Kaupallinen yhteistyö

Jos naisilta kysytään, pitäisi alusvaatteiden olla yhtä aikaa sekä mukavat että hyvännäköiset. Onnistuu! On nimittäin olemassa alusvaatteita, jotka näyttävät hyvältä, mutta eivät tunnu miltään päällä.


Noin puolet naisista käyttää väärän kokoisia alusvaatteita, jotka kiristävät ja puristavat niin, että olo on epämukava aamusta iltaan. Toinen vaihtoehto on usein tinkiä naisellisuudesta: ylle vedetään puuterimummiksia ja tylsiä rintsikoita, jotka kuitenkin piilotetaan komeroon viimeistään silloin, jos intiimi kanssakäyminen uuden tuttavuuden kanssa alkaa vaikuttaa todennäköiseltä. Oi alusvaatejumalat - miksi mukavuus ja tyylikkyys eivät voi kulkea käsi kädessä?

Helsinkiläinen Nora, 33, on sitä mieltä, että kyllä voivat.

– Sloggin ZERO Feelit ovat niin mukavat, ihan kuin päällä ei olisi mitään. Lisäksi tämä setti on todella hyvän näköinen, hän sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nora oli täysin kyllästynyt kiristäviin ja puristaviin alusvaatteisiin ennen tutustumistaan sloggin ZERO Feeleihin. Superpehmeästä mikrokuidusta valmistetut liivit ovat kuin toinen iho.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Käytän liivejä arjessa silloin, kun haluan panostaa mukavuuteen. Ne ovat huomaamattomat ja kevyet, eikä niissä ole inhottavasti painavia kaaritukia, Nora sanoo.

Salaisuus vaatteiden alla

Musta on alusvaatteista ylivoimaisesti suosituin väri vuodesta toiseen. Norakin suosii klassista linjaa.

– Väreistä olen valinnut mustan ja beigen, jotka ovat monikäyttöisiä eri vaatteiden kanssa.

Klassisesta linjasta voi myös poiketa rohkeasti. Värikkäät alusvaatteet ovat piilossa kuin pieni herkullinen salaisuus. ZERO Feel -mallistossa on värejä vaaleansinisestä tulen- ja korallinpunaiseen. Myös rintaliivi- ja pikkuhousumalleja on useita.

– ZERO Feelit ovat varsinkin juhlamekkojen kanssa aivan ykköset, kun ei näy mitään rumia saumoja, hehkuttaa Nora.

Uusin ZERO Feel -tuoteperheen jäsen on kauniin pitsinen ZERO Feel lace. Näyttävien ja hyvännäköisten alusvaatteiden kanssa ei tule tilannetta, että niiden näkyminen nolottaisi. Vaikka mukavissa alusvaatteissa on ihana kotoilla, ne kestävät katseen myös missä tahansa muussa tilanteessa.

Kiss your kaarituet goodbye

Väärän koon lisäksi yleisimpiä alusvaatteiden kanssa esiintyviä pulmia ovat huono istuvuus, alushousujen hiertäminen sekä puristavat kuminauhat.  Ihoa jatkuvasti painava kuminauha voi myös aiheuttaa kutinaa, ja oikein herkän ihon se pahimmillaan rikkoo.  Kaikki nämä asiat on otettu huomioon ZERO Feel -mallistossa, joka on saumaton,  täydellisesti joustava ja kehoosi muokkautuva. Kaikki rintaliivit ovat kaarituettomia – miksi alistua epämukavuuteen, kun voi hengittää vapaammin.

 

 

sloggi ZERO Feel


Nyt jos koskaan kannattaa vaihtaa vanhat liivit alusvaatteisiin, jotka eivät tunnu miltään. Tutustu Stockmannin ZERO Feel -mallistoon täältä!
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla