Anna Saivosalmi oli aluksi epäileväinen saadessaan Oslo Skin Labilta pyynnön kollageenivalmisteen testikäyttöön. Nyt Anna on käyttänyt valmistetta jo yli vuoden ajan. Eikä ole aikeissa lopettaa.

Anna Saivosalmi on törmännyt somessa epäileviin kommentteihin kollageenin tehosta. Anna tunnustaa itsekin suhtautuvansa skeptisesti erilaisiin pillereihin ja pulvereihin, ja toteaa, että asioista on hyvä ottaa selvää. Ennen Oslo Skin Labin The Solution™ -valmisteen käytön aloittamista hän luki aiheesta tehtyjä tutkimuksia ja tutustui artikkeleihin, joissa asiantuntijat ottivat kantaa kollageenin hyötyihin.
– Halusin vakuuttua, etten käytä mitään tuotetta turhaan, kirjoittaa Anna bloginsa lukijoille.
– Enkä todellakaan halua mainostaa mitään sellaista, jonka takana en itse voi seistä.

Varmistuakseen valmisteen toimivuudesta Anna myös varasi itselleen ajan Visia-ihoanalyysiin. Analyysi tehtiin ennen The Solution™ -valmisteen käytön aloittamista ja toistettiin kahdeksan viikon testijakson jälkeen. Ihoanalyysin tulokset yllättivät niin Annan kuin myös hänen kosmetologinsa, joka totesikin Annalle: ”Mitä ikinä oletkaan näiden kahdeksan viikon aikana tehnyt, älä vaan lopeta!”

Tekemistään taustatutkimuksista Annalle selvisi, ettei mikä tahansa kollageeni tehoa ihon kuntoon. Kollageenin on oltava tyypin 1 kollageenia pilkottuna pieniksi aminohappoketjuiksi eli peptideiksi, jotta elimistö pystyy sen parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntämään.

– Useat asiantuntijat ovat viime aikoina olleet varovaisen optimisia erityisesti pieneksi pilkotun kollageenin tehosta ihoon, kertoo Anna, ja jatkaa monien suosittavan C-vitamiinin nauttimista kollageenilisän yhteydessä. Elimistömme tarvitsee C-vitamiinia pystyäkseen tuottamaan kollageenia, ja vesiliukoisena vitamiinina on sitä saatava ravinnosta joka päivä.

Annan näkemyksen mukaan ihonhoito on kokonaisvaltaista ja päivittäisen ihonhoidon lisäksi myös elintavoilla on merkitystä. Tupakka, aurinko ja sokeri vanhentavat ihoamme kaikista varmimmin.

Kollageenin nauttimisesta on tullut Annalle kuitenkin jo rutiini, joka ei enää pääse unohtumaan. Hän nauttii kollageeniannoksensa heti aamusta.
– Ennen sekoitin jauheen vesitilkan joukkoon, mutta viime kuukausina olen syönyt kollageenin nauttimisen yhteydessä jotain C-vitamiinipitoista, kuten tuoremehua, marjoja tai vitamiiniporetabletin.

Tutustu Oslo Skin Labin The Solution -valmisteeseen tästä.
Lue Anna Saivosalmen blogista hänen kokemuksiaan Oslo Skin Labin The Solution -valmisteen käytöstä tästä ja ihoanalyysin tuloksista täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyödynnä tarjous!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen on kollageenijauhe, joka nautitaan ruokaan tai juomaan sekoitettuna ja joka vaikuttaa ryppyihin sisältäpäin. Tuote ehkäisee ihon vanhenemista ja tasoittaa juonteita ja ryppyjä.

Tuote on pakattu käytännöllisiin annospakkauksiin. Jauhe on täysin mautonta ja se voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan – ja nauttia silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. The Solution™ on tärkeä osa ihonhoitoa, johon on aina aikaa!

Tuote sisältää vain yhden ainesosan, tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia – ei lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja. Lue lisää kollageenista täältä.

Hyödynnä tarjous ja tilaa Oslo Skin Labin The Solution™-kollageenia klikkaamalla alta. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla