Haaveiletko raikkaasta lookista? Katso video, miten saat upean vaalennuksen edullisesti kotona. Katso myös Lotan ennen ja jälkeen -kuvat!

Poikkeusolot ovat rajoittaneet sosiaalisia kontaktejamme, ja moni venyttää myös kampaajalle menoa. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse kärvistellä tyvikasvun kanssa, koska hiukset voi vaalentaa helposti ja edullisesti myös kotona. 

SM-voittaja, aitajuoksija, Lotta Harala, 27, on luonnostaan vaaleahiuksinen, mutta on kirkastanut omaa sävyään teini-iästä alkaen joko raidoilla tai vaalennuksella. Kaunis ja luonnollinen lopputulos on onnistunut myös kotioloissa. 

Lotta kaipasi itselleen uudenlaista ilmettä kevääseen ja teki hiuksiinsa koko pään vaalennuksen. Lotta onnistui viileän vaaleassa lopputuloksessaan kampaaja Miika Kemppaisen vinkeillä. Katso Miikan vinkit videolta!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Seuraavalla käsittelykerralla Lotta voi halutessaan siirtyä taas raidoitukseen. Näin hiusten yleisilme on selkeästi vaaleampi, mutta tyvikasvu ei erotu niin selkeästi. Vaalennuksen jälkeen viileää sävyä kannattaa ylläpitää hopeashampoolla ja käyttää myös hoitavia naamioita kerran kaksi viikossa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Schwarzkopf BLONDE on johtava vaalennusbrändi

Schwarzkopf BLONDE tarjoaa sopivan vaalennustuotteen eri tarpeisiin: vaalennukseen, värinpoistoon ja raitoihin. Vaalennuskertojen välillä vaalennusspraylla saa vaalennettua tyveä kaksi astetta. 

BLONDEN koostumus sisältää öljyä ja siihen on lisätty erityinen sekoitus pigmenttejä, jotka neutralisoivat kellertäviä sävyjä. Sinistä pigmenttiä sisältävä hoitoaine antaa viileän sävyn sekä silottaa ja vahvistaa hiusrakennetta vaalennuksen jälkeen. Öljystä aktivoituva koostumus tekee hiuksista taipuisat, pehmeät ja kiiltävät.

Saatavilla päivittäistavarakaupoista - voit ostaa myös täältä! 

Huom! Hiusten vaalennusta ja värjäystä ei suositella alle 16-vuotiaille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla