Myös kaamoksen keskellä voi näyttää energiseltä! Tutkitut tehoaineet hellivät ja hoitavat ruuhkavuosien samentamaa ihoa.

*Testiryhmään ilmoittautuminen on päättynyt.

Moni havahtuu kolmenkympin korvilla ensimmäisiin vanhenemisen merkkeihin ihossa. Etenkin talvisaikaan iho saattaa tuntua rutikuivalta ja näyttää harmaalta ja väsyneeltä. Juonteita ilmestyy silmien ympärille tai kaulalle ja ihon elastisuus alkaa pikku hiljaa vähentyä. Arki tässä elämänvaiheessa on usein rikasta mutta kuluttavaa. Uneen, ulkoiluun ja ihoa ravitsevaan ruokavalioon ei aina ehdi panostaa riittävästi.

Kolmikymppisiin osuvat monilla myös pikkulapsivuodet. Huonosti nukutut yöt näkyvät heti silmäpusseina sekä ihon turvotuksena ja kirjavuutena. Pidemmän päälle univaje ja sen aiheuttama stressi vaikuttavat kehon kollageenituotantoon, joka ylläpitää ihon kimmoisuutta.

Iho uudistuu unen aikana

Onneksi jo muutama helppo kauneusrutiini antaa iholle lisää energiaa ja heleyttä. Runsas vedenjuonti (vähintään noin litra päivässä) parantaa kehon aineenvaihduntaa ja kosteuttaa ihoa sisältäpäin.

Riittävä uni on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta: ihon pienet vauriot korjaantuvat unen aikana kahdeksan kertaa nopeammin kuin päivällä. Tätä luonnollista uudistumisprosessia voi vahvistaa hoitavan yövoiteen avulla. NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -yövoide tehostaa ihosolujen energiatuotantoa, joka tukee ihon uudistumisprosesseja yön aikana. Voiteen ainesosat parantavat huomattavasti ihosolujen hapenottokykyä. Aamulla ihonväri on tasaisempi ja raikkaampi, ja kasvot näyttävät levänneiltä.

Iholle kannattaa tarjoilla runsaasti happihyppelyitä myös ulkoilun muodossa. Tärkeää on muistaa suojata iho uv-säteilyltä ja ilmansaasteilta esimerkiksi kosteuttavalla NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Day Care SK15 -päivävoiteella.

C-vitamiini ja Q10-koentsyymi hellivät nuupahtanutta ihoa

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Tämä vitamiinin kaltainen aine toimii muun muassa antioksidanttina, suojaten soluja ihoa ikäännyttäviltä vapailta radikaaleilta. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa.

Moni nappaa talvisaikaan päivittäisen C-vitamiinipillerin virkeyttä tuomaan. C-vitamiini toimii Q10-koentsyymin tavoin antioksidanttina, myös ihovoiteen muodossa. Se suojelee soluja, tukee ihon uudistumista ja vahvistaa ihosolujen hapenottokykyä. C-vitamiini parantaa ihon mikroverenkiertoa ja väriä, ja ylläpitää kosteustasapainoa.

Mikä parasta, yhdistettyinä nämä kaksi ainesosaa tehostavat toistensa vaikutusta – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.


Artikkelin lähteet:

  • Anti-Age broad target UK October 2012(Truth), Face Performance anti-age comms and attitudes  NL,SE,FI Qual. 2013 (Truth), Vital anti-age comms and attitudes UK 2013 (Truth)
  • Beiersdorf Research
  • Una Nuotio: Kerro, kerro kuvastin

 

NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoide

  • Vahvistaa yön aikana ihon omia uudistumismekanismeja korjaamaan vaurioita
  • Erittäin tehokkaat antioksidantit: Q10 ja vahva C-vitamiini parantavat ihon hapenottokykyä 50 %*
  • Iho on aamulla tasaisempi ja hehkuvampi
  • Sarjaan kuuluvat myös päivävoide ja silmänympärysvoide. Päivällä on tärkeää suojata iho kosteuttavalla tuotteella, jossa on suojakerroin. Silmänympäryksiä on hyvä hoivata päivittäin hajusteettomalla voiteella.

*Beiersdorf Research

Suositushinta: NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoide, 14,90 e /40 ml

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaupallinen yhteistyö

Päivittäinen ihonhoito on parhaimmillaan arjen ylellisyyttä. NIVEA Q10plusC -uutuustuotteet tuovat myös tehokkaita tuloksia – Me Naisten lukijaryhmä ihastui erityisesti voiteiden ihoa virkistävään vaikutukseen.

 

Sameutta, pintakuivuutta, väsyneen oloinen iho? Me Naisten lukijoista koostunut testiryhmä* pääsi kokeilemaan, miten koentsyymi Q10:tä ja C-vitamiinia sisältävät NIVEAn uutuustuotteet vaikuttavat yleisiin ihohuoliin. Peräti 89 prosenttia kertoi voiteiden tekevän ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Valtaosa koki ihon virkistyneen ja saaneen lisää kimmoisuutta: ”Aamulla iho näytti freesiltä, vaikka unet saattoivat jäädä vähälle.”

Testaajista 89% kertoi ihon tuntuvan pehmeältä ja kosteutetulta.

Testiryhmän suosikiksi nousi yövoide, jonka kerrottiin imeytyvän helposti ilman häiritsevää ihon kiiltelyä seuraavana päivänä. ”Pidin kaikista, mutta erityisesti yövoide löi minut ällikällä. Minulla on sekaiho enkä ole aiemmin voinut käyttää yövoidetta.” Useimmista yövoiteista poikkeavasti NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream on pakattu hygieeniseen ja kätevään tuubiin. Yli kaksi kolmasosaa testaajista ihastui tuubimuotoon: ”Tykkäsin. Helpompi annostella, eikä tule tunnetta, että sormet likaavat purkkiin jäävän voiteen.”

Testaajista 80% koki voiteen virkistävän ihoa.

Silmänympärysvoide sai kiitosta tehokkuudesta ja hellävaraisuudesta. ”En ole tätä ennen pystynyt käyttämään ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä silmänympärysvoiteita, sillä ihoani on alkanut välittömästi kirvelemään.” Voiteen koettiin häivyttävän silmän seudun juonteita ja silmäpusseja jopa välittömästi, sekä tekevän katseesta virkeämmän näköisen.

Testaajista 92% oli tyytyväisiä tuotteisiin.

*Testiryhmään osallistui 25 suomalaista naista.

Tiesitkö tämän Nivea Q10-tuotteista?

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa. C-vitamiiniin yhdistettynä koentsyymin vaikutus tehostuu – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.

Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä
Beiersdorf, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Osallistumisen ehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 26.3.-26.4. välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan palkintona on viisi kappaletta tuotesettejä (arvo noin 37,50 e / setti). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan viikolla 18 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta viikon kuluessa, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.