Personal trainer, lukion opettaja ja bloggaaja Anna Saivosalmi testasi viime syksynä kollageenivalmistetta kahdeksan viikon ajan. Ihoanalyysin perusteella rypyt vähenivät roimasti. Sen jälkeen Anna jatkoi tuotteen säännöllistä käyttöä. Voisivatko tulokset vielä entisestään parantua?

Anna Saivosalmi oli tyytyväinen ensimmäisellä kahdeksan viikon käyttöjaksolla Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmisteesta saamiinsa tuloksiin, vaikka suhtautuikin tuotteeseen aluksi epäilevästi – rypyt olivat ihoanalyysin perusteella vähentyneet yli kahdellakymmenellä prosentilla. Anna halusikin aloittaa muutaman kuukauden tauon jälkeen kollageenivalmisteen käytön uudelleen, ja tätä nykyä se on hänellä päivittäisessä käytössä.

"Voisiko ihoni muuttua vieläkin hehkuvammaksi ja elinvoimaisemmaksi – ja voisivatko rypyt entisestäänkin vähentyä?" Näin pohti Anna aloittaessaan valmisteen käytön testijakson jälkeen uudestaan.

Hyödynnä tarjous ja tilaa Oslo Skin Labin The Solution-kollageenia klikkaamalla tästä. Saat ensimmäisen pakkauksen hintaan 17,85 €

Pidempään tuotetta käytettyään Annasta kuitenkin tuntui, että muutoksia omassa ihossa oli melko vaikea havaita. Toimivuus pystyttiin kuitenkin todentamaan melko yllättävällä tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Juuri aloittaessani kollageenin käytön uudelleen, sain kutsun vierailla Ylen aamu-tv:ssä. Hauska sattuma oli se, että vierailin samassa ohjelmassa uudelleen helmikuun lopussa, käytettyäni kollageenivalmistetta säännöllisesti parin kuukauden ajan."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna ei itse kiinnittänyt ulkonäköönsä sen kummemmin huomiota, mutta Annan eläkkeellä oleva isä kommentoi tyttärensä näyttäneen jälkimmäisessä ohjelmassa levänneeltä ja terveemmältä.
"Helmikuussa ihoni hehkui ja näytti elinvoimaiselta!"

Anna oli tyytyväinen aloitettuaan Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmisteen käytön uudelleen. Hän pitää erityisesti siitä, että sisäisesti nautittu kollageeni tekee ihosta hyvinvoivan, pehmeän, kauniin ja joustavan.

"Nelikymppinen ihoni voi hyvin, ja ymmärrän, että parhaisiin tuloksiin päästään, kun ihonhoito on kokonaisvaltaista", kirjoitti Anna blogissaan.
"Kosmetiikkatuotteiden lisäksi ihon kuntoon vaikuttaa elintapamme, ruokavaliomme, aurinko ja tietysti myös perimä. Miksi en ravitsisi ihoani myös sisäisesti kollageenilla?"

Kollageenivalmisteen Anna nauttii joka aamu veteen, mehuun tai smoothieen sekoitettuna. Siitä onkin tullut hänen päivittäinen rutiininsa.

Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmiste auttaa ehkäisemään ihon vanhenemista. Se on mauton jauhe, joka sekoitetaan haluttuun juomaan tai ruokaan. The Solution vähentää ryppyjä, tasoittaa juonteita ja auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta.

Lue lisää Anna Saivosalmen kokemuksista Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmisteen käytöstä hänen blogistaan! Testijakson tunnelmia täällä ja tuoreita kuulumisia täällä.

 

Ihon tukiproteiini, joka rakentaa ja kosteuttaa ihoa

The Solution™ Anti-wrinkle collagen on kollageenijauhe, joka nautitaan ruokaan tai juomaan sekoitettuna ja joka vaikuttaa ryppyihin sisältäpäin. Tuote ehkäisee ihon vanhenemista ja tasoittaa juonteita ja ryppyjä.

Tuote on pakattu käytännöllisiin annospakkauksiin. Jauhe on täysin mautonta ja se voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan – ja nauttia silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. The Solution™ on tärkeä osa ihonhoitoa, johon on aina aikaa!

Tuote sisältää vain yhden ainesosan, tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia – ei lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja. 
Lue lisää kollageenista täältä.

Hyödynnä tarjous ja tilaa Oslo Skin Labin The Solution™-kollageenia klikkaamalla alta. Saat ensimmäisen pakkauksen hintaan 17,85 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla