Kaupallinen yhteistyö

Päivittäinen ihonhoito on parhaimmillaan arjen ylellisyyttä. NIVEA Q10plusC -uutuustuotteet tuovat myös tehokkaita tuloksia – Me Naisten lukijaryhmä ihastui erityisesti voiteiden ihoa virkistävään vaikutukseen.

 

Sameutta, pintakuivuutta, väsyneen oloinen iho? Me Naisten lukijoista koostunut testiryhmä* pääsi kokeilemaan, miten koentsyymi Q10:tä ja C-vitamiinia sisältävät NIVEAn uutuustuotteet vaikuttavat yleisiin ihohuoliin. Peräti 89 prosenttia kertoi voiteiden tekevän ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Valtaosa koki ihon virkistyneen ja saaneen lisää kimmoisuutta: ”Aamulla iho näytti freesiltä, vaikka unet saattoivat jäädä vähälle.”

Testaajista 89% kertoi ihon tuntuvan pehmeältä ja kosteutetulta.

Testiryhmän suosikiksi nousi yövoide, jonka kerrottiin imeytyvän helposti ilman häiritsevää ihon kiiltelyä seuraavana päivänä. ”Pidin kaikista, mutta erityisesti yövoide löi minut ällikällä. Minulla on sekaiho enkä ole aiemmin voinut käyttää yövoidetta.” Useimmista yövoiteista poikkeavasti NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream on pakattu hygieeniseen ja kätevään tuubiin. Yli kaksi kolmasosaa testaajista ihastui tuubimuotoon: ”Tykkäsin. Helpompi annostella, eikä tule tunnetta, että sormet likaavat purkkiin jäävän voiteen.”

Testaajista 80% koki voiteen virkistävän ihoa.

Silmänympärysvoide sai kiitosta tehokkuudesta ja hellävaraisuudesta. ”En ole tätä ennen pystynyt käyttämään ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä silmänympärysvoiteita, sillä ihoani on alkanut välittömästi kirvelemään.” Voiteen koettiin häivyttävän silmän seudun juonteita ja silmäpusseja jopa välittömästi, sekä tekevän katseesta virkeämmän näköisen.

Testaajista 92% oli tyytyväisiä tuotteisiin.

*Testiryhmään osallistui 25 suomalaista naista.

Tiesitkö tämän Nivea Q10-tuotteista?

Koentsyymiä Q10 on käytetty NIVEAn tuotteissa jo vuodesta 1998, jolloin sen vaikutuksista ihoon saatiin ensimmäiset tutkimustulokset NIVEAn tutkimustiimissä. Koentsyymi Q10:tä muodostuu kehossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen tuotanto vähenee. Siksi Q10:tä sisältävät tuotteet voivat vähentää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä ihossa. C-vitamiiniin yhdistettynä koentsyymin vaikutus tehostuu – minkä vuoksi ne valittiinkin huolellisen tutkimuksen seurauksena uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan vaikuttaviksi aineiksi.

Moni pelkää vaihtaa tuttua perusvoidettaan tehokkaampaan täsmätuotteeseen. Onneksi herkkäihoisillekin löytyy vihdoin toimiva ratkaisu.

”Minulla on hyvin perinteinen suomalainen iho; se on herkkä, kuiva ja helposti reagoiva. Viime aikoina olen alkanut miettiä ikääntymistä hidastavia tuotteita, mutta saan päänsärkyä hajusteista ja ihoni reagoi helposti liian elvyttäviin tuotteisiin”, helsinkiläinen Satu Salminen, 36, kertoo.

Moni kolmikymppinen nainen törmää samaan haasteeseen: iho kaipaisi jo anti aging -tuotteita, mutta niiden tehoaineiden koetaan ärsyttävän ihoa. Ongelma on varmasti yleinen, sillä Nivean selvitysten mukaan 50 prosenttia suomalaisista naisista kertoo olevansa herkkäihoisia, ja noin 20–30 prosenttia heistä kertoo välttävänsä hajusteita.

Satu Salminen hoitaa ihoaan perustuotteilla. Hän puhdistaa ihon iltaisin ja käyttää kosteuttavaa perusvoidetta, aamuisin hän meikkaa ennen töihin lähtöä.

”Toki juonteet ja ihon ikääntyminen ovat mielessäni, mutta herkän ihoni takia en ole uskaltanut kokeilla anti aging -tuotteita.”

Perusvoiteet kosteuttavat ihoa, mikä on tärkeää sen hyvinvoinnille. Ikääntymistä hidastavia ja ihoa hoitavia aktiiviaineita niissä ei kuitenkaan ole.

Tehokasta hoitoa myös kaikkein herkimmälle iholle

Parhaan tuloksen ikääntymisen ensimerkkien häivyttämisessä saa, kun panostaa sekä suojaukseen että hoitoon. Päivävoiteeksi kannattaa valita hyvän UV-suojan tarjoava, hoitavia ainesosia sisältävä tuote, joka varjelee ihoa myös viimalta ja saasteilta. Yöksi levitetään elvyttävä yövoide, joka tukee ihon omaa uudistumista unen aikana.

Nivea vastaa herkkäihoisten toiveisiin uudella NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -tuotesarjalla. Se sisältää Q10-koentsyymiä sekä kreatiinia, joiden yhteisvaikutus tehostaa ihon omaa toimintaa. Q10 toimii solujen energiantuotannon polttoaineena, ja se on myös antioksidantti, joka torjuu ihon ikääntymistä nopeuttavia vapaita radikaaleja. Kreatiini taas auttaa ihoa pysymään kosteutettuna, se hidastaa juonteiden syntymistä ja pehmentää jo olemassa olevia ryppyjä. Lisäksi se stimuloi kollageenisynteesiä, jonka ansiosta iho kiinteytyy ja saa tervettä hehkua sekä napakkuutta. 

Näistä tehoaineista huolimatta NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin päivä- ja yövoide ovat hyvin hellävaraisia. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus sisältää ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta, joka helpottaa kolmea herkän ihon ongelmaa: kuivuutta, punoitusta ja kireyden tunnetta. Voide sopii myös couperosa-iholle.

Satu Salmisen mielestä Sensitive Skin -tuotteet kuulostavat lupaavilta.

”Koska tuote on suunniteltu herkälle iholle, kokeilen mielelläni tutun merkin anti aging -voidetta. Plussaa myös siitä, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia.”

 

Uudet hajusteettomat NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -voiteet


Päivävoide yhdistää soluaktiivista Q10:ä ja tehotiivistettyä kreatiinia, jotka täyttävät ihon omat ravinnevarastot. Tämä auttaa ihoa tehokkaasti vastaamaan ikääntymisen aiheuttamiin muutoksiin. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus on suunniteltu herkälle iholle ja sopii myös niille, joilla on taipumusta couperosaan.


Yövoide tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia täyttämällä ihon omia ravinnevarastoja tehotiivistetyllä kreatiinilla ja Q10:llä. Voiteessa on ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutteetta, joka hoitaa herkkää ihoa ainutlaatuisella tavalla vähentäen kuivuutta, punaisuutta ja kireyden tunnetta. Hajusteeton ja alkoholiton voide sopii myös couperosa-iholle.

Jätätkö sinäkin kasvot suojaamatta, koska aurinkovoide jättää niille rasvaisen kiillon? Lue, miten ongelma ratkaistaan ja testaa samalla tietosi.

Kirkas kevätaurinko houkuttelee ulkoilemaan ja nauttimaan kauan kaivatuista terassikeleistä. Vahva säteily saattaa kuitenkin yllättää pimeään vuodenaikaan tottuneen ihon, joka palaa nyt huomattavasti helpommin kuin keskikesällä. Moni yllättyy, kun nenänpää ja dekoltee punoittavat kipeästi huhtikuisen auringossa istuskelun jäljiltä.

