimmät trendit ja etsi itsellesi sopiva look!

Meikkitrendi 1: Graphic – blokkirajaus

Graafinen rajaus on syksyn trendikäs uutuus. Perinteinen kissansilmä saa uuden ilmeen, kun sen muoto muutetaan neliömäiseksi. Rajauksessa kannattaa suosia tuttua ja turvallista mustaa. Näin ilme yllättää ilman, että kokonaisuudesta tulee koominen. Tämä on fashionistan varma valinta!

Tee näin:

Aloita rajauksen teko aivan ripsen tyvestä ja paksunna rajausta vähitellen. Hahmottele ensin ulkoreunan muoto. Paina eyelinerin kärki horisontaalisesti ihoa vasten ja venytä rajaus hiukan yli silmän ulkonurkan. Jätä rajauksen pää tylpäksi, älä vedä viivaa suoraksi. Paksunna sen jälkeen rajaus aina sisänurkkaan saakka. Halutessasi voit harjata yläripsiin mustaa maskaraa, mutta trenditietoisin jättää ripset paljaaksi. Sipaise vielä viimeistelyksi poskille raikas pinkki puna.

Avaintuote: Sensai Liquid Eyeliner, LE01 Black

Meikkitrendi 2: Power woman – viininpunaiset huulet

Syksyllä voi vähitellen siirtyä pois kesän sävyistä voimakkaampiin väreihin. Tässä lookissa katseenvangitsijana toimii voimakas, viininpunainen tai burgundi huulimeikki. ”Punainen voi olla vaikea väri, sillä se on kova. Punainen vaatii usein vähän sovittelua, ennen kuin oikea sävy löytyy. Burgundi taas sopii lähes kaikille”, Jansson vinkkaa. ”Tämä on itsevarman naisen look – kaikki turhat pois!”

Tee näin:

Levitä kevyt meikkivoide koko kasvoille. Pohjusta myös huulten reunat kevyesti meikkivoiteella. Valitse viininpunainen huulenrajauskynä. Rajaa ensin lyhyin vedoin huulten reunat ja väritä kynällä lopuksi huulet kokonaan. Tämä auttaa huulipunaa pysymään paikoillaan. Levitä päälle huulipuna siveltimellä, jotta saat mahdollisimman siistin lopputuloksen. Taputtele lopuksi sormella poskipäille voidemaista poskipunaa freesaamaan ilmettä.

Avaintuote: Sensai The Lipstick – Murasaki 15

Meikkitrendi 3: Tomboy – geeli & kulmakarvat

Tässä tuuheus on valttia! Voimakkaat kulmat jatkavat voittokulkuaan ja nyt ne yhdistetään trendikkäisiin varjostuksiin. Kokonaisilme jää tarkoituksella androgyyniksi. ”Kulmalook kannattaa tehdä oman kulman ehdoilla, sillä samanlainen ilme ei sovi kaikille. Pyöreää tai ohutta kulmakarvaa ei kannata väkisin piirtää tiettyyn malliin”, Jansson opastaa.

Tee näin:

Levitä kevyt meikkivoide koko kasvoille ja luomille. Käytä tarvittaessa peiteainetta ongelmakohtien peittämiseen. Levitä poskiluun alle voidemainen varjostusväri korostamaan kasvojen kulmikkuutta. Kiinnitä lopuksi meikki irtopuuterilla painellen. Täytä kulmakynällä koko kulmakarvan alue lyhyillä vedoilla. Harjaa välillä kulmakarvat läpi ylös suuntautuvin vedoin, jotta löydät kulman oikean muodon. Samalla kynän piirretty jälki lähtee pois. Vältä punaruskeita sävyjä, jos hiuksesi eivät ole punaiset. Parhaiten kulmissa toimivat likaiset ruskean sävyt. Viimeistele kulmat värittömällä kulmageelillä, joka pitää karvat paikallaan.

Avaintuote: Sensai Eyebrow Pencil EB01

Meikkitrendi 4: Pariisilainen boho rock chick – kökköripsi

Tämä look sopii kiireisiin arkiaamuihin kuin nakutettu. Ilme pysyy vaivattomana ja modernina, kun turha takakireys jätetään pois eikä kasvoja viilata vimpan päälle. “Ajatuksena on, että kasvoilla on yksi pääpointti, joka meikataan. Kokonaisuus ei ole niin pirun laitettu, vaan meikki saa itse asettua aloilleen”, Jansson selittää. Nyt saa siis ripset olla luvalla klimpissä!

Tee näin:

Levitä kasvoille kuulas meikkivoide. Iho saa jäädä luonnolliseksi. Pohjusta myös luomet meikkivoiteella. Levitä ripsirajasta ylöspäin koko luomelle kevyesti hohtava hiekanruskea luomiväri. Varmista, että luomiväristä tulee pehmeä häivyttämällä reuna puhtaalla, ilmavalla siveltimellä. Levitä seuraavaksi sekä ylä- että alaripsiin ripsien pohjustusaine. Harjaa pohjustusaineen päälle ronskisti mustaa maskaraa. Liikuta harjaa siksak-kuviossa, jotta ripset tarttuvat kevyesti toisiinsa. Skippaa ripsiharjan käyttö, jotta ripset jäävät mahdollisimman näyttäviksi! Levitä vielä lopuksi huulille luonnollinen Sensai Lipbase.

Avaintuote: Sensai Eyelash Base 38C ja Mascara 38C Volumizing