Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä

Beiersdorf (Puutarhakatu 53, 20100 Turku), jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Nivea Black & White -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa http://www.menaiset.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/nivea/muotilahett....

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 1. - 25.8.2017 välisenä aikana. Osallistuminen päättyy 25.8. kello 12. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä http://www.menaiset.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/nivea/muotilahett... -sivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan pääpalkintona on studiovalokuvaus kahdelle henkilölle ja kaksi lippua Gloria Fashion Show -näytökseen 2.9.2017 kello 19. Lisäksi arvotaan 5 kappaletta Nivea-tuotepaketteja.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnot arvotaan 25.8. kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajia ei tavoiteta osallistumisen yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

 

Takaisin arvontasivulle >>

Moni pelkää vaihtaa tuttua perusvoidettaan tehokkaampaan täsmätuotteeseen. Onneksi herkkäihoisillekin löytyy vihdoin toimiva ratkaisu.

”Minulla on hyvin perinteinen suomalainen iho; se on herkkä, kuiva ja helposti reagoiva. Viime aikoina olen alkanut miettiä ikääntymistä hidastavia tuotteita, mutta saan päänsärkyä hajusteista ja ihoni reagoi helposti liian elvyttäviin tuotteisiin”, helsinkiläinen Satu Salminen, 36, kertoo.

Moni kolmikymppinen nainen törmää samaan haasteeseen: iho kaipaisi jo anti aging -tuotteita, mutta niiden tehoaineiden koetaan ärsyttävän ihoa. Ongelma on varmasti yleinen, sillä Nivean selvitysten mukaan 50 prosenttia suomalaisista naisista kertoo olevansa herkkäihoisia, ja noin 20–30 prosenttia heistä kertoo välttävänsä hajusteita.

Satu Salminen hoitaa ihoaan perustuotteilla. Hän puhdistaa ihon iltaisin ja käyttää kosteuttavaa perusvoidetta, aamuisin hän meikkaa ennen töihin lähtöä.

”Toki juonteet ja ihon ikääntyminen ovat mielessäni, mutta herkän ihoni takia en ole uskaltanut kokeilla anti aging -tuotteita.”

Perusvoiteet kosteuttavat ihoa, mikä on tärkeää sen hyvinvoinnille. Ikääntymistä hidastavia ja ihoa hoitavia aktiiviaineita niissä ei kuitenkaan ole.

Tehokasta hoitoa myös kaikkein herkimmälle iholle

Parhaan tuloksen ikääntymisen ensimerkkien häivyttämisessä saa, kun panostaa sekä suojaukseen että hoitoon. Päivävoiteeksi kannattaa valita hyvän UV-suojan tarjoava, hoitavia ainesosia sisältävä tuote, joka varjelee ihoa myös viimalta ja saasteilta. Yöksi levitetään elvyttävä yövoide, joka tukee ihon omaa uudistumista unen aikana.

Nivea vastaa herkkäihoisten toiveisiin uudella NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -tuotesarjalla. Se sisältää Q10-koentsyymiä sekä kreatiinia, joiden yhteisvaikutus tehostaa ihon omaa toimintaa. Q10 toimii solujen energiantuotannon polttoaineena, ja se on myös antioksidantti, joka torjuu ihon ikääntymistä nopeuttavia vapaita radikaaleja. Kreatiini taas auttaa ihoa pysymään kosteutettuna, se hidastaa juonteiden syntymistä ja pehmentää jo olemassa olevia ryppyjä. Lisäksi se stimuloi kollageenisynteesiä, jonka ansiosta iho kiinteytyy ja saa tervettä hehkua sekä napakkuutta. 

Näistä tehoaineista huolimatta NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin päivä- ja yövoide ovat hyvin hellävaraisia. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus sisältää ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta, joka helpottaa kolmea herkän ihon ongelmaa: kuivuutta, punoitusta ja kireyden tunnetta. Voide sopii myös couperosa-iholle.

Satu Salmisen mielestä Sensitive Skin -tuotteet kuulostavat lupaavilta.

”Koska tuote on suunniteltu herkälle iholle, kokeilen mielelläni tutun merkin anti aging -voidetta. Plussaa myös siitä, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia.”