Säteiden vaikutus ihon ikääntymiselle jää sekin helposti vähälle huomiolle, sillä vaikutus ei näy välittömästi. Palaminen ja liika UV-säteily vanhentavat ihoa vähentäen sen kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuutta, kuivattaen ihoa ja aiheuttaen monilla myös ihonvärin epätasaisuutta.

Miksi kasvojen iho vaatii täsmätuotteet?

Jokapäiväisissä ihonhoidon rutiineissa valitsemme kasvoille ja vartalolle eri tuotteet. Tähän on syynsä: kasvoissa iho on ohuempi, herkempi ja rasvaisempi kuin muualla kehossa. Beiersdorfin teettämän tutkimuksen mukaan silti yli 60 prosenttia käyttää samaa aurinkovoidetuotetta sekä kasvoille että vartalolle *.

Kasvot saatetaan jättää jopa suojaamatta kokonaan, sillä liian paksut aurinkovoiteet eivät imeydy ja jättävät kasvojen ihon rasvaiseksi. Tällöin iho on täysin alttiina polttaville ja vanhentaville UVA- ja UVB-säteille.

Onneksi tarjolla on nyt erityisesti kasvojen iholle suunniteltu uutuussarja, joka jättää ihon samettisen mattapintaiseksi. Päivittäiseen käyttöön soveltuvan NIVEA SUN Shine Control -aurinkovoiteen kevyt koostumus levittyy iholle helposti ilman tahmaista ja rasvaista tunnetta. Se sopii hyvin myös meikin alle. 

Näillä vinkeillä heleä kevätiho

Samalla kun iho hiljalleen päivettyy kevätauringossa, siitä voi pitää erityisen hyvää huolta seuraavilla kirkastavilla ja heleyttävillä hoitovinkeillä:

1)     Kuori kasvojen iho 1-2 kertaa viikossa NIVEA Skin Refining Scrub -kuorintageelillä. Se kirkastaa ja tasoittaa ihon pintaa. Vaihtoehtoisesti kokeile ihotarpeesi mukaista minuutin pikanaamiota. Valitse kuivalle iholle esimerkiksi NIVEA Urban Skin Detox Moisturise -kasvonaamio. Jos toivot ihohuokosia pienentävää vaikutusta, kokeile uutta Urban Skin Detox Pore Refine -kasvonaamiota.

2)     Kosteuta iho huolellisesti taataksesi kauniin tasaisen rusketuksen. Viimeistele pintapuhdistus kasvovedellä ja levitä kasvoille ihotyypin mukainen kosteusvoide sekä silmänympärysvoide.

3)     Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle NIVEA Sun Face -aurinkovoidetta ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein. Jos ihosi kiiltää helposti, käytä NIVEA Sun Face Shine Control -voidetta. NIVEA Sun Face Anti-Pigment -voide puolestaan vähentää pigmentti- ja maksaläiskien syntymistä. Viimeistele heleä iho halutessasi meikkivoiteella ja puuterilla tai aurinkopuuterilla.

Kuinka hyvin hallitset kauniin kevätihon salaisuudet? Testaa tietosi!

* Lähde: Euromonitor International Limited; NIVEA by umbrella brand name in the categories Body Care, Face Care and Hand Care; in retail value terms, 2016.

 

NIVEA SUN Face – Suojaava, hoitava tuotesarja auringon rakastamille kasvoille

Erityisesti kasvojen iholle suunnitellut NIVEA SUN -tuotteet sisältävät antioksidantti Licochalcone A:ta, joka suojaa ihoa tehokkaasti ikääntymistä aiheuttavilta vapailta radikaaleilta. NIVEA SUN Shine Control SK 30 imee ihon ylimääräistä rasvaa itseensä hilliten kiiltoa ja jättäen ihon samettisen mattapintaiseksi. NIVEA SUN Face Anti-Age & Pigments SK 30 ja SK 50 sisältävät lisäksi koentsyymi Q10:tä. Se nopeuttaa ihon uudistumista ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä pigmenttihäiriöitä iholla.

TUTUSTU: WWW.NIVEA.FI