Löytyykö hiuksistasi tyvikasvua tai harmaita, jotka haluaisit sävyttää nopeasti ennen tärkeää tapaamista tai treffejä?

Sopiva hiusväri on parhaimmillaan kuin luottokumppani; kun löytää sopivan ja luonnollisen, ei siitä halua luopua. Schwarzkopfin uusi Only Love -hiusväri on toivottu tulokas kestovärivalikoimaan. Kestävä lopputulos onnistuu sen avulla luonnollisemmin kuin koskaan ja peittää harmaat hiusyksilötkin intensiivisesti.

Uutuusväri ei sisällä alkoholia, ammoniakkia tai silikoneja. Hiusvärissä ei ole käytetty myöskään PPD:tä ja PTD:tä. Lisäksi ne ovat lääkärien dermatologisesti testaamia ja riippumattoman ECARF:n (European Centre fo Allergy Research Foundation) laatutestaamia.

Sen sijaan Only Love sisältää luonnollisesti hiuksia hoitavia ainesosia kuten kauramaitoa, soijaproteiinia ja arganöljyä. Only Love -hiusvärit on paitsi valmistettu rakkaudella, lisäksi ne on myös paketoitu rakkaudella – kartonki on valmistettu ympäristöneutraalisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hiuksissa Only Love -kestoväri kestää treffeiltä toisille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hiusväri ennen ja jälkeen Only Love-kestovärjäyksen
Hiusväri ennen ja jälkeen Only Love-kestovärjäyksen

 

Nappaa talteen myös nämä vinkit treffeille valmistautuessasi, niin olet entistä itsevarmempi ja hehkuvampi.

1. Pirteä olo
Jos takana on huonosti nukuttu yö ja olet väsynyt, voit tehdä pienen treenin ennen tapaamista virkistäytyäksesi. Punnerra, lankuta ja venyttele. Hyvä tuki keskivartalossa ja suora ryhti saa ihmeitä aikaan.

2. Siisti yleisvaikutelma
On kohteliasta saapua treffeille raikkaana, eikä suoraan hikisistä treeneistä. Jos et ehdi suihkuun, voit lisätä maltillisesti hajuvettä. Muista myös raikas hengitys!

3. Pukeudu varman päälle
Vaatteet vaikuttavat omaan fiilikseen. Treffeille kannattaa valita siistit luottovaatteet, joissa viihtyy itse koko illan. Kiinnitä huomiota myös kenkiin. Uudet ja korkeakantaiset kengät eivät välttämättä ole ne käytännöllisimmät, jos kävelette treffeillä pitkään.

4. Luonnollinen meikki
Korosta niitä kohtia kasvoistasi, joihin haluat treffikumppanisi kiinnittävän huomiota. Suosi luottomeikkejäsi. Muista kuitenkin, että luonnollisuus on valttia meikissäkin.

5. Hiustyyli tilanteen mukaan
Hiustyyli ja kampaus kannattaa valita treffipaikan mukaan; teetkö tarkkaan asetellun kampauksen kahvilatreffeille vai annatko hiusten kehystää kasvojasi vapaana leffateatterin hämärässä? Huomioi myös sää; kostealla tai tuulisella säällä kampauksesi on koetuksella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla