Hiusten raidoittaminen kotona on helppoa ja hauskaa. Lopputulos on yhtä upea kuin ammattilaisen tekemä, kun noudatat selkeitä ohjeitamme. 

Hiukset raidoittamalla saa kirkastettua vaaleita hiuksia tai tuotua eloa ja ilmettä tummempiin hiuksiin. Raidoitus on koko pään vaalennusta armollisempi, koska tyvikasvu ei erotu niin selkeästi. Näin saa samalla pidennettyä värjäysväliä sekä huolitellun ilmeen pidemmäksi aikaa. 

Raidoituksessa oikea tekniikka ja sävy ovat tärkeitä, ja useimpien toiveissa on viileän vaalea kaunis sävy.

Tämän tietää myös SM-voittaja, aitajuoksija Lotta Harala. Urheilijan vaaleat hiukset ovat päivittäisen rasituksen kohteena, sillä Tokion olympialaisiin tähtäävä, useita kertoja päivässä treenaava nainen pesee hiuksia usein, mikä kuluttaa hiusväriä.

– Lisäksi ulkomaanleireillä esimerkiksi aurinko kuivattaa hiuksia paljon. Oikean sävyn ylläpito vaatii luotettavat, toimivat tuotteet, Lotta toteaa.

Kampaaja Miika Kemppainen kertoo, että raidoilla on mahdollista saada hiuksiin hienostunut ja luonnollinen lopputulos. Kirkastunut sävy hiuksissa tuo valoa myös kasvoille ja koko olemukseen.

–  Blonde-raidoituspakkauksen mukana tulee perinteisen raidoitushupun lisäksi myös sivellin, jolla saa luotua hiuksiin luonnolliset balayage-raidat. Yksin voi helposti freesata tyvialueen ja hiusrajan. Koko pään raitoihin, etenkin hiusten ollessa pitkät, on hyvä ottaa kaveri avuksi, kuten videolla näytämme.

Katso videolta Miikan täsmävinkit hiusten onnistuneeseen kotiraidoitukseen!
#powerblonde

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Schwarzkopf BLONDE on johtava vaalennusbrändi

  • Schwarzkopf BLONDE on kattava vaalennusbrändi, jolta löytyy sopiva vaalennustuote eri tarpeisiin: vaalennukseen, värinpoistoon ja raitoihin. Vaalennuskertojen välillä vaalennusspraylla saa vaalennettua tyveä 2 astetta. Viileän vaalean lopputuloksen ylläpitoon Blonde-valikoimasta löytyy shampoo ja sävyte.
  • Kirkastava öljy-boosteri vaalentaa ja antaa upean vaalean sävyn samanaikaisesti.
  • Öljystä aktivoituva koostumus tekee hiuksista taipuisat, pehmeät ja kiiltävät.
  • Tehokkain tuote L1++ vaalentaa jopa 9 astetta.
  • OmegaPLEX-teknologia vahvistaa ja suojaa hiuksia vaalennuksen aikana – jopa 80 % vähemmän hiusten kulumista. Tuotteessa on keltaisuutta poistava vaikutus.
  • Saatavilla päivittäistavarakaupoista. Osta myös täältä!
Sisältö jatkuu mainoksen alla