Suomalaiset suosivat ihonhoidon perustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa enemmän kuin muut pohjoismaalaiset.

Ihonhoito-ostoksilla voi mennä sormi suuhun: seerumi, kuorinta, naamio, kasvovesi… Mitä tuotteita suomalaiset oikeasti valitsevat kaappeihinsa?

Skincity on ihonhoitoklinikka netissä. Ruotsissa perustettu yritys aloitti keväällä toimintansa Suomessa ja toimii myös Norjassa. Nopeasti huomattiin, että suomalaisasiakkailla on omat tuotesuosikkinsa verrattuna ruotsalaisiin ja norjalaisiin.

– Suomalaiset asiakkaamme ostavat paljon perinteisiä voiteita ja puhdistustuotteita ja suosivat luonnonkosmetiikkaa, kertoo kosmetologi Mari Rieppola Skincitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täsmähoitotuotteiden, kuten seerumien ja naamioiden, käyttö kuitenkin lisääntyy jatkuvasti. Pian ne ovat Suomessa yhtä suosittuja kuin Ruotsissa ja Norjassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutama täsmätuote riittää

Iho ei välttämättä tarvitse lukemattomia tuotteita tai monimutkaisia rutiineja. Oikeilla tuotteilla ihonhoito on helppoa, eikä siihen kulu liikaa aikaa aamulla ja illalla.

– Puhdistavilla ja kosteuttavilla ihonhoitotuotteilla ja ihon säännöllisellä hoitamisella pärjää pitkälle, Rieppola sanoo.

Tämä onkin suomalaisasiakkaiden mieleen. Skincityn verkkosivuilla voi suorittaa ihotestin, jonka pohjalta kosmetologit suosittelevat kunkin iholle sopivimmat tuotteet. Valikoimaan kuuluvat tuotesarjat ovat pääosin kauneushoitoloissa käytettävää ammattikosmetiikkaa sekä laadukasta selektiivistä kosmetiikkaa. Niissä on tehokkaita ainesosia: muun muassa aktiiviaineita, kuten happoja.

Suosituimmissa tuotteissa on usein hyvä hinta-laatusuhde.
Suosituimmissa tuotteissa on usein hyvä hinta-laatusuhde.

Talveksi tuotteet vaihtuvat

Pakkanen ja kuiva ilma tekevät tuhojaan, ja iho kaipaa talvella erilaista hoitoa kuin kesällä. Eri vuodenaikoina myös eri tuotteet käyvät kaupaksi.

– Talvea kohti koostumukset vaihdetaan täyteläisempiin ja seerumit otetaan ahkerampaan käyttöön, kertoo Rieppola.

Kosmetologi Rieppola suosittelee lisäksi ihon kuorimista säännöllisesti myös kylmänä vuodenaikana. Kun vanha ihosolukko kuoritaan pois, kosteuttavat tuotteet imeytyvät paremmin.

10 myydyintä ihonhoitotuotetta Skincityn verkkokaupassa

  1. Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid -kuorinta
  2. Exuviance Evening Restorative Complex -voide
  3. Exuviance Vespera Bionic Serum -seerumi
  4. Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength -kuorintanaamio
  5. Klairs Supple Preparation Facial Toner -kasvovesi
  6. Paula's Choice CALM Mineral Moisturizer SPF30 Normal to Oily -voide
  7. Paula's Choice Resist C15 Super Booster -seerumi
  8. Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil -puhdistusöljy
  9. Clarins Double Serum -seerumi
  10. Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm -voide

Ihonhoitoklinikkasi netissä

Skincityn verkkokaupan valikoimassa on ihonhoitotuotteita vaativaankin makuun. Tuotteet toimitetaan kauniisti paketoituna ilman toimituskuluja. Tee ihotesti Skincityn verkkosivuilla ja löydä sinulle sopivimmat tuotteet kosmetologin avustuksella! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla