Mikä takaa täydellisen juhlafiiliksen: räväkkä huulipuna, hehkuva iho vai deo, joka ei varmasti petä? Kerro meille oma luottotuotteesi ja voit voittaa VIP-illan Gloria Fashion Showssa!

Juhlissa jokainen haluaa näyttää parhaimmaltaan. Yhden mielestä upean lookin avain on kohtalokas silmämeikki tai skumpankestävä, rohkean sävyinen huulipuna. Toiselle rennon juhlafiiliksen ehdoton edellytys on deodorantti, joka ei takuulla petä – eikä tahraa tarkoin valittua asua.

Kerro meille, mikä kauneustuote on sinulle ykkönen juhliin valmistautuessa ja osallistu samalla arvontaan. Onnettaren suosikki voittaa liput Gloria Fashion Show’n VIP-iltaan 31.8., runsaat NIVEA-tuotekassit sekä Gloria-lehden vuosikerrat itselleen ja ystävälleen. Lue arvonnan säännöt täältä.

 

Miksi NIVEA Invisible for Black & White on lyömätön valinta juhlaan?

Elämän huippuhetkissä deo ei saa pettää! Juhlavaatteiden tahriintuminen voi silti huolettaa: erityisesti juhlapukeutumisessa suositut musta ja valkoinen paljastavat helposti ikävät tuotejäämät. Siksi NIVEA suosittelee erityistilanteisiin Invisible for Black & White -antiperspiranttia, joka ei varmasti tahraa vaatteita. Sama ratkaisu toimii toki arjessakin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaupallinen yhteistyö

Päivittäinen ihonhoito on parhaimmillaan arjen ylellisyyttä. NIVEA Q10plusC -uutuustuotteet tuovat myös tehokkaita tuloksia – Me Naisten lukijaryhmä ihastui erityisesti voiteiden ihoa virkistävään vaikutukseen.

 

Sameutta, pintakuivuutta, väsyneen oloinen iho? Me Naisten lukijoista koostunut testiryhmä* pääsi kokeilemaan, miten koentsyymi Q10:tä ja C-vitamiinia sisältävät NIVEAn uutuustuotteet vaikuttavat yleisiin ihohuoliin. Peräti 89 prosenttia kertoi voiteiden tekevän ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Valtaosa koki ihon virkistyneen ja saaneen lisää kimmoisuutta: ”Aamulla iho näytti freesiltä, vaikka unet saattoivat jäädä vähälle.”

Testaajista 89% kertoi ihon tuntuvan pehmeältä ja kosteutetulta.

Testiryhmän suosikiksi nousi yövoide, jonka kerrottiin imeytyvän helposti ilman häiritsevää ihon kiiltelyä seuraavana päivänä. ”Pidin kaikista, mutta erityisesti yövoide löi minut ällikällä. Minulla on sekaiho enkä ole aiemmin voinut käyttää yövoidetta.” Useimmista yövoiteista poikkeavasti NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream on pakattu hygieeniseen ja kätevään tuubiin. Yli kaksi kolmasosaa testaajista ihastui tuubimuotoon: ”Tykkäsin. Helpompi annostella, eikä tule tunnetta, että sormet likaavat purkkiin jäävän voiteen.”

Testaajista 80% koki voiteen virkistävän ihoa.

Silmänympärysvoide sai kiitosta tehokkuudesta ja hellävaraisuudesta. ”En ole tätä ennen pystynyt käyttämään ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä silmänympärysvoiteita, sillä ihoani on alkanut välittömästi kirvelemään.” Voiteen koettiin häivyttävän silmän seudun juonteita ja silmäpusseja jopa välittömästi, sekä tekevän katseesta virkeämmän näköisen.

Testaajista 92% oli tyytyväisiä tuotteisiin.

*Testiryhmään osallistui 25 suomalaista naista.

Tiesitkö tämän Nivea Q10-tuotteista?

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa. C-vitamiiniin yhdistettynä koentsyymin vaikutus tehostuu – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.

Jätätkö sinäkin kasvot suojaamatta, koska aurinkovoide jättää niille rasvaisen kiillon? Lue, miten ongelma ratkaistaan ja testaa samalla tietosi.

Kirkas kevätaurinko houkuttelee ulkoilemaan ja nauttimaan kauan kaivatuista terassikeleistä. Vahva säteily saattaa kuitenkin yllättää pimeään vuodenaikaan tottuneen ihon, joka palaa nyt huomattavasti helpommin kuin keskikesällä. Moni yllättyy, kun nenänpää ja dekoltee punoittavat kipeästi huhtikuisen auringossa istuskelun jäljiltä.

Säteiden vaikutus ihon ikääntymiselle jää sekin helposti vähälle huomiolle, sillä vaikutus ei näy välittömästi. Palaminen ja liika UV-säteily vanhentavat ihoa vähentäen sen kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuutta, kuivattaen ihoa ja aiheuttaen monilla myös ihonvärin epätasaisuutta.

Miksi kasvojen iho vaatii täsmätuotteet?

Jokapäiväisissä ihonhoidon rutiineissa valitsemme kasvoille ja vartalolle eri tuotteet. Tähän on syynsä: kasvoissa iho on ohuempi, herkempi ja rasvaisempi kuin muualla kehossa. Beiersdorfin teettämän tutkimuksen mukaan silti yli 60 prosenttia käyttää samaa aurinkovoidetuotetta sekä kasvoille että vartalolle *.

Kasvot saatetaan jättää jopa suojaamatta kokonaan, sillä liian paksut aurinkovoiteet eivät imeydy ja jättävät kasvojen ihon rasvaiseksi. Tällöin iho on täysin alttiina polttaville ja vanhentaville UVA- ja UVB-säteille.

Onneksi tarjolla on nyt erityisesti kasvojen iholle suunniteltu uutuussarja, joka jättää ihon samettisen mattapintaiseksi. Päivittäiseen käyttöön soveltuvan NIVEA SUN Shine Control -aurinkovoiteen kevyt koostumus levittyy iholle helposti ilman tahmaista ja rasvaista tunnetta. Se sopii hyvin myös meikin alle. 

Näillä vinkeillä heleä kevätiho

Samalla kun iho hiljalleen päivettyy kevätauringossa, siitä voi pitää erityisen hyvää huolta seuraavilla kirkastavilla ja heleyttävillä hoitovinkeillä:

1)     Kuori kasvojen iho 1-2 kertaa viikossa NIVEA Skin Refining Scrub -kuorintageelillä. Se kirkastaa ja tasoittaa ihon pintaa. Vaihtoehtoisesti kokeile ihotarpeesi mukaista minuutin pikanaamiota. Valitse kuivalle iholle esimerkiksi NIVEA Urban Skin Detox Moisturise -kasvonaamio. Jos toivot ihohuokosia pienentävää vaikutusta, kokeile uutta Urban Skin Detox Pore Refine -kasvonaamiota.

2)     Kosteuta iho huolellisesti taataksesi kauniin tasaisen rusketuksen. Viimeistele pintapuhdistus kasvovedellä ja levitä kasvoille ihotyypin mukainen kosteusvoide sekä silmänympärysvoide.

3)     Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle NIVEA Sun Face -aurinkovoidetta ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein. Jos ihosi kiiltää helposti, käytä NIVEA Sun Face Shine Control -voidetta. NIVEA Sun Face Anti-Pigment -voide puolestaan vähentää pigmentti- ja maksaläiskien syntymistä. Viimeistele heleä iho halutessasi meikkivoiteella ja puuterilla tai aurinkopuuterilla.

Kuinka hyvin hallitset kauniin kevätihon salaisuudet? Testaa tietosi!

* Lähde: Euromonitor International Limited; NIVEA by umbrella brand name in the categories Body Care, Face Care and Hand Care; in retail value terms, 2016.

 

NIVEA SUN Face – Suojaava, hoitava tuotesarja auringon rakastamille kasvoille

Erityisesti kasvojen iholle suunnitellut NIVEA SUN -tuotteet sisältävät antioksidantti Licochalcone A:ta, joka suojaa ihoa tehokkaasti ikääntymistä aiheuttavilta vapailta radikaaleilta. NIVEA SUN Shine Control SK 30 imee ihon ylimääräistä rasvaa itseensä hilliten kiiltoa ja jättäen ihon samettisen mattapintaiseksi. NIVEA SUN Face Anti-Age & Pigments SK 30 ja SK 50 sisältävät lisäksi koentsyymi Q10:tä. Se nopeuttaa ihon uudistumista ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä pigmenttihäiriöitä iholla.

TUTUSTU: WWW.NIVEA.FI