Bloggaaja Nelliina Tretornin Rain Jacket from the Sea -takissa.
Bloggaaja Nelliina Tretornin Rain Jacket from the Sea -takissa.

Takki on parhaimmillaan ekologinen, kestävä – ja suojaa säässä kuin säässä. Takin kaveriksi sopivat unisex-asusteet. Äänestä suosikkitakkiasi ja voita se omaksesi!

1. Tretorn Rain Jacket from the Sea Padded, 239 e.

Naisten topattu ja vedenpitävä parkatakki on valmistettu kierrätysmateriaalista, hylätyistä kalastusverkoista. Suuri huppu suojaa kaulaa ja päätä.

 

2. Fjällräven Greenland Winter Parka, 429 e.

Klassikkomalli kestää aikaa: takin inspiraationlähteenä on Fjällrävenin parka vuodelta 1972. Tiheään kudottu G-1000-materiaali hylkii tuulta ja vettä, ja oikein hoidettuna se pysyy hyvänä pitkään.

 

3. Patagonia Jackson Glacier Parka, 400 e.

Pitkä ja lämmin takki pitää jalatkin suojassa talven tuiskuilta. Täyte on kierrätettyä untuvaa.

 

4. Marmot West Side Component Jacket, 450 e.

Monikäyttöisessä kuoritakissa on irrotettava sisätakki. Kuori suojaa sateella, sisätakki lämmittää kylmenevässä säässä, ja molemmat yhdistämällä takkia voi käyttää läpi talven.

 

Osallistu arvontaan 17.10. mennessä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä

Partioaitta.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Partioaitan arvontaan osoitteessa www.menaiset.fi/partioaitta.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt poislukien Partioaitan työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Partioaitan suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 2.10.-29.10.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä www.menaiset.fi/partioaitta -sivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on osallistujan valitsema takki (1 kpl), jonka arvo on 500-700 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinto arvotaan 6.11.2017 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimeä ei julkaista

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

 

Takaisin äänestykseen.