Miksi naiset sijoittavat edelleen miehiä vähemmän ja varovaisemmin? Tervetuloa mukaan vaurastumisen iltaan torstaina 7.6. klo 18 Helsingin Pörssitalolle tai seuraamaan livelähetystä verkossa.

Nyt on #naistenvuoro

Nyt on aika kohottaa kesäiset maljat, sillä meitä säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuneita naisia on jo tuhansia! Vielä on tehtävää: Nordean teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan naiset sijoittavat edelleen miehiä vähemmän ja varovaisemmin. Liian moni ajattelee, että vain hyvätuloinen voi sijoittaa.  

Aika: 7. kesäkuuta 2018 klo 18.00

Paikka: Helsingin Pörssitalo, Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki

Mukaan mahtuu: Paikan päälle Pörssitaloon 200 ensimmäistä ilmoittautunutta (ole siis nopea), verkon liveen rajattomasti. Huom! Pörssitalon tapahtuma on täynnä, mutta voit seurata tilaisuutta livestriimin kautta ilmoittautumalla mukaan alla olevalla lomakkeella.

Lauteilla muun muassa:

  • Sijoitusbloggaaja ja tilaisuuden juontaja Merja Mähkä 
  • Nordean sijoittamisen asiakaskokemusjohtaja Tanja Eronen
  • Varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi
  • Sijoitusbloggaaja Julia Thurén 
  • Kirjailija-yrittäjä Emmi Nuorgam
  • Nordea Funds Oy:n toimitusjohtaja Henrika Vikman

Tätä kaikkea saat:

1. Kuulet, mitkä asiat hidastavat naisten vaurastumista.

2. Saat vinkkejä sijoittamiseen inspiroivilta huippunaisilta.

3. Opit, mikä sijoittamisessa on totta ja mikä silkkaa sometarua.

4. Illan kuumin kysymys on, miten omilla sijoituspäätöksillä on mahdollista tehdä myös hyvää.

Huom! Pörssitalon tapahtuma on täynnä, mutta voit seurata tilaisuutta livestriimin kautta ilmoittautumalla mukaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumalla varmistat myös, että saat linkin tapahtuman tallenteeseen.

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen, että Nordea ja Me Naiset lähettävät tapahtumaa tukevia sisältöjä, tarjouksia sekä ennakkotietoja tapahtumasta antamaasi sähköpostiosoitteeseen kaksi kertaa ennen tapahtumaa ja yhden kerran tapahtuman jälkeen. Kaikki ilmoittautuneet tallennetaan sekä merkitään Nordean ja Me Naisten yhteisesti ylläpitämään rekisteriin. Suostumukset yhteydenottoihin puhelimitse määrität itse. Henkilötietoja ei luovuteta muille osapuolille ja niitä voidaan käyttää ja luovuttaa vain yllä määritettyihin suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Ilmoittautuneiden yhteystiedot sekä ylläpidetty rekisteri hävitetään 2 kuukauden kuluessa tapahtuman jälkeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Nordean ja Me Naisten järjestämä sijoitusilta oli menestys. Voit katsoa livelähetyksen tallenteen täältä.

#naistenvuoro on Nordean ja Me Naisten yhteistyössä järjestämä vaurastumisen ilta erityisesti naisille. Parrasvaloissa lavalla illan juontaja sekä sijoitusbloggaaja Merja Mähkä, Nordean asiakaskokemusjohtaja Tanja Eronen, sijoitusbloggaaja Julia Thurén, varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi, Nordea Funds Oy:n toimitusjohtaja Henrika Vikman sekä yrittäjä-kirjailija Emmi Nuorgam.