Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Mikä on luottoasusteesi? Kerro meille ja koe upea Gloria Fashion Show yhdessä NIVEAn kanssa. Valitse mukaan rakkain ystäväsi – pääsette nauttimaan ikimuistoisesta muotielämyksestä.

Onko sinulle tietty luottoasuste? Se, mikä on vienyt sydämesi ja mitä ilman et osaisi enää olla? Löytyykö kaappiesi kätköistä suvussa kulkenut aarre, jolla kruunaat asusi aivan erityisinä päivinä? Kannatko käsipuolessasi laukkua, josta et luopuisi mistään hinnasta tai kimaltaako ranteessasi muisto ihanasta hetkestä?

Haluatko NIVEA Invisible for Black & White -muotilähettilääksi?

Kerro meille, mikä on rakkain luottoasusteesi. Se, joka pelastaa asun kuin asun. Se, johon rakastuit ehkä jo ensisilmäyksellä ja jolla on paikka sydämessäsi.

Voit osallistua arvontaan kertomalla alla olevalla lomakkeella, mikä on luottoasusteesi ja miksi. Halutessasi voit myös ladata kuvan asusteesta. OsalIistua voi lisäksi Instagramissa lisäämällä kuvan luottoasusteesta ja tägäämällä se hashtageilla #niveasuomi ja #gfs17.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan hulppea ja ainutlaatuinen muotipäivä, joka on täynnä luksusta. Päivä järjestetään 2.9. Helsingissä. Voittaja pääsee yhdessä valitsemansa ystävän kanssa upeaan Black & White -mallikuvaukseen aidossa studioympäristössä. Ammattimaskeeraaja ja
-kampaaja viimeistelevät voittajat kuvaukseen. Lisäksi voittajat pääsevät kokemaan säkenöivän Gloria Fashion Show’n VIP-paikoilta NIVEAn kutsumana!

Pääpalkinnon lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi NIVEA-tuotepakettia.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

Lue arvonnan säännöt täältä.

Kerro meille rakkaimmasta asusteestasi ja jätä yhteystietosi osallistuaksesi arvontaan!

Gloria Fashion Show 2017 järjestetään Kaapeli-
tehtaan Merikaapelihallissa 2.9.2017. 
Varmista paikkasi vuoden säkenöivimpään
muotitapahtumaan! 
Osta lippusi Lippupalvelusta >>

Moni pelkää vaihtaa tuttua perusvoidettaan tehokkaampaan täsmätuotteeseen. Onneksi herkkäihoisillekin löytyy vihdoin toimiva ratkaisu.

”Minulla on hyvin perinteinen suomalainen iho; se on herkkä, kuiva ja helposti reagoiva. Viime aikoina olen alkanut miettiä ikääntymistä hidastavia tuotteita, mutta saan päänsärkyä hajusteista ja ihoni reagoi helposti liian elvyttäviin tuotteisiin”, helsinkiläinen Satu Salminen, 36, kertoo.

Moni kolmikymppinen nainen törmää samaan haasteeseen: iho kaipaisi jo anti aging -tuotteita, mutta niiden tehoaineiden koetaan ärsyttävän ihoa. Ongelma on varmasti yleinen, sillä Nivean selvitysten mukaan 50 prosenttia suomalaisista naisista kertoo olevansa herkkäihoisia, ja noin 20–30 prosenttia heistä kertoo välttävänsä hajusteita.

Satu Salminen hoitaa ihoaan perustuotteilla. Hän puhdistaa ihon iltaisin ja käyttää kosteuttavaa perusvoidetta, aamuisin hän meikkaa ennen töihin lähtöä.

”Toki juonteet ja ihon ikääntyminen ovat mielessäni, mutta herkän ihoni takia en ole uskaltanut kokeilla anti aging -tuotteita.”

Perusvoiteet kosteuttavat ihoa, mikä on tärkeää sen hyvinvoinnille. Ikääntymistä hidastavia ja ihoa hoitavia aktiiviaineita niissä ei kuitenkaan ole.

Tehokasta hoitoa myös kaikkein herkimmälle iholle

Parhaan tuloksen ikääntymisen ensimerkkien häivyttämisessä saa, kun panostaa sekä suojaukseen että hoitoon. Päivävoiteeksi kannattaa valita hyvän UV-suojan tarjoava, hoitavia ainesosia sisältävä tuote, joka varjelee ihoa myös viimalta ja saasteilta. Yöksi levitetään elvyttävä yövoide, joka tukee ihon omaa uudistumista unen aikana.

