Pikkujoulukauden lähestyessä on aika päivittää look iltamenoihin sopivaksi. Kasvot saavat edelleen hehkua – lisäksi korostetaan joko silmiä tai huulia. Värit saavat olla nyt rohkeita.Tänä syksynä lanseeratut, täysin uudistuneet Shiseido-meikit yhdistävät japanilaisen perimätiedon ja harmonian moderneihin innovaatioihin. Tuloksena on hehkuvan kaunis, minimalistinen meikki, joka iholle asettuessaan tuntuu höyhenenkevyeltä. Pigmentissä ei kuitenkaan ole säästelty, vaan värisävyt ovat syviä ja tuotteet iholla pitkäkestoisia.

1. Intensiivinen katse

Pidä iho kuulaana, ja lisää luomille tehosteväri sekä tarkka rajaus. Jos haluat panostaa huuliin, jätä silmämeikki minimiin. Keskity selkeisiin, graafisiin linjoihin. Laadukas meikki pysyy iholla suttaantumatta koko illan.

Kajal InkArtist -silmämeikkikynä sopii rajauksen tekemiseen, luomiväriksi ja kulmakarvoille.
Vinkki: Smokey eye -lookin saat loihdittua vaikka lennosta, sillä kynässä on sisäänrakennetun teroittimen lisäksi myös sivellin levitystä varten.

Nestemäisen Archliner Ink -rajaustuotteen erikoismuotoillun kärjen avulla voit heittää hyvästit sokealle kulmalle.
Vinkki: Tuuheamman oloiset ripset saat, kun lisäät kynällä pisteitä suoraan ripsien väleihin.


2. Herkulliset huulet

Geelimäiset tuotteet liukuvat saumattomasti iholla kosteuttaen sitä samalla. Näin onnistuu intensiivinen, mutta samalla kevyen tuntuinen meikki.

VisionAiry Gel -huulipunassa yhdistyvät normaalisti toisensa kumoavat elementit, vahva pigmentti sekä kosteuttava vesi.  Nyt on helppo pitää huulet pitkään herkullisen näköisinä, mutta samalla hyvinvoivina.
Vinkki: Jos haluat muhkeamman näköiset huulet, levitä tummempaa sävyä koko huulille ja hieman vaaleampaa sävyä keskelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Crystal GelGloss -huulikiilto antaa erittäin vahvan wet-lookin olematta kuitenkaan tahmaisen tuntuinen.
Vinkki: Voit käyttää tuotetta joko yksinään tai värillisen huulimeikin päällä tuomaan kiiltoa ja korostamaan väriä. Toimii kiillon antajana myös poskipäillä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla


3. Satiinisen pehmeä iho

Alunperin geishoille suunnitellut puuterituotteet on luotu toimimaan kaikissa mahdollisissa valaistuksissa.

Moussemainen Minimalist WhippedPowder -poskipuna levittyy helposti kasvoille ennen muuttumistaan kevyeksi, pehmeäksi puuteriksi. Tuote antaa luonnollisen, punastusta imitoivan efektin ja sävyn.
Vinkki: Levitä sormenpäillä poskille. Aloita pienellä määrällä ja lisää tarvittaessa.

Essentialist Eye Palette -luomiväripaletti koostuu neljästä toisiinsa sointuvasta sävystä.
Vinkki: Paletti sisältää sekä mattaisia että kiiltäviä sävyjä, joten päivä- ja iltameikin rakentaminen onnistuu helposti samalla tuotteella.

Tuotteista voi lukea lisää ja niitä voi tilata Sokoksen verkkokaupasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla