Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Kaikissa vuodenajoissa on puolensa, kunhan varusteet ovat kunnossa. Onko suosikkisi linjakas parka vai pehmoinen untsikka? Äänestä ihaninta talvitakkia - voit voittaa sen itsellesi!

Takki on syksyn ja talven tärkein varuste. Suojaa itsesi kylmältä ja sateelta, tai nauti kirkkaista ja kuulaista päivistä sopivissa varusteissa. Partioaitasta löydät jopa 120 erilaista takkimallia tänä syksynä ja talvena. Partioaitta on #takkiasiantuntija – myyjän ammattitaidon avulla löydät varmasti juuri oikean takin. Nyt voit myös voittaa takin, kun äänestät suosikkiasi.

1. Arcteryx AIRAH JACKET WOMEN’S

Naisten vedenpitävä, ohuesti eristetty takki, joka asettuu kuoritakin ja paksusti eristetyn takin väliin. Se suojaa ja lämmittää, mutta on kuitenkin ominaisuuksiinsa nähden kevyt ratkaisu. Loistava takki liikunnalliseen ulkoiluun talvella.

2. Fjällräven EXPEDITION DOWN LITE JACKET W

Kevennetty naisten versio Fjällrävenin ikonisesta Expedition Down Jacketista. Tässä takissa on noin 35 % vähemmän untuvaa, minkä ansiosta se sopii leudompaan talvisäähän. Siinä on läpitikattu rakenne, joten takista on saatu hieman naisellisemmin istuva. Päällikangas on kestävä ja takki on topattu korkealaatuisella, eettisesti tuotetulla untuvalla.

3. Tierra INDRE PADDED PARKA W

Täysin fluorihiilivapaa, lämmin ja tyylikäs naisten talviparka, joka suojaa tehokkaasti kaikilta talven sääilmiöiltä. Takin sisällä vyötäron korkeudella on kiristys, jolla takin saa halutessaan istumaan paremmin. Täydellinen takki kaupungille ja ulkoiluun.

4. Sasta LUMI JACKET

Lämmin ja hyvin säältä suojaava naisten talvitakki arkeen ja retkille. Mukaan tarvittavat tavarat voi pakata reiluihin helmataskuihin ja vetoketjulliseen rintataskuun. Ympäristöystävällinen vanu sisältää 60 % kierrätysmateriaalia.

5. Fjällräven NUUK PARKA

Pitkä talviparka, joka suojaa myös reisiä talven tuiskuilta. Takissa on lämmin toppaus ja se pitää sateen loitolla. Paljon käytännöllisiä taskuja, muun muassa tilavat paljetaskut ja käsienlämmitystaskut helmassa, kaksi vetoketjullista rintataskua ja hihassa tasku mediasoittimelle. Erinomainen takki talveen!

Arvonta on päättynyt.

Vastuullista lämpöä

Partioaitasta löytyy takkeja joka lähtöön: tämän syksyn ja talven valikoimasta löytyy yli 120 erilaista takkia! Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita, ajattomia ja pitkäkestoisia.

Jokainen äänestyksen takeista on käynyt läpi tiukan seulan liittyen kestävään kehitykseen. Partioaitalle on tärkeää olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Lue lisää Partioaitan kestävän kehityksen ohjelmasta täältä.

#takkiasiantuntija

 

Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä

Partioaitta.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Partioaitan arvontaan osoitteessa www.menaiset.fi/partioaitta.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt poislukien Partioaitan työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Partioaitan suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 2.10.-29.10.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä www.menaiset.fi/partioaitta -sivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on osallistujan valitsema takki (1 kpl), jonka arvo on 500-700 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinto arvotaan 6.11.2017 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimeä ei julkaista

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

 

Takaisin äänestykseen.