 

Uudet hajusteettomat NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -voiteet


Päivävoide yhdistää soluaktiivista Q10:ä ja tehotiivistettyä kreatiinia, jotka täyttävät ihon omat ravinnevarastot. Tämä auttaa ihoa tehokkaasti vastaamaan ikääntymisen aiheuttamiin muutoksiin. Hajusteeton ja alkoholiton koostumus on suunniteltu herkälle iholle ja sopii myös niille, joilla on taipumusta couperosaan.


Yövoide tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia täyttämällä ihon omia ravinnevarastoja tehotiivistetyllä kreatiinilla ja Q10:llä. Voiteessa on ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutteetta, joka hoitaa herkkää ihoa ainutlaatuisella tavalla vähentäen kuivuutta, punaisuutta ja kireyden tunnetta. Hajusteeton ja alkoholiton voide sopii myös couperosa-iholle.

Mikä kaikkien aikojen kesä! Vuoden 2018 ennätyskelit tuskin unohtuvat pitkään aikaan. Valitettavasti auringonpaisteen haittavaikutukset näkyvät iholla vielä pitkään sen jälkeen, kun päivetys on haihtunut.

Aurinko tekee ihmiselle hyvää, mutta sillä on myös haittavaikutuksia – UV-säteily on yksi merkittävimpiä ihon vanhenemisen vauhdittajia.

”Kasvojen ryppyjen syynä on useammin auringonotto kuin pelkkä ikääntyminen ,” sanoo ihoterapeutti Ann Kristin Hansen. Koska UV-säteet haittaavat ihon luonnollista kollageenintuotantoa, auringonpalvominen edistää ryppyjen ja juonteiden syntymistä.

Kollageeni on proteiini, jota esiintyy kehossa luonnostaan. Kehon ja ihon kollageenipitoisuus alkaa laskea 30-vuotiaasta lähtien. Kollageeni on tärkein yksittäinen ryppyjä ehkäisevä sekä ihon kimmoisuutta säilyttävä tekijä. Ryppyjä ja juonteita alkaa syntyä, kun iho altistuu auringolle, saasteille tai tupakoinnille. Väärä ruokavaliokin vanhentaa ihoa.

UV-säteet vaurioittavat myös ihosolujen perimää eli DNA:ta, mikä voi johtaa pigmenttiläiskien ja muiden värimuutoksien syntymiseen.

"Lisäksi pitkäaikainen altistuminen auringolle häiritsee ihon omaa puolustusmekanismia, mikä tekee siitä alttiimman aknelle ja kuivumiselle", Hansen sanoo.

Päivettynyt iho kaipaa kollageenia

Ann Kristin Hansenilla on yli 20 vuoden kokemus ihonhoidon alalta. Hän on erityisen kiinnostunut siitä, miten erilaiset tuotteet vaikuttavat ihoon.

”Uskon ihon huolelliseen hoitamiseen sekä sisäisesti että ulkoisesti. Valitsen vain tuotteita, joiden vaikutuksen voin todella huomata.”

Päivettyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon hän suosittelee sisäisesti nautittavaa kollageenivalmistetta, joka vaikuttaa ihon terveyteen kaikkialla kehossa.

”Olen perehtynyt kollageenilisistä tehtyihin tutkimuksiin ja todennut, että näyttö on vakuuttava. Sillä on tosin väliä, minkä laatuista kollageenia käytetään.”

Hansen viittaa kaksoissokkotutkimukseen, jossa tarkasteltiin hydrolysoidun Verisol-kollageenin vaikutuksia ihon kuntoon. Tulosten mukaan kahdeksan viikon välein tapahtuva kollageenivalmisteen päivittäinen saanti vähensi ryppyjen syvyyttä keskimäärin 20 prosentilla.

Oslo Skin Labin The Solution Anti-wrinkle -kollageeni sisältää juuri tätä hydrolysoitua Verisol-kollageenia. The Solution on mauton jauhe, joka sekoitetaan haluttuun juomaan tai ruokaan. Se on kätevä tapa paikata auringonoton aiheuttamaa kollageenivajetta iholla.

Tee tilaus kätevästi netissä: