Kaupallinen yhteistyö
Kaupallinen yhteistyö

Ei, se ei suttaa tyynyliinaa. Nivean voidemainen yönaamio imeytyy helposti ja hoitaa kuivaa ihoa yöaikaan.

Maailmalla suurta suosiota nauttivat yönaamiot ovat vielä suurelle osalle uusia tuttavuuksia. Pitkän talven jälkeen iho on usein kuiva, ja se kaipaa kipeästi tehohoitoa. Yö on ihonhoidon kannalta hyvää aikaa, koska levossa iho uudistuu, ja ihonhoito sujuu vähän kuin huomaamatta. 

Yönaamion käyttö on helppo sisällyttää ihonhoidon muihin iltarutiineihin, olipa sitten tavoitteena kosteuttava tai juonteita silottava vaikutus.

Helmikuussa lanseerattu uutuus Nivea Q10 Power Sleeping melt-in-mask -yönaamion teho perustuu ubikinoniin ja kreatiiniin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varsinkin talven jälkeen kannattaa ottaa kasvoille 12 päivän tehokuuri, siihen riittää yksi voiderasia. Yönaamio voi myös olla jatkuvassa käytössä, ja silloin sopiva käyttöväli on kaksi kertaa viikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja mikä parasta, erillisen kaulavoiteen voi unohtaa, kun käyttää yönaamiota kaulan ja dekolteen alueelle kahdesti viikossa.

Yönaamio oli testihitti! 

Uutuustuote pääsi Suomessa myös testiryhmän käyttöön juuri markkinoille tulon ensi metreillä. Tuotteen koekäyttäjiksi valikoitui pääasiassa kiireisiä, työssäkäyviä äitejä, iältään 35–50-vuotta. 
Hoitokuurin tuloksista huomauttivat myös testaajan läheiset.

”Iho on mahtavan tuntuinen ja näköinen. Meikin alta kasvot oikein hehkuvat kuulaina, mutta ei missään nimessä rasvaisina. Mies kehui, että iho on kaunis. Myös lähin työkaveri huomasi muutoksen.”

Monia testaajia oli kiusannut pitkä pakkastalvi, ja kuivuudesta kärsivä iho oli todella kovilla. Moni kertoo, että voide oikein humahti kuiville kasvoille.

”Ihoni pysyi kosteana ja kimmoisana pakkaspäivistä huolimatta.”

Helppoa ihonhoitoa

Peräti 95 prosenttia testaajista koki, että yönaamio oli ollut hyödyksi.

”Iho ei kiristänyt ja se pysyi hehkuvana läpi päivän.”

”Iho on tuntunut testijakson aikana hieman pehmeämmältä ja tasaisemmalta kuin normaalisti.”

Kehuja sai myös helppokäyttöisyys. Kauneudenhoitoon ei aina jää riittävästi aikaa, ja yönaamion käytössä on myös se etu, että aamulla ei tarvita erillistä päivävoidetta. Iholle jäljelle jääneen naamion voi pyyhkiä pois kasvovedellä ja sen päälle voi levittää meikkivoiteen.

”Voiteen laittaminen tuntui hyvältä ja helpolta. Voide imeytyi heti iholle ja levittyi hyvin. Voide tuntui iholla kosteuttavalta ja ravitsevalta.”

Yksi kysymys mikä askarrutti testaajia, oli se, että suttaako naamio tyynyliinan? Ei suttaa, koska se imeytyy kasvoille nopeasti. Kannattaa kuitenkin odottaa pieni tovi naamion levittämisen jälkeen ennen kuin laittaa pään tyynyyn.

Lähde: Nivea Night mask -testiryhmä (tammikuu 2019)

 

Näillä kolmella tuotteella saat ihon hehkumaan

Käytä Nivea Q10 Power Sleeping melt-in-mask -yönaamiota säännöllisesti kaksi kertaa viikossa tai 12 päivän tehokuurina silloin tällöin. Muista levittää myös kaulan ja dekolten alueelle.
Päivävoiteeksi sopii Nivea Q10 Power Firming -päivävoide tai hajusteeton Nivea Q10 Power Sensitive. Kun et käytä yönaamiota, on Nivea Q10 Power Sensitive -yövoide hyvä valinta.

Tuotteita myyvät hyvin varustetut päivittäistavarakaupat. Voiteiden hinnat noin 14 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla