Alusvaatteissa mukavuus on nyt oleellisinta. Pukeudu lempparityyliisi ja unohda kokonaan, mitä vaatteiden alla on.

Halusitpa käpertyä sohvalle kotikissaksi tai suunnata kevätaurinkoon lempifarkuissasi, mukavat alusvaatteet ovat hyvän fiiliksen a ja o. Vai oletko kenties juhlatuulella? Silloinkin voit unohtaa kiristävät ja ahdistavat kureliivit, sillä saumattomat alusvaatteet sopivat myös kesämekon alle.

Tässä kolme lempparityyliä supermukaviksi päivitettyinä!
 

1. Farkkua päästä varpaisiin

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hauska look syntyy, kun yhdistät lempifarkkujesi kanssa samansävyisen farkkupaidan. Yhtenäinen kuosi ylä- ja alaosassa tekee tyylistä kiinnostavan. Sujauta paita housujen sisään tai solmi edestä kiinni. Lahkeet voi kääriä rennosti rullalle. Pirteän väriset rintsikat saavat luvan kanssa vähän vilkkua paidan alta. 

Sopivasti tukevat! Sloggi ZERO Feel Soft Bra on yhtä mukava kuin sarjan muut tuotteet, mutta siihen on lisätty on kompaktisti tukea.
ZERO Feel Soft Bra, 39,99 €. ZERO Feel Hipster -alushousut, 14,99 €

2. Mukavuusalueella

Enää et halua riisua rintsikoita heti kotiin tullessa, päinvastoin! Rennot shortsit, pörröinen villapaita ja huomaamattomat alusvaatteet ovat kotoilijan luottokolmikko. Ryhdistä haaleaa pinkkiä hempeällä harmaalla. Väripari, joka ei koskaan petä! 

Saumattomat sloggi ZERO Feel –alusvaatteet ovat niin mukavat, että unohdat edes käyttäväsi moisia.
ZERO Feel -toppi, 34,99 €. ZERO Feel Hipster -alushousut, 14,99 €.

 

3. Helmat liehuen


Kietaisumekko on takuulla huolettomin asu kevään ja kesän juhlakauteen. Se on yhtä helppo pukea päälle kuin riisuakin. Kimonomainen asu tuntuu päällä ylelliseltä ja sopii täydellisesti lämpeneviin kesäiltoihin. 

 
Kun alusvaatteet mekon alla eivät näy eivätkä tunnu, voit keskittyä olennaiseen – illan kuningattarena olemiseen!
ZERO Feel Bralette, 39,99 €. ZERO Feel Tanga -alushousut, 13,99 €.

 

Kuin toinen iho

Sloggin ZERO Feel -sarjan tuotteet ovat täysin saumattomia
ja vaatteiden alla huomaamattomat. Japanilaisen 360° joustavan, pehmeän stretchin sekä pisteliitosteknologian ansiosta ne mukautuvat luonnollisesti kehon liikkeisiin pakottamatta sitä tiettyyn muottiin. 
Alkuperäisen ZERO Feel -topin lisäksi sarjasta löytyvät nyt myös avonaisempi ZERO Feel Bralette -malli sekä kompaktilla tuella lisätty ZERO Feel Soft Bra. 

Tutustu tuotteisiin >>

Sisältö jatkuu mainoksen alla