Kaupallinen yhteistyö

Syksyn ykköstrendi on pukeutua päästä varpaisiin yhteen sävyyn.

Kerman, hiekan ja kamelinruskean sävyt näyttävät eleganteilta, kestävät aikaa ja mikä parasta, sopivat aina yhteen.

Miksaa materiaaleja

Yhdistä yksiväriseen asuun erilaisia materiaaleja. Kamelinkarvan sävyinen teddykarvatakki on syksyn muodikkain ostos ja hauska vaihtoehto villakangastakille. Pue takin alle saman sävyinen sporttinen huppari tai paljon pehmeitä neuleita. Kerrospukeutuminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Villakangastakki 330 e, Minimum. Vaalea pooloneule 24,90 e, cut&pret.

 

 
Villakangastakki 469,90 e, Calvin Klein. Armeijanvihreä paitamekko 249 e, Tiger of Sweden. Valkoiset nahkatennarit 140 e, Vagabond. Korvarenkaat 83 e, Pernille Corydon.

 

Pukeudu yhteen sävyyn

Ei taaskaan mitään päälle pantavaa? Tee kuten tyylitaiturit ja rakenna asusi ruskean ja beigen sävyjen varaan. Neutraalin sävyisen asun kaikki osat loksahtavat paikoilleen. Pue kamelinruskean vuorittoman villakangastakin alle saman sävyinen neulepoolo ja tupakanruskeat vajaamittaiset housut. Yksivärinen asu näyttää elegantilta ja saa sinut näyttämään pidemmältä.

 

Kamelinkarvan värinen villakangastakki 159 e, cut&pret. Pooloneule 24,90 e, cut&pret. Vajaamittaiset suorat housut 119,90 e, Ril’s. Tupakanruskea mokkalaukku 269 e, Coccinelle. 

 

Villakangastakki 469,90 e, Calvin Klein. Laukku 99,90 e Pupulandia x A+more.

 

Aloita asusteista

Uuteen trendiin totuttelu onnistuu helpoiten päivittämällä asusteet. Hanki uusi luottolaukku mustan sijaan kamelin tai beigen sävyssä tai kokeile myös oliivinvihreää, beigen herkullista sukulaissävyä. Kauden muodikkain materiaali on boheemi mokka, jonka pörheä pinta pääsee oikeuksiinsa lämpimän ruskeissa sävyissä.

Katso syksyn muotiuutuudet tästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla