Kaupallinen yhteistyö

Moni on tykästynyt kollageenilisään sen ryppyjä vähentävän vaikutuksen takia. Sama tuote saattaa silottaa myös reisien muhkuroita, tutkimus paljastaa.

Ensin hyviä uutisia: selluliitti on puhtaasti kosmeettinen vaiva. Ihonalainen rasva järjestyy sidekudoksessa epätasaisesti, mikä näkyy muhkuroina ihon pinnalla muttei ole vaarallista. Selluliitista ei myöskään tarvitse kärsiä yksin, sillä appelsiini-ihoa löytyy jopa 85 prosentilta yli 20-vuotiaista.

Moni kuitenkin piilottelee selluliittiaan ja haluaisi siitä mieluusti eroon. Harmillisesti hieronnat, kuorinnat ja voiteet tuovat vain harvoin tuntuvia tuloksia. Muhkuraihoon ei auta välttämättä edes ruokavalio ja liikunta. Myös hoikilla ja liikunnallisilla naisilla voi olla selluliittia – sen muodostumiseen kun vaikuttavat myös ikä ja perintötekijät. Mikä siis avuksi?

Ravintolisätutkimus lupaa hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kollageenivalmisteen vaikutuksia koskevat tutkimustulokset tuovat uutta toivoa selluliitistaan murehtiville. Tutkimuksessa seurattiin puolen vuoden ajan muutoksia 105 naisen iholla. Osa naisista nautti päivittäin 2,5 grammaa kollageenia ja osa lumevalmistetta. Kollageenivalmistetta nauttineilla naisilla selluliitti ja ihon epätasaisuus vähenivät merkitsevästi lumevalmistetta käyttäneisiin verrattuna. Myös ihon kunto vahvistui.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tutkimuksessa käytettiin tietyn kokoisiksi peptideiksi pilkottua Verisol-kollageenia, jota iho pystyy hyödyntämään. Minkä tahansa muotoinen kollageeni kun ei välttämättä tehoa ryppyihin tai selluliittiin.

Näin kollageenilisä toimii

Kollageeni on elimistön sidekudoksen merkittävä rakennusaine ja sen vuoksi olennainen tekijä, kun halutaan parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Sama aine toimii niin ryppyjen ehkäisyyn ja madaltamiseen kuin selluliitti-ihonkin tasoittamiseen.

Keho tuottaa itse kollageenia, mutta sen määrä alkaa kolmikymppisestä eteenpäin laskea noin 1–2 prosentin vuosivauhtia. Näin ihon vastustuskyky aurinkoa, saasteita, ruokavaliota ja tupakointia vastaan heikkenee, ja iholle alkaa ilmestyä juonteita ja ryppyjä. Kollageenituotannon hiipumisen paikkaamiseksi on onneksi tarjolla ravintolisiä. Olennaista on varmistaa, että vaikuttava ainesosa on todella muodossa, jota iho pystyy hyödyntämään.

Miksi valmisteella on väliä?

Oslo Skin Labin The Solution Anti-wrinkle-kollageeni sisältää tyypin I hydrolysoitua Verisol-kollageenia. Kollageeni on tässä tuotteessa pilkottu peptideiksi (lyhyiksi aminohappoketjuiksi). Peptidien pituus on juuri sellainen, että iho pystyy käyttämään ne hyväkseen. Verisol-kollageenilla on monissa tutkimuksissa todettu olevan erittäin positiivinen vaikutus ihon ulkonäköön ja tulokset osoittavat ryppyjen tasoittuvan ja ihon muuttuvan kimmoisammaksi.

The Solution on mauton jauhe, joka sekoitetaan haluttuun juomaan tai ruokaan. Tuote auttaa silottamaan ihoa, lisäämään sen kimmoisuutta ja tasoittamaan ryppyjä.

Tee tilaus kätevästi netissä:

Lähde: Dietary Supplementation with Specific Collagen Peptides Has a Body Mass Index-Dependent Beneficial Effect on Cellulite Morphology Schunck M et al, Journal of Medicinal Food, 12/2015.

Sisältö jatkuu mainoksen alla