Suomalainen mies sinnittelee usein liian pitkään kuluneilla, hiertävillä kalsareilla. Enää ei tarvitse. Nämä kotimaiset kalsarit ovat mukavat, hyvännäköiset – ja ystävälliset ympäristölle.

Itseluottamus lähtee hyvistä alusvaatteista. Naiset ovat tienneet tämän aina ja tehneet hankintoja sen mukaan. Jokainen nainen tietää myös, ettei miesten itsetunto ei voi olla kalsareista kiinni. Kurkkaus miehen alusvaatelaatikkoon kertoo: se on pullollaan monenkirjavaa, rikkinäistä ja kauempaa menneisyydestä olevaa alushousua. Salonkikelpoisia kalsareita on joukossa vain hajapari, ja nekin puetaan päälle vain hierojalle mennessä.

Miesten suhtautuminen alusvaatteisiin on pelkästään käytännöllinen.

– Loppuunkulunut puuvilla voi tuntua mukavalta, eikä onnenkalsareita heitetä pois ilman erityistä syytä. Aikansa eläneet alushousut eivät päädy roskikseen vaan mökille, veneeseen tai maalauskalsareiksi, suomalaisen the other danish guy -alusvaatebrändin perustaja Tommi Lähde kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksei miehille tehdä parempia kalsareita?

The other danish guy on panostanut kalsareissa mukavuuteen ja käytännöllisyyteen ulkonäköä unohtamatta. Idea lähti todellisesta tarpeesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Huonot kalsarit hiersivät kaverin takapuolta niin pahasti, että heräsi kysymys, miksi miehille ei tehdä parempia. Kalsareiden ostaja törmää myös siihen pulmaan, että kun kerran löytää hyvät, samanlaisia ei löydä enää mistään.

The other danish guy on panostanut tuotekehittelyyn. Koska brändi haluaa tehdä myös eettisesti ja ekologisesti kestäviä tuotteita, alushousut valmistetaan valtamerien muoviroskasta.

Hyvin istuvien alushousujen valinnassa vartalotyyppi on jopa kokoa tärkeämpi asia, Lähde opastaa.

– Siinä, missä naisten vartalotyyppien määrittelyyn tarvitaan puolet aakkosista ja hedelmäkori, miehillä eri vartalotyyppejä on kourallinen. Riippumatta siitä, onko mies lyhyt, laiha, pullea, vanttera, outo, väliinputoaja, rajatapaus tai mikä tahansa muu, meillä on hänelle sopivat alushousut, Lähde lupaa.

Osta helposti verkkokaupasta

Verkkokaupastamme löytyy kolme miesten suosikkimallia: kaksi eripituista boxeria, jotka ovat satojen asiakasarvioiden perusteella täydellisiä urheiluun, sekä lyhempilahkeinen Trunk, alushousujen all-around -malli. Osta paras isänpäivälahja täältä

Sisältö jatkuu mainoksen alla