Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Myös kaamoksen keskellä voi näyttää energiseltä! Tutkitut tehoaineet hellivät ja hoitavat ruuhkavuosien samentamaa ihoa.

*Testiryhmään ilmoittautuminen on päättynyt.

Moni havahtuu kolmenkympin korvilla ensimmäisiin vanhenemisen merkkeihin ihossa. Etenkin talvisaikaan iho saattaa tuntua rutikuivalta ja näyttää harmaalta ja väsyneeltä. Juonteita ilmestyy silmien ympärille tai kaulalle ja ihon elastisuus alkaa pikku hiljaa vähentyä. Arki tässä elämänvaiheessa on usein rikasta mutta kuluttavaa. Uneen, ulkoiluun ja ihoa ravitsevaan ruokavalioon ei aina ehdi panostaa riittävästi.

Kolmikymppisiin osuvat monilla myös pikkulapsivuodet. Huonosti nukutut yöt näkyvät heti silmäpusseina sekä ihon turvotuksena ja kirjavuutena. Pidemmän päälle univaje ja sen aiheuttama stressi vaikuttavat kehon kollageenituotantoon, joka ylläpitää ihon kimmoisuutta.

Iho uudistuu unen aikana

Onneksi jo muutama helppo kauneusrutiini antaa iholle lisää energiaa ja heleyttä. Runsas vedenjuonti (vähintään noin litra päivässä) parantaa kehon aineenvaihduntaa ja kosteuttaa ihoa sisältäpäin.

Riittävä uni on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta: ihon pienet vauriot korjaantuvat unen aikana kahdeksan kertaa nopeammin kuin päivällä. Tätä luonnollista uudistumisprosessia voi vahvistaa hoitavan yövoiteen avulla. NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -yövoide tehostaa ihosolujen energiatuotantoa, joka tukee ihon uudistumisprosesseja yön aikana. Voiteen ainesosat parantavat huomattavasti ihosolujen hapenottokykyä. Aamulla ihonväri on tasaisempi ja raikkaampi, ja kasvot näyttävät levänneiltä.

Iholle kannattaa tarjoilla runsaasti happihyppelyitä myös ulkoilun muodossa. Tärkeää on muistaa suojata iho uv-säteilyltä ja ilmansaasteilta esimerkiksi kosteuttavalla NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Day Care SK15 -päivävoiteella.

C-vitamiini ja Q10-koentsyymi hellivät nuupahtanutta ihoa

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Tämä vitamiinin kaltainen aine toimii muun muassa antioksidanttina, suojaten soluja ihoa ikäännyttäviltä vapailta radikaaleilta. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa.

Moni nappaa talvisaikaan päivittäisen C-vitamiinipillerin virkeyttä tuomaan. C-vitamiini toimii Q10-koentsyymin tavoin antioksidanttina, myös ihovoiteen muodossa. Se suojelee soluja, tukee ihon uudistumista ja vahvistaa ihosolujen hapenottokykyä. C-vitamiini parantaa ihon mikroverenkiertoa ja väriä, ja ylläpitää kosteustasapainoa.

Mikä parasta, yhdistettyinä nämä kaksi ainesosaa tehostavat toistensa vaikutusta – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.


Artikkelin lähteet:

  • Anti-Age broad target UK October 2012(Truth), Face Performance anti-age comms and attitudes  NL,SE,FI Qual. 2013 (Truth), Vital anti-age comms and attitudes UK 2013 (Truth)
  • Beiersdorf Research
  • Una Nuotio: Kerro, kerro kuvastin

 

NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoide

  • Vahvistaa yön aikana ihon omia uudistumismekanismeja korjaamaan vaurioita
  • Erittäin tehokkaat antioksidantit: Q10 ja vahva C-vitamiini parantavat ihon hapenottokykyä 50 %*
  • Iho on aamulla tasaisempi ja hehkuvampi
  • Sarjaan kuuluvat myös päivävoide ja silmänympärysvoide. Päivällä on tärkeää suojata iho kosteuttavalla tuotteella, jossa on suojakerroin. Silmänympäryksiä on hyvä hoivata päivittäin hajusteettomalla voiteella.

*Beiersdorf Research

Suositushinta: NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoide, 14,90 e /40 ml

Moni pelkää vaihtaa tuttua perusvoidettaan tehokkaampaan täsmätuotteeseen. Onneksi herkkäihoisillekin löytyy vihdoin toimiva ratkaisu.

”Minulla on hyvin perinteinen suomalainen iho; se on herkkä, kuiva ja helposti reagoiva. Viime aikoina olen alkanut miettiä ikääntymistä hidastavia tuotteita, mutta saan päänsärkyä hajusteista ja ihoni reagoi helposti liian elvyttäviin tuotteisiin”, helsinkiläinen Satu Salminen, 36, kertoo.

Moni kolmikymppinen nainen törmää samaan haasteeseen: iho kaipaisi jo anti aging -tuotteita, mutta niiden tehoaineiden koetaan ärsyttävän ihoa. Ongelma on varmasti yleinen, sillä Nivean selvitysten mukaan 50 prosenttia suomalaisista naisista kertoo olevansa herkkäihoisia, ja noin 20–30 prosenttia heistä kertoo välttävänsä hajusteita.

Satu Salminen hoitaa ihoaan perustuotteilla. Hän puhdistaa ihon iltaisin ja käyttää kosteuttavaa perusvoidetta, aamuisin hän meikkaa ennen töihin lähtöä.

”Toki juonteet ja ihon ikääntyminen ovat mielessäni, mutta herkän ihoni takia en ole uskaltanut kokeilla anti aging -tuotteita.”

Perusvoiteet kosteuttavat ihoa, mikä on tärkeää sen hyvinvoinnille. Ikääntymistä hidastavia ja ihoa hoitavia aktiiviaineita niissä ei kuitenkaan ole.

Tehokasta hoitoa myös kaikkein herkimmälle iholle

Parhaan tuloksen ikääntymisen ensimerkkien häivyttämisessä saa, kun panostaa sekä suojaukseen että hoitoon. Päivävoiteeksi kannattaa valita hyvän UV-suojan tarjoava, hoitavia ainesosia sisältävä tuote, joka varjelee ihoa myös viimalta ja saasteilta. Yöksi levitetään elvyttävä yövoide, joka tukee ihon omaa uudistumista unen aikana.

Nivea vastaa herkkäihoisten toiveisiin uudella NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -tuotesarjalla. Se sisältää Q10-koentsyymiä sekä kreatiinia, joiden yhteisvaikutus tehostaa ihon omaa toimintaa. Q10 toimii solujen energiantuotannon polttoaineena, ja se on myös antioksidantti, joka torjuu ihon ikääntymistä nopeuttavia vapaita radikaaleja. Kreatiini taas auttaa ihoa pysymään kosteutettuna, se hidastaa juonteiden syntymistä ja pehmentää jo olemassa olevia ryppyjä. Lisäksi se stimuloi kollageenisynteesiä, jonka ansiosta iho kiinteytyy ja saa tervettä hehkua sekä napakkuutta. 

Näistä tehoaineista huolimatta NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin päivä- ja yövoide ovat hyvin hellävaraisia. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus sisältää ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta, joka helpottaa kolmea herkän ihon ongelmaa: kuivuutta, punoitusta ja kireyden tunnetta. Voide sopii myös couperosa-iholle.

Satu Salmisen mielestä Sensitive Skin -tuotteet kuulostavat lupaavilta.

”Koska tuote on suunniteltu herkälle iholle, kokeilen mielelläni tutun merkin anti aging -voidetta. Plussaa myös siitä, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia.”

 

Uudet hajusteettomat NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -voiteet


Päivävoide yhdistää soluaktiivista Q10:ä ja tehotiivistettyä kreatiinia, jotka täyttävät ihon omat ravinnevarastot. Tämä auttaa ihoa tehokkaasti vastaamaan ikääntymisen aiheuttamiin muutoksiin. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus on suunniteltu herkälle iholle ja sopii myös niille, joilla on taipumusta couperosaan.


Yövoide tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia täyttämällä ihon omia ravinnevarastoja tehotiivistetyllä kreatiinilla ja Q10:llä. Voiteessa on ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutteetta, joka hoitaa herkkää ihoa ainutlaatuisella tavalla vähentäen kuivuutta, punaisuutta ja kireyden tunnetta. Hajusteeton ja alkoholiton voide sopii myös couperosa-iholle.

Kaupallinen yhteistyö

Päivittäinen ihonhoito on parhaimmillaan arjen ylellisyyttä. NIVEA Q10plusC -uutuustuotteet tuovat myös tehokkaita tuloksia – Me Naisten lukijaryhmä ihastui erityisesti voiteiden ihoa virkistävään vaikutukseen.

 

Sameutta, pintakuivuutta, väsyneen oloinen iho? Me Naisten lukijoista koostunut testiryhmä* pääsi kokeilemaan, miten koentsyymi Q10:tä ja C-vitamiinia sisältävät NIVEAn uutuustuotteet vaikuttavat yleisiin ihohuoliin. Peräti 89 prosenttia kertoi voiteiden tekevän ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Valtaosa koki ihon virkistyneen ja saaneen lisää kimmoisuutta: ”Aamulla iho näytti freesiltä, vaikka unet saattoivat jäädä vähälle.”

Testaajista 89% kertoi ihon tuntuvan pehmeältä ja kosteutetulta.

Testiryhmän suosikiksi nousi yövoide, jonka kerrottiin imeytyvän helposti ilman häiritsevää ihon kiiltelyä seuraavana päivänä. ”Pidin kaikista, mutta erityisesti yövoide löi minut ällikällä. Minulla on sekaiho enkä ole aiemmin voinut käyttää yövoidetta.” Useimmista yövoiteista poikkeavasti NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream on pakattu hygieeniseen ja kätevään tuubiin. Yli kaksi kolmasosaa testaajista ihastui tuubimuotoon: ”Tykkäsin. Helpompi annostella, eikä tule tunnetta, että sormet likaavat purkkiin jäävän voiteen.”

Testaajista 80% koki voiteen virkistävän ihoa.

Silmänympärysvoide sai kiitosta tehokkuudesta ja hellävaraisuudesta. ”En ole tätä ennen pystynyt käyttämään ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä silmänympärysvoiteita, sillä ihoani on alkanut välittömästi kirvelemään.” Voiteen koettiin häivyttävän silmän seudun juonteita ja silmäpusseja jopa välittömästi, sekä tekevän katseesta virkeämmän näköisen.

Testaajista 92% oli tyytyväisiä tuotteisiin.

*Testiryhmään osallistui 25 suomalaista naista.

Tiesitkö tämän Nivea Q10-tuotteista?

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa. C-vitamiiniin yhdistettynä koentsyymin vaikutus tehostuu – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.