Nivea vastaa herkkäihoisten toiveisiin uudella NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -tuotesarjalla. Se sisältää Q10-koentsyymiä sekä kreatiinia, joiden yhteisvaikutus tehostaa ihon omaa toimintaa. Q10 toimii solujen energiantuotannon polttoaineena, ja se on myös antioksidantti, joka torjuu ihon ikääntymistä nopeuttavia vapaita radikaaleja. Kreatiini taas auttaa ihoa pysymään kosteutettuna, se hidastaa juonteiden syntymistä ja pehmentää jo olemassa olevia ryppyjä. Lisäksi se stimuloi kollageenisynteesiä, jonka ansiosta iho kiinteytyy ja saa tervettä hehkua sekä napakkuutta. 

Näistä tehoaineista huolimatta NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin päivä- ja yövoide ovat hyvin hellävaraisia. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus sisältää ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta, joka helpottaa kolmea herkän ihon ongelmaa: kuivuutta, punoitusta ja kireyden tunnetta. Voide sopii myös couperosa-iholle.

Satu Salmisen mielestä Sensitive Skin -tuotteet kuulostavat lupaavilta.

”Koska tuote on suunniteltu herkälle iholle, kokeilen mielelläni tutun merkin anti aging -voidetta. Plussaa myös siitä, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia.”

 

Uudet hajusteettomat NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -voiteet


Päivävoide yhdistää soluaktiivista Q10:ä ja tehotiivistettyä kreatiinia, jotka täyttävät ihon omat ravinnevarastot. Tämä auttaa ihoa tehokkaasti vastaamaan ikääntymisen aiheuttamiin muutoksiin. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus on suunniteltu herkälle iholle ja sopii myös niille, joilla on taipumusta couperosaan.


Yövoide tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia täyttämällä ihon omia ravinnevarastoja tehotiivistetyllä kreatiinilla ja Q10:llä. Voiteessa on ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutteetta, joka hoitaa herkkää ihoa ainutlaatuisella tavalla vähentäen kuivuutta, punaisuutta ja kireyden tunnetta. Hajusteeton ja alkoholiton voide sopii myös couperosa-iholle.

Kaupallinen yhteistyö

Päivittäinen ihonhoito on parhaimmillaan arjen ylellisyyttä. NIVEA Q10plusC -uutuustuotteet tuovat myös tehokkaita tuloksia – Me Naisten lukijaryhmä ihastui erityisesti voiteiden ihoa virkistävään vaikutukseen.

 

Sameutta, pintakuivuutta, väsyneen oloinen iho? Me Naisten lukijoista koostunut testiryhmä* pääsi kokeilemaan, miten koentsyymi Q10:tä ja C-vitamiinia sisältävät NIVEAn uutuustuotteet vaikuttavat yleisiin ihohuoliin. Peräti 89 prosenttia kertoi voiteiden tekevän ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Valtaosa koki ihon virkistyneen ja saaneen lisää kimmoisuutta: ”Aamulla iho näytti freesiltä, vaikka unet saattoivat jäädä vähälle.”

Testaajista 89% kertoi ihon tuntuvan pehmeältä ja kosteutetulta.

Testiryhmän suosikiksi nousi yövoide, jonka kerrottiin imeytyvän helposti ilman häiritsevää ihon kiiltelyä seuraavana päivänä. ”Pidin kaikista, mutta erityisesti yövoide löi minut ällikällä. Minulla on sekaiho enkä ole aiemmin voinut käyttää yövoidetta.” Useimmista yövoiteista poikkeavasti NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream on pakattu hygieeniseen ja kätevään tuubiin. Yli kaksi kolmasosaa testaajista ihastui tuubimuotoon: ”Tykkäsin. Helpompi annostella, eikä tule tunnetta, että sormet likaavat purkkiin jäävän voiteen.”

Testaajista 80% koki voiteen virkistävän ihoa.

Silmänympärysvoide sai kiitosta tehokkuudesta ja hellävaraisuudesta. ”En ole tätä ennen pystynyt käyttämään ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä silmänympärysvoiteita, sillä ihoani on alkanut välittömästi kirvelemään.” Voiteen koettiin häivyttävän silmän seudun juonteita ja silmäpusseja jopa välittömästi, sekä tekevän katseesta virkeämmän näköisen.

Testaajista 92% oli tyytyväisiä tuotteisiin.

*Testiryhmään osallistui 25 suomalaista naista.

Tiesitkö tämän Nivea Q10-tuotteista?

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa. C-vitamiiniin yhdistettynä koentsyymin vaikutus tehostuu – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.