Rakastatko rantoja tai kiinnostaako kulttuuri? Aurinkoinen Espanja on täynnä mielenkiintoisia lomakohteita myös talvella. Kokosimme yhteen parhaat vinkit!

Kaupunkilomaile historiallissa Alicantessa

Historiallinen Alicante on yksi Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista, sillä paisteesta nautitaan jopa 300 päivänä vuodessa. Kauniisti rakennetun kaupungin yksi upeimpia nähtävyyksiä on Benacantil-vuoren huipulla sijaitseva Santa Bárbaran linnoitus 1700-luvulta. Linnoituksen tunneleissa ja tyrmissä riittää tutkittavaa koko perheelle. Vierailun kohokohta on kuitenkin linnan huipulta avautuva huikea maisema meren ja kaupungin kattojen yli.

Alicante – jopa kaksi Norwegian-lentoa päivässä >>

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihastu museoihin Picasson Malagassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rantakohteena tunnettu Malaga on myös loistava kulttuurikohde. Tästä esimerkkinä ovat kaupungin kymmenet museot, joista ehdottomia vierailukohteita ovat ainakin pop up -museo Pompidou sekä Museo Picasso. Vieraile myös boheemilla Sohon alueella, jossa persoonalliset seinämaalaukset koristavat rakennuksia.

Malaga – jopa kolme Norwegian-lentoa päivässä >>

Juhlista elämää Las Palmasissa

Las Palmasin rannat ovat saaren parhaimmistoa, ja ilmasto pysyy leutona ympäri vuoden. Täällä rantalomailijat osaavat herkutella ja nauttia elämästä. Las Palmasiin avataankin jatkuvasti uusia ravintoloita foodie-kansan iloksi. Saaren väestö on Espanjan nuorinta, joten myös klubeja löytyy joka makuun. Koe ainakin sanomalehden entisessä pääkonttorissa sijaitseva The Paper Club.

Las Palmas – jopa kaksi Norwegian-lentoa päivässä >>

Rakastu luontoon Teneriffalla

Kanariansaarten suurin saari Teneriffa on perheiden unelmakohde, sillä tällä laavarantojen saarella lämpöä ja aurinkoa riittää vuoden jokaiselle viikolle! Rantojen lisäksi saari houkuttelee luontokohteillaan. Tulivuori Teiden luonnonpuisto on nähtävyyksistä mahtipontisin, mutta saaren koillis- ja luoteisosissa on myös paljon kauniita vaellusmaastoja.  Vuokraa auto ja ajele sisämaahan, sieltä löytyy monia saaren erikoisuuksia, kuten paikallisten perheiden omistamia pikkuravintoloita ja kauniita viinitiloja.

Teneriffa – jopa kaksi Norwegian-lentoa päivässä >>

Vertaile tapaksia kulinaristin Barcelonassa

Barcelonan kuhina ei hiljene talvellakaan, siitä pitää huolen kaupungin monipuolinen ravintola- ja kulttuuritarjonta. Ihaile kuuluisan arkkitehdin, Antoni Gaudín veikeitä rakennuksia, kulje päämäärättömästi viehättävällä Bornin alueella, nauti Montjuïc-kukkulan tunnelmallisesta The Magic Fountainin vesi- ja valoshow’sta ja vertaile kaupungin lukemattomia tapas-ravintoloita. Parhaat suupalat tilataan kuulemma Cerveseria Catalanassa.

Barcelona – Norwegian-lento päivittäin ti-pe ja su >>

Lennä edullisesti Espanjaan - viikon jokaisena päivänä!

Talvikaudella Espanjaan matkustamisesta tulee entistäkin helpompaa, kun Norwegian lisää lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Malagaan, Alicanteen, Barcelonaan, Las Palmasiin ja Teneriffalle. Lähtöjä on jopa useita päivässä.

Liput lennoille ovat nyt varattavissa www.norwegian.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla