Kaupallinen yhteistyö

Moni pelkää vaihtaa tuttua perusvoidettaan tehokkaampaan täsmätuotteeseen. Onneksi herkkäihoisillekin löytyy vihdoin toimiva ratkaisu.

”Minulla on hyvin perinteinen suomalainen iho; se on herkkä, kuiva ja helposti reagoiva. Viime aikoina olen alkanut miettiä ikääntymistä hidastavia tuotteita, mutta saan päänsärkyä hajusteista ja ihoni reagoi helposti liian elvyttäviin tuotteisiin”, helsinkiläinen Satu Salminen, 36, kertoo.

Moni kolmikymppinen nainen törmää samaan haasteeseen: iho kaipaisi jo anti aging -tuotteita, mutta niiden tehoaineiden koetaan ärsyttävän ihoa. Ongelma on varmasti yleinen, sillä Nivean selvitysten mukaan 50 prosenttia suomalaisista naisista kertoo olevansa herkkäihoisia, ja noin 20–30 prosenttia heistä kertoo välttävänsä hajusteita.

Satu Salminen hoitaa ihoaan perustuotteilla. Hän puhdistaa ihon iltaisin ja käyttää kosteuttavaa perusvoidetta, aamuisin hän meikkaa ennen töihin lähtöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Toki juonteet ja ihon ikääntyminen ovat mielessäni, mutta herkän ihoni takia en ole uskaltanut kokeilla anti aging -tuotteita.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perusvoiteet kosteuttavat ihoa, mikä on tärkeää sen hyvinvoinnille. Ikääntymistä hidastavia ja ihoa hoitavia aktiiviaineita niissä ei kuitenkaan ole.

Tehokasta hoitoa myös kaikkein herkimmälle iholle

Parhaan tuloksen ikääntymisen ensimerkkien häivyttämisessä saa, kun panostaa sekä suojaukseen että hoitoon. Päivävoiteeksi kannattaa valita hyvän UV-suojan tarjoava, hoitavia ainesosia sisältävä tuote, joka varjelee ihoa myös viimalta ja saasteilta. Yöksi levitetään elvyttävä yövoide, joka tukee ihon omaa uudistumista unen aikana.

Nivea vastaa herkkäihoisten toiveisiin uudella NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -tuotesarjalla. Se sisältää Q10-koentsyymiä sekä kreatiinia, joiden yhteisvaikutus tehostaa ihon omaa toimintaa. Q10 toimii solujen energiantuotannon polttoaineena, ja se on myös antioksidantti, joka torjuu ihon ikääntymistä nopeuttavia vapaita radikaaleja. Kreatiini taas auttaa ihoa pysymään kosteutettuna, se hidastaa juonteiden syntymistä ja pehmentää jo olemassa olevia ryppyjä. Lisäksi se stimuloi kollageenisynteesiä, jonka ansiosta iho kiinteytyy ja saa tervettä hehkua sekä napakkuutta. 

Näistä tehoaineista huolimatta NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin päivä- ja yövoide ovat hyvin hellävaraisia. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus sisältää ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta, joka helpottaa kolmea herkän ihon ongelmaa: kuivuutta, punoitusta ja kireyden tunnetta. Voide sopii myös couperosa-iholle.

Satu Salmisen mielestä Sensitive Skin -tuotteet kuulostavat lupaavilta.

”Koska tuote on suunniteltu herkälle iholle, kokeilen mielelläni tutun merkin anti aging -voidetta. Plussaa myös siitä, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia.”

 

Uudet hajusteettomat NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -voiteet


Päivävoide yhdistää soluaktiivista Q10:ä ja tehotiivistettyä kreatiinia, jotka täyttävät ihon omat ravinnevarastot. Tämä auttaa ihoa tehokkaasti vastaamaan ikääntymisen aiheuttamiin muutoksiin. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus on suunniteltu herkälle iholle ja sopii myös niille, joilla on taipumusta couperosaan.


Yövoide tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia täyttämällä ihon omia ravinnevarastoja tehotiivistetyllä kreatiinilla ja Q10:llä. Voiteessa on ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutteetta, joka hoitaa herkkää ihoa ainutlaatuisella tavalla vähentäen kuivuutta, punaisuutta ja kireyden tunnetta. Hajusteeton ja alkoholiton voide sopii myös couperosa-iholle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla