Kaupallinen yhteistyö

Ylellinen, lämmittävä, pehmeä – ja vieläpä ekologinen. Villa on ylivoimainen materiaali rentoon kotoiluun ja ulkoiluun. 

Villaan on helppo ihastua. Se suojaa kylmältä ja tuntuu viileältä kuumalla. Villa tuntuu miellyttävältä jopa kosteana. Rypistymättömänä se on ihanteellinen matkoille. Huonosti syttyvänä se on täydellinen nuotiovaate.

Villa on myös kestävä valinta ja oikein huollettuna se kestää vuodesta toiseen. Partioaitan valikoimista löydät kierrätetystä villasta valmistettuja re-wool -tuotteita, ylijäämävillalla eristettyjä talvitakkeja, kotimaista ja norjalaista lampaanvillaa sekä vastuullista merinovillaa.

ÄÄNESTÄ OMAA SUOSIKKIASI JA VOITA SE OMAKSESI!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. DEVOLD ONA ROUND SWEATER 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ylellinen, paksu ja pehmeä merinovillaneule. Korkea suojaava kaulus ja pitkät hihat auttavat pysymään lämpimänä kylminä talvipäivinä. Hihoissa peukaloaukot, jotta hihat saa pysymään hyvin paikoillaan ja kädet pysyisivät paremmin lämpiminä. Resorit tuovat ryhdikkyyttä.


2. FJÄLLRÄVEN ÖVIK KNIT SWEATER W
Kauniisti kuvioitu villapaita arkikäyttöön tai rentoon ulkoiluun ja oleiluun nuotion äärellä. Villa ei luonnonmateriaalina hätkähdä kipinöitä kuten keinokuidut. Resorit hihansuissa ja helmassa. Villa on erinomainen materiaali, sillä se siirtää kehon kosteutta alusvaatekerroksista ja se lämmittää myös kosteana.

 

3. ICEBREAKER WAYPOINT CREWE SWEATER
Tämä ihana neulepaita sopii yhtä hyvin kaupungille kuin luontoon. Resorit kauluksessa, helmassa sekä hihoissa. Merinovilla on materiaalina silkinpehmeää ja mukavaa iholla, eikä kutita. Antibakteerinen merinovilla lämmittää myös kosteana ja kuivuu nopeasti.

4. SHERPA YUDEN PULLOVER SWEATER
Pehmeän merinovillasekoitepaidan korkea kaulus tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja tuo lisää lämpöä viileisiin päiviin. Rennon väljä leikkaus ja kaunis kudonta tekevät tästä neuleesta ajattoman lämmikkeen vuoden viileimpiin kuukausiin.

 

Äänestä suosikkiasi ja osallistu arvontaan!

Partioaitan valikoima on täynnä mitä lumoavimpia villatuotteita. Katso ihanat villavaatteemme »

VIHREÄMPI VALINTA

Partioaitan valikoima on täynnä mukavia, monikäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Meiltä löydät miellyttäviä ja helppohoitoisia luonnonmateriaaleja kuten merinovillaa ja hamppua sekä muun muassa kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja kenkiä ja varusteita.

Valikoiman kaikkein ympäristöystävällisimmät valinnat on merkitty Vihreämpi valinta -symbolilla. Tutustu vihreämpiin valintoihin: partioaitta.fi/vihreampi-valinta

 

Lue arvonnan säännöt täältä.
Tutustu Partioaitan tietosuojalausekkeeseen tästä.

Osallistu 5.12.2019 mennessä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla