Myös kaamoksen keskellä voi näyttää energiseltä! Tutkitut tehoaineet hellivät ja hoitavat ruuhkavuosien samentamaa ihoa.

*Testiryhmään ilmoittautuminen on päättynyt.

Moni havahtuu kolmenkympin korvilla ensimmäisiin vanhenemisen merkkeihin ihossa. Etenkin talvisaikaan iho saattaa tuntua rutikuivalta ja näyttää harmaalta ja väsyneeltä. Juonteita ilmestyy silmien ympärille tai kaulalle ja ihon elastisuus alkaa pikku hiljaa vähentyä. Arki tässä elämänvaiheessa on usein rikasta mutta kuluttavaa. Uneen, ulkoiluun ja ihoa ravitsevaan ruokavalioon ei aina ehdi panostaa riittävästi.

Kolmikymppisiin osuvat monilla myös pikkulapsivuodet. Huonosti nukutut yöt näkyvät heti silmäpusseina sekä ihon turvotuksena ja kirjavuutena. Pidemmän päälle univaje ja sen aiheuttama stressi vaikuttavat kehon kollageenituotantoon, joka ylläpitää ihon kimmoisuutta.

Iho uudistuu unen aikana

Onneksi jo muutama helppo kauneusrutiini antaa iholle lisää energiaa ja heleyttä. Runsas vedenjuonti (vähintään noin litra päivässä) parantaa kehon aineenvaihduntaa ja kosteuttaa ihoa sisältäpäin.

Riittävä uni on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta: ihon pienet vauriot korjaantuvat unen aikana kahdeksan kertaa nopeammin kuin päivällä. Tätä luonnollista uudistumisprosessia voi vahvistaa hoitavan yövoiteen avulla. NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -yövoide tehostaa ihosolujen energiatuotantoa, joka tukee ihon uudistumisprosesseja yön aikana. Voiteen ainesosat parantavat huomattavasti ihosolujen hapenottokykyä. Aamulla ihonväri on tasaisempi ja raikkaampi, ja kasvot näyttävät levänneiltä.

Iholle kannattaa tarjoilla runsaasti happihyppelyitä myös ulkoilun muodossa. Tärkeää on muistaa suojata iho uv-säteilyltä ja ilmansaasteilta esimerkiksi kosteuttavalla NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Day Care SK15 -päivävoiteella.

C-vitamiini ja Q10-koentsyymi hellivät nuupahtanutta ihoa

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Tämä vitamiinin kaltainen aine toimii muun muassa antioksidanttina, suojaten soluja ihoa ikäännyttäviltä vapailta radikaaleilta. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa.

Moni nappaa talvisaikaan päivittäisen C-vitamiinipillerin virkeyttä tuomaan. C-vitamiini toimii Q10-koentsyymin tavoin antioksidanttina, myös ihovoiteen muodossa. Se suojelee soluja, tukee ihon uudistumista ja vahvistaa ihosolujen hapenottokykyä. C-vitamiini parantaa ihon mikroverenkiertoa ja väriä, ja ylläpitää kosteustasapainoa.

Mikä parasta, yhdistettyinä nämä kaksi ainesosaa tehostavat toistensa vaikutusta – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.


Artikkelin lähteet:

  • Anti-Age broad target UK October 2012(Truth), Face Performance anti-age comms and attitudes  NL,SE,FI Qual. 2013 (Truth), Vital anti-age comms and attitudes UK 2013 (Truth)
  • Beiersdorf Research
  • Una Nuotio: Kerro, kerro kuvastin

 

NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoide

  • Vahvistaa yön aikana ihon omia uudistumismekanismeja korjaamaan vaurioita
  • Erittäin tehokkaat antioksidantit: Q10 ja vahva C-vitamiini parantavat ihon hapenottokykyä 50 %*
  • Iho on aamulla tasaisempi ja hehkuvampi
  • Sarjaan kuuluvat myös päivävoide ja silmänympärysvoide. Päivällä on tärkeää suojata iho kosteuttavalla tuotteella, jossa on suojakerroin. Silmänympäryksiä on hyvä hoivata päivittäin hajusteettomalla voiteella.

*Beiersdorf Research

Suositushinta: NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoide, 14,90 e /40 ml

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Järjestäjä

Beiersdorf Oy, PL 91, 20101 Turku, (y-tunnus:0133206-6) jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää NIVEA Face Q10 plus VitaminC -energiayövoide -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa www.menaiset.fi.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 22.12.17–12.01.18 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä www.menaiset.fi-sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä.

Järjestäjällä on väärinkäytöstilanteissa oikeus hylätä osallistuminen arvontaan. Mikäli osallistuminen on tapahtunut näiden sääntöjen vastaisesti, osallistujalla ei ole oikeutta arvonnassa arvottaviin palkintoihin.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on NIVEA Q10plusC-tuotepaketti, joka sisältää NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan päivävoiteen 50 ml, silmänympärysvoiteen 15 ml ja yövoiteen 40 ml. Palkinnon arvo on noin 45 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnot arvotaan 15.01.18 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi julkaistaan www.menaiset.fi-sivustolla.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Muutokset ja yhteystiedot

Beiersdorf pidättää oikeuden näiden sääntöjen ja arvonnan muutoksiin. Jos sinulle tulee kysyttävää arvonnasta, ota yhteyttä: kuluttajapalvelu@beiersdorf.com

 

Testiryhmän ehdot

Nämä ehdot koskevat NIVEA Face Q10 plus VitaminC -energiayövoide ‑testiryhmää, jonka Beiersdorf Oy järjestää. Voidakseen osallistua testiryhmään osallistujan tulee asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

Testiryhmään voi ilmoittautua ajalla 22.12.17.-12.01.2018

Testiryhmään voi ilmoittautua jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.

Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.

Ilmoittautuneista valitaan 20 henkilöä testaamaan NIVEA Face Q10 plus VitaminC -energiayövoidetta. Lisäksi kaikkien testiryhmään ilmoittautuneiden kesken arvotaan 10 kpl Nivea‑tuotepaketteja.

Testiryhmään valituille ja tuotepalkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Testiryhmään valittu sitoutuu testaamaan tuotetta ja vastaamaan sitä koskevaan palautekyselyyn määräajassa.

Testiryhmään valittu antaa luvan käyttää palautekyselyssä antamiaan vastauksia Beiersdorf Oy:n markkinointitarkoituksiin.

Testiryhmän järjestäjä sitoutuu maksamaan tuotepalkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Testiryhmän järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Beiersdorf Oy ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.

Testiryhmän järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.

Testiryhmän järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.

Beiersdorf Oy:n tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

<< Takaisin osallistumissivulle