Kaupallinen yhteistyö

Kaipaatko uutta kevätlookia? Aitajuoksija Lotta Harala on sekä vaalentanut että raidoittanut hiuksensa onnistuneesti kotioloissa.

Kaipaatko uutta ilmettä hiuksiin? Hiusten vaalennus tai raidoitus onnistuu kätevästi kotona. Jos haluat luonnollisemman lopputuloksen, valitse raidat, jolloin tyvikasvukaan ei erotu niin selkeästi, erityisesti jos oma sävy on tummempi. Jos taas toivot isompaa muutosta, voit kokeilla koko pään vaalennusta.

Aitajuoksija Lotta Harala, 27, on kirkastanut hiustensa sävyä raidoilla jo pitkään. Kaunis ja luonnollinen lopputulos on onnistunut myös kotioloissa. Ensimmäisen kerran jälkeen Lotta innostui niin paljon, että raidoitti myös äitinsä ja isoäitinsä hiukset.

Nyt Lotta kaipasi itselleen uudenlaista ilmettä ja vaalensi hiuksensa Schwarzkopf Blonde L101 Silver Blond -vaalennuksella. Lotta onnistui viileän vaaleassa lopputuloksessaan kampaaja Miika Kemppaisen vinkeillä.

Ilmeen uudistus vaalennuksella

On tärkeä valmistautua huolellisesti hiusten vaalennukseen jo etukäteen. Tutustu ensimmäisenä Schwarzkopf Blonde -tuotepakkauksen takana olevaan värikarttaan.

- Vertaa hiustesi luonnollista sävyä pakkauksen värikarttaan ja tarkista vaalennuksen lopputulos. Vaalennusteho on mainittu pakkauksen edessä, esimerkiksi Blonde-vaalennuksen sävy L101 Silver Blond vaalentaa hiuksia jopa 8 astetta, opastaa kampaaja Miika Kemppainen.

Tärkeää etukäteisvalmistelussa on myös varata riittävä määrä vaalennustuotetta. Yksi paketti riittää lyhyille hiuksille tai tyvikasvulle ja kaksi pakettia on sopiva määrä puolipitkille hiuksille. Lotta käytti pitkien hiustensa vaalennukseen kolme pakettia vaalennusainetta.

Vaalennusainetta on tärkeä levittää kaikkialle vaalennettaviin kohtiin. Tyveä vaalentaessa levitä tuotetta vain luonnonhiukselle aiemmin vaalentamattomiin kohtiin.

- Heti vaalennuksen jälkeen hiukset ovat selkeästi lämpimän sävyiset. Siksi vaalennuspaketin (Blonde sävy L101) viileäksi taittava hoitonaamio on tärkeä viimeinen vaihe täydellisessä lopputuloksessa, Miika muistuttaa.

Vai sittenkin raidat?

Raidoilla saa kirkastettua vaaleita hiuksia tai tuotua eloa tummempiin hiuksiin. Raidoituksessa oikea tekniikka ja sävy ovat tärkeitä, ja useimpien toiveissa on viileän vaalea sävy. Miika kertoo, että kirkastunut sävy hiuksissa tuo valoa myös kasvoille ja koko olemukseen.

Blonde-raidoituspakkauksen mukana tulee perinteisen raidoitushupun lisäksi myös sivellin, jolla saa luotua hiuksiin luonnolliset balayage-raidat. Raidoitushupulla on kätevä tehdä raidat lyhyisiin hiuksiin. Mutta onnistuuko raidoitus yksin?

- Yksin voi helposti freesata tyvialueen ja hiusrajan. Koko pään raitoihin, etenkin hiusten ollessa pitkät, on hyvä ottaa kaveri avuksi, kuten videolla näytämme. Koko pään vaalennus on suhteellisen helppo tehdä yksinkin.

Kun kaipaat kirkastusta hiuksiin, mieti ensin, haluatko luonnolliset raidat vai näyttävämmän ilmeen kokopään vaalentamisella.

Kumpi sopii sinulle?

Haluatko kokonaan uuden ilmeen? Katso ylhäällä oleva video kotivaalennuksesta.

Harkitsetko raitoja? Katso video raidoituksesta

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

SCHWARZKOPF BLONDE ON JOHTAVA VAALENNUSBRÄNDI

Schwarzkopf BLONDE tarjoaa sopivan vaalennustuotteen eri tarpeisiin: vaalennukseen, värinpoistoon ja raitoihin. Vaalennuskertojen välillä vaalennusspraylla saa vaalennettua tyveä kaksi astetta.

BLONDEN koostumus sisältää öljyä ja siihen on lisätty erityinen sekoitus pigmenttejä, jotka neutralisoivat kellertäviä sävyjä. Sinistä pigmenttiä sisältävä hoitoaine antaa viileän sävyn sekä silottaa ja vahvistaa hiusrakennetta vaalennuksen jälkeen. Öljystä aktivoituva koostumus tekee hiuksista taipuisat, pehmeät ja kiiltävät.

Saatavilla päivittäistavarakaupoista - voit ostaa myös täältä!


Huom! Hiusten vaalennusta ja värjäystä ei suositella alle 16-vuotiaille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla