Kaupallinen yhteistyö

Italian lumoavan kaunis luonto ja tarttuva elämänmyönteisyys vievät sydämen mennessään. Sen tietää Ella Kanninen, jolle maasta on tullut toinen koti.


Toimittaja, tv-juontaja ja kirjailija Ella Kanninen on tullut suomalaisille tutuksi italialaisen kulttuurin ja elämäntavan puolestapuhujana. Tällä hetkellä Ella työstää kolmatta Italia-aiheista kirjaansa ja lisäksi hänellä on meneillään muita projekteja Italiassa.

Rakkaaseen toiseen kotimaahan liittyy myös hänen tuorein aluevaltauksensa: Kanninen toimii italialaiseen kasvilääkintään pohjautuvan luonnonkosmetiikkasarja N.A.E. Naturale Antica Erboristerian Suomen brändilähettiläänä.

"Italiassa hienovarainen toisten huomioon ottaminen, tietty delicatezza, on aina läsnä"

Kannisen ja Italian rakkaustarina alkoi vaivihkaa 2000-luvun alkupuolella, kun hän matkasi Bolognaan kielikurssille. "Yksi asia johti toiseen; tutustuin italialaisiin ihmisiin ja kulttuuriin syvemmin, tapasin nykyisen aviomieheni ja lopulta maa vei mennessään", hän kertoo.

Italialaisten kauneutta ja nautintoja arvostavaa elämäntyyliä kuvaa hyvin sanonta La Bella Vita. "Pienet asiat kuten kaunis kattaus tai ystävien ja perheen kanssa yhdessäolo tekevät elämästä elämisen arvoista. Italialaisilla on myös kyky ottaa tuntemattomatkin ihmiset huomioon hymyilemällä ja tervehtimällä. Vaikka Italia tunnetaan maana, jossa elehditään vilkkaasti ja ollaan kovaäänisiä, on hienovarainen toisten huomioon ottaminen, tietty delicatezza, aina läsnä", Kanninen sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luonnon parantava voima

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös kauneudenhoitoon pätee sama hienovarainen lähestymistapa ja paikalliset naiset suosivat arjessa luonnollisuutta, vaikka ovatkin ulkoisesti huoliteltuja. "Heillä tuntuu olevan sisäsyntyinen tyylin ja estetiikan taju, hiuksetkin ovat usein kiiltävät ja kampaajalla laitetut. Itse olen aika huoleton hulda. Kun menen esiintymään käytän mielelläni ammattilaisten apua, mutta muuten kuljen täysin meikittä", Kanninen naurahtaa.

"Uskon luonnon kykyyn uudistaa ja hoitaa"

Kanninen pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan juomalla paljon vettä ja liikkumalla luonnossa vaikkapa hevosen selässä. Luonnon parantavaan voimaan hän tutustui jo lapsena, kun hänen äitinsä työskenteli luonnonhoitoihin erikoistuneen kylpylän johtajana.

"En ole kasvilääkinnän asiantuntija, mutta minua kiinnostaa oppia lisää. Yrtit ja kasvit ovat mukana itsehoidossa vaikkapa  esimerkiksi flunssakautena."


Luonnonkosmetiikkaa koko perheelle

Kauneudenhoidossa Kanninen uskoo rutiineihin. Viitisen vuotta sitten hän alkoi valita ostoskassiinsa yhä enemmän luonnonkosmetiikkaa, koska arvostaa puhtaita raaka-aineita ja eläinkokeettomuutta. Kanninen suosii mielellään tuotteita, joita koko perhe voi käyttää hyvällä omatunnolla.

N.A.E. Naturale Antica Erboristerian luomulaatuisesta kosmetiikkasarjasta hänen suosikkinsa on raikas Freschezza-tuoteperhe. "Pidän raikkaista ja yrttisistä tuoksuista, joten timjamin ja rosmariinin tuoksuiset käsi- ja suihkusaippua ovat suosikkejani", hän kertoo.

Kaikki N.A.E. Naturale Antica Erboristerian -pakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä ja tuotteet luomulaatuisiksi sertifioituja ja vegaanisia, mikä on myös tärkeää Kanniselle, joka huomioi ympäristöasiat arjessaan. Kierrättämisen lisäksi se tarkoittaa lähiruoan suosimista ja luontosuhteen vaalimista. "Minusta on tärkeää kertoa lapsillenikin maailman todellinen tila ja vaikuttaa heidän asenteisiinsa. Vartuin Nummelassa ja luonto on minulle jokapäiväinen itsestäänselvyys. Uskon luonnon voimaan uudistaa ja hoitaa."
 
Voita matka N.A.E.n ja Ellan kanssa Italiaan!
N.A.E. järjestää yhteistyössä Ellan kanssa upean kilpailun, jonka pääpalkintona on matka Italiaan.
Matkalla opit kieltä ja ruoanvalmistustapoja yhdessä Ella Kannisen kanssa, tutustut Italian kulttuuriin ja henkeäsalpaaviin maisemiin.
Osallistu kilpailuun täällä.
 

 

Aito luomulaatuinen luonnonkosmetiikkasarja

N.A.E. on aito ja luonnonmukainen ihon- ja vartalonhoitosarja, jonka alkuperä on italialaisessa kasvilääkinnässä. Tuotteet on valmistettu ainutlaatuisista luomulaatuisten ainesosien yhdistelmistä ja sisältävät vähintään 97 prosenttia luonnollista alkuperää olevia ainesosia.
Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja niille, jotka haluavat välttää eläinperäisiä ainesosia kauneudenhoidossa. Tuotteissa ei ole käytetty eläinkokeita.

N.A.E. -tuotteilla on Ecocert Greenlifen luomutasoinen sertifiointi, niiden koostumus on vegaaninen ja pakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.
N.A.E.-luonnonkosmetiikkasarjassa on kolme tuoteperhettä – virkistävä FRESCHEZZA, kosteuttava IDRATAZIONE ja hajusteeton DELICATEZZA.
Tuotteet löydät päivittäistavarakaupoista. Lue lisää täältä!
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla