Kaikissa vuodenajoissa on puolensa, kunhan varusteet ovat kunnossa. Onko suosikkisi linjakas parka vai pehmoinen untsikka? Äänestä ihaninta talvitakkia - voit voittaa sen itsellesi!

Takki on syksyn ja talven tärkein varuste. Suojaa itsesi kylmältä ja sateelta, tai nauti kirkkaista ja kuulaista päivistä sopivissa varusteissa. Partioaitasta löydät jopa 120 erilaista takkimallia tänä syksynä ja talvena. Partioaitta on #takkiasiantuntija – myyjän ammattitaidon avulla löydät varmasti juuri oikean takin. Nyt voit myös voittaa takin, kun äänestät suosikkiasi.

1. Arcteryx AIRAH JACKET WOMEN’S

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Naisten vedenpitävä, ohuesti eristetty takki, joka asettuu kuoritakin ja paksusti eristetyn takin väliin. Se suojaa ja lämmittää, mutta on kuitenkin ominaisuuksiinsa nähden kevyt ratkaisu. Loistava takki liikunnalliseen ulkoiluun talvella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Fjällräven EXPEDITION DOWN LITE JACKET W

Kevennetty naisten versio Fjällrävenin ikonisesta Expedition Down Jacketista. Tässä takissa on noin 35 % vähemmän untuvaa, minkä ansiosta se sopii leudompaan talvisäähän. Siinä on läpitikattu rakenne, joten takista on saatu hieman naisellisemmin istuva. Päällikangas on kestävä ja takki on topattu korkealaatuisella, eettisesti tuotetulla untuvalla.

3. Tierra INDRE PADDED PARKA W

Täysin fluorihiilivapaa, lämmin ja tyylikäs naisten talviparka, joka suojaa tehokkaasti kaikilta talven sääilmiöiltä. Takin sisällä vyötäron korkeudella on kiristys, jolla takin saa halutessaan istumaan paremmin. Täydellinen takki kaupungille ja ulkoiluun.

4. Sasta LUMI JACKET

Lämmin ja hyvin säältä suojaava naisten talvitakki arkeen ja retkille. Mukaan tarvittavat tavarat voi pakata reiluihin helmataskuihin ja vetoketjulliseen rintataskuun. Ympäristöystävällinen vanu sisältää 60 % kierrätysmateriaalia.

5. Fjällräven NUUK PARKA

Pitkä talviparka, joka suojaa myös reisiä talven tuiskuilta. Takissa on lämmin toppaus ja se pitää sateen loitolla. Paljon käytännöllisiä taskuja, muun muassa tilavat paljetaskut ja käsienlämmitystaskut helmassa, kaksi vetoketjullista rintataskua ja hihassa tasku mediasoittimelle. Erinomainen takki talveen!

Arvonta on päättynyt.

Vastuullista lämpöä

Partioaitasta löytyy takkeja joka lähtöön: tämän syksyn ja talven valikoimasta löytyy yli 120 erilaista takkia! Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita, ajattomia ja pitkäkestoisia.

Jokainen äänestyksen takeista on käynyt läpi tiukan seulan liittyen kestävään kehitykseen. Partioaitalle on tärkeää olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Lue lisää Partioaitan kestävän kehityksen ohjelmasta täältä.

#takkiasiantuntija

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla