Jätätkö sinäkin kasvot suojaamatta, koska aurinkovoide jättää niille rasvaisen kiillon? Lue, miten ongelma ratkaistaan ja testaa samalla tietosi.

Kirkas kevätaurinko houkuttelee ulkoilemaan ja nauttimaan kauan kaivatuista terassikeleistä. Vahva säteily saattaa kuitenkin yllättää pimeään vuodenaikaan tottuneen ihon, joka palaa nyt huomattavasti helpommin kuin keskikesällä. Moni yllättyy, kun nenänpää ja dekoltee punoittavat kipeästi huhtikuisen auringossa istuskelun jäljiltä.

Säteiden vaikutus ihon ikääntymiselle jää sekin helposti vähälle huomiolle, sillä vaikutus ei näy välittömästi. Palaminen ja liika UV-säteily vanhentavat ihoa vähentäen sen kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuutta, kuivattaen ihoa ja aiheuttaen monilla myös ihonvärin epätasaisuutta.

Miksi kasvojen iho vaatii täsmätuotteet?

Jokapäiväisissä ihonhoidon rutiineissa valitsemme kasvoille ja vartalolle eri tuotteet. Tähän on syynsä: kasvoissa iho on ohuempi, herkempi ja rasvaisempi kuin muualla kehossa. Beiersdorfin teettämän tutkimuksen mukaan silti yli 60 prosenttia käyttää samaa aurinkovoidetuotetta sekä kasvoille että vartalolle *.

Kasvot saatetaan jättää jopa suojaamatta kokonaan, sillä liian paksut aurinkovoiteet eivät imeydy ja jättävät kasvojen ihon rasvaiseksi. Tällöin iho on täysin alttiina polttaville ja vanhentaville UVA- ja UVB-säteille.

Onneksi tarjolla on nyt erityisesti kasvojen iholle suunniteltu uutuussarja, joka jättää ihon samettisen mattapintaiseksi. Päivittäiseen käyttöön soveltuvan NIVEA SUN Shine Control -aurinkovoiteen kevyt koostumus levittyy iholle helposti ilman tahmaista ja rasvaista tunnetta. Se sopii hyvin myös meikin alle. 

Näillä vinkeillä heleä kevätiho

Samalla kun iho hiljalleen päivettyy kevätauringossa, siitä voi pitää erityisen hyvää huolta seuraavilla kirkastavilla ja heleyttävillä hoitovinkeillä:

1)     Kuori kasvojen iho 1-2 kertaa viikossa NIVEA Skin Refining Scrub -kuorintageelillä. Se kirkastaa ja tasoittaa ihon pintaa. Vaihtoehtoisesti kokeile ihotarpeesi mukaista minuutin pikanaamiota. Valitse kuivalle iholle esimerkiksi NIVEA Urban Skin Detox Moisturise -kasvonaamio. Jos toivot ihohuokosia pienentävää vaikutusta, kokeile uutta Urban Skin Detox Pore Refine -kasvonaamiota.

2)     Kosteuta iho huolellisesti taataksesi kauniin tasaisen rusketuksen. Viimeistele pintapuhdistus kasvovedellä ja levitä kasvoille ihotyypin mukainen kosteusvoide sekä silmänympärysvoide.

3)     Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle NIVEA Sun Face -aurinkovoidetta ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein. Jos ihosi kiiltää helposti, käytä NIVEA Sun Face Shine Control -voidetta. NIVEA Sun Face Anti-Pigment -voide puolestaan vähentää pigmentti- ja maksaläiskien syntymistä. Viimeistele heleä iho halutessasi meikkivoiteella ja puuterilla tai aurinkopuuterilla.

Kuinka hyvin hallitset kauniin kevätihon salaisuudet? Testaa tietosi!

* Lähde: Euromonitor International Limited; NIVEA by umbrella brand name in the categories Body Care, Face Care and Hand Care; in retail value terms, 2016.

 

NIVEA SUN Face – Suojaava, hoitava tuotesarja auringon rakastamille kasvoille

Erityisesti kasvojen iholle suunnitellut NIVEA SUN -tuotteet sisältävät antioksidantti Licochalcone A:ta, joka suojaa ihoa tehokkaasti ikääntymistä aiheuttavilta vapailta radikaaleilta. NIVEA SUN Shine Control SK 30 imee ihon ylimääräistä rasvaa itseensä hilliten kiiltoa ja jättäen ihon samettisen mattapintaiseksi. NIVEA SUN Face Anti-Age & Pigments SK 30 ja SK 50 sisältävät lisäksi koentsyymi Q10:tä. Se nopeuttaa ihon uudistumista ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä pigmenttihäiriöitä iholla.

TUTUSTU: WWW.NIVEA.FI

Kaupallinen yhteistyö

Päivittäinen ihonhoito on parhaimmillaan arjen ylellisyyttä. NIVEA Q10plusC -uutuustuotteet tuovat myös tehokkaita tuloksia – Me Naisten lukijaryhmä ihastui erityisesti voiteiden ihoa virkistävään vaikutukseen.

 

Sameutta, pintakuivuutta, väsyneen oloinen iho? Me Naisten lukijoista koostunut testiryhmä* pääsi kokeilemaan, miten koentsyymi Q10:tä ja C-vitamiinia sisältävät NIVEAn uutuustuotteet vaikuttavat yleisiin ihohuoliin. Peräti 89 prosenttia kertoi voiteiden tekevän ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Valtaosa koki ihon virkistyneen ja saaneen lisää kimmoisuutta: ”Aamulla iho näytti freesiltä, vaikka unet saattoivat jäädä vähälle.”

Testaajista 89% kertoi ihon tuntuvan pehmeältä ja kosteutetulta.

Testiryhmän suosikiksi nousi yövoide, jonka kerrottiin imeytyvän helposti ilman häiritsevää ihon kiiltelyä seuraavana päivänä. ”Pidin kaikista, mutta erityisesti yövoide löi minut ällikällä. Minulla on sekaiho enkä ole aiemmin voinut käyttää yövoidetta.” Useimmista yövoiteista poikkeavasti NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream on pakattu hygieeniseen ja kätevään tuubiin. Yli kaksi kolmasosaa testaajista ihastui tuubimuotoon: ”Tykkäsin. Helpompi annostella, eikä tule tunnetta, että sormet likaavat purkkiin jäävän voiteen.”

Testaajista 80% koki voiteen virkistävän ihoa.

Silmänympärysvoide sai kiitosta tehokkuudesta ja hellävaraisuudesta. ”En ole tätä ennen pystynyt käyttämään ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä silmänympärysvoiteita, sillä ihoani on alkanut välittömästi kirvelemään.” Voiteen koettiin häivyttävän silmän seudun juonteita ja silmäpusseja jopa välittömästi, sekä tekevän katseesta virkeämmän näköisen.

Testaajista 92% oli tyytyväisiä tuotteisiin.

*Testiryhmään osallistui 25 suomalaista naista.

Tiesitkö tämän Nivea Q10-tuotteista?

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa. C-vitamiiniin yhdistettynä koentsyymin vaikutus tehostuu – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.

Järjestäjä

Beiersdorf Oy, PL 91, 20101 Turku, (y-tunnus:0133206-6) jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää NIVEA Face Q10 plus VitaminC -energiayövoide -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa www.menaiset.fi.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 22.12.17–12.01.18 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä www.menaiset.fi-sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä.

Järjestäjällä on väärinkäytöstilanteissa oikeus hylätä osallistuminen arvontaan. Mikäli osallistuminen on tapahtunut näiden sääntöjen vastaisesti, osallistujalla ei ole oikeutta arvonnassa arvottaviin palkintoihin.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on NIVEA Q10plusC-tuotepaketti, joka sisältää NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan päivävoiteen 50 ml, silmänympärysvoiteen 15 ml ja yövoiteen 40 ml. Palkinnon arvo on noin 45 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnot arvotaan 15.01.18 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi julkaistaan www.menaiset.fi-sivustolla.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Muutokset ja yhteystiedot

Beiersdorf pidättää oikeuden näiden sääntöjen ja arvonnan muutoksiin. Jos sinulle tulee kysyttävää arvonnasta, ota yhteyttä: kuluttajapalvelu@beiersdorf.com

 

Testiryhmän ehdot

Nämä ehdot koskevat NIVEA Face Q10 plus VitaminC -energiayövoide ‑testiryhmää, jonka Beiersdorf Oy järjestää. Voidakseen osallistua testiryhmään osallistujan tulee asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

Testiryhmään voi ilmoittautua ajalla 22.12.17.-12.01.2018

Testiryhmään voi ilmoittautua jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.

Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.

Ilmoittautuneista valitaan 20 henkilöä testaamaan NIVEA Face Q10 plus VitaminC -energiayövoidetta. Lisäksi kaikkien testiryhmään ilmoittautuneiden kesken arvotaan 10 kpl Nivea‑tuotepaketteja.

Testiryhmään valituille ja tuotepalkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Testiryhmään valittu sitoutuu testaamaan tuotetta ja vastaamaan sitä koskevaan palautekyselyyn määräajassa.

Testiryhmään valittu antaa luvan käyttää palautekyselyssä antamiaan vastauksia Beiersdorf Oy:n markkinointitarkoituksiin.

Testiryhmän järjestäjä sitoutuu maksamaan tuotepalkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Testiryhmän järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Beiersdorf Oy ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.

Testiryhmän järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.

Testiryhmän järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.

Beiersdorf Oy:n tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

<< Takaisin osallistumissivulle