Kaupallinen yhteistyö
Kaupallinen yhteistyö

Luonnonmukainen kauneudenhoito kiinnostaa yhä useampia. Listasimme viisi hyvää syytä suosia luonnonkosmetiikkaa.

Kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan kumpuaa usein halusta välttää turhia kemikaaleja sekä valita tuotteita, jotka ovat parempia itselle ja luonnolle. Samoista syistä italialaisen kulttuurin ja elämäntavan puolestapuhujana tunnetuksi tullut Ella Kanninen kiinnostui luonnonmukaisesta kauneudenhoidosta viitisen vuotta sitten ja on siitä lähtien pyrkinyt suosimaan luonnonkosmetiikkaa.

"Päädyin luonnonkosmetiikan pariin etsiessäni erilaisia vaihtoehtoja kauneudenhoitotuotteissa. Minulle on tärkeää, ettei tuotteita ole testattu eläimillä, ja että niitä voi koko perhe käyttää", kasvilääkintään pohjautuvan luonnonkosmetiikkasarja N.A.E. Naturale Antica Erboristerian Suomen brändilähettiläänä toimiva Kanninen kertoo.

1. Sertifioituun luonnonkosmetiikkaan voi luottaa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hyvä tapa huolehtia tuotteiden laadusta on suosia sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita, sillä niiden valmistuksessa noudatetaan tarkkoja kriteereitä, ja raaka-aineina saa käyttää vain hyväksyttyjä ainesosia.  
Kosmetiikkahyllyjä kolunnut on saanut huomata, että käytössä on useita erinimisiä sertifikaatteja. N.A.E:n tuotteet on sertifioitu Ecocert Greenlifen Cosmos Organic -standardin mukaan, jonka omistaa kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö. Saadakseen sertifikaatin tuotteiden tulee sisältää vähintään 95 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita, joista ainakin 10 % on luomuviljeltyjä.

2. Kunnioittaa ympäristöä ja eläimiä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luonnonkosmetiikkaostos on kannanotto paitsi oman hyvinvoinnin, myös kestävän kehityksen puolesta. Sertifikaatin saaminen edellyttää, että tuotteiden tulee aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle tuotanto-, käyttö- ja hävitysprosessin aikana. Kaikki N.A.E.-tuotteiden pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä, ja tuubipakkaukset on valmistettu biopohjaisesta materiaalista, joten ne kuormittavat ympäristöä hitaasti maatuvia muovipakkauksia huomattavasti vähemmän.

N.A.E.-tuotesarja ei myöskään sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se on vegaanin ja eläinystävän valinta.

3. Kauneudenhoito on osa luonnollista elämäntapaa

Luonnonkosmetiikkaan siirtyminen on yksittäinen teko, joka tukee kestävää elämäntapaa – aivan kuten suhde luontoon tai vaikkapa luomutuotettu ruoka. Usein yksi asia johtaa toiseen; kasvisvoittoinen ruoka saattaa innostaa luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja toisinpäin.

Myös Ella Kanninen kertoo suosivansa luonnollista elämäntapaa. Arjessa se tarkoittaa, että hän käy kuntosalin sijaan metsälenkillä ja valmistaa ruoan mieluiten itse suosien tuoreita raaka-aineita. "Olen aina kierrättänyt ja yritän suosia lähiruokaa. Kannustan lapsianikin kulkemaan fillarilla tai kävellen – ne ovat pieniä tekoja, joilla pyrin vaikuttamaan heidän asenteisiinsa positiivisesti", Kanninen kertoo.

4. Koko perheen valinta

Valitsemalla synteettisen kosmetiikan sijasta luonnonkosmetiikkaa välttyy altistumasta monille synteettisille kemikaaleille, säilöntäaineille ja hajusteille, joiden käyttöä valvotaan ulkopuolisen sertifiointitahon toimesta.

N.A.E.:n hajusteeton Delicatezza-tuoteperhe on oiva valinta koko perheelle, ja sen luomulaatuinen aloe vera ja appelsiininkukka hellivät myös herkkää ihoa. Tuotesarja on saatavilla suurimpien päivittäistavarakauppojen ja tavaratalojen kosmetiikkaosastoilta ja tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde, joten ne sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön.

5. Luonnon parantava voima

Sertifioitu luonnonkosmetiikka suosii aina luonnollisia raaka-aineita. N.A.E. Naturale Antica Erboristeria -tuotesarja hyödyntää italialaisen kasvilääkinnän osaamista, ja sen jokaisella yrtillä ja luonnollisella ainesosalla on omat hyvää tekevät ominaisuutensa.

Virkistävien Freschezza-tuotteiden luomuviljellyllä timjaminlehdellä ja rosmariiniuutteella on ihoa puhdistavia ja tasapainottavia ominaisuuksia, kun taas kosteuttavat Idratazione-tuotteet sisältävät ihoa suojaavaa, luomuviljeltyä viikunaa sekä kosteuttavaa hibiskusuutetta. Hajusteettoman Delicatezzan Aloe Vera ja Appelsiinkukkauute kosteuttavat ja pehmittävät herkkää ihoa. Kasvilääkinnällä on pitkä perinne, ja luonnonkosmetiikka tuo luonnon parantavan voiman kaikkien ulottuville. Se on jo itsessään erinomainen syy tutustua aiheeseen tarkemmin.

Voita matka N.A.E.n ja Ellan kanssa Italiaan!
N.A.E. järjestää yhteistyössä Ellan kanssa upean kilpailun, jonka pääpalkintona on matka Italiaan.
Matkalla opit kieltä ja ruoanvalmistustapoja yhdessä Ella Kannisen kanssa, tutustut Italian kulttuuriin ja henkeäsalpaaviin maisemiin.
Osallistu kilpailuun täällä.

 

 

 

Aito luomulaatuinen luonnonkosmetiikkasarja

N.A.E. on aito ja luonnonmukainen ihon- ja vartalonhoitosarja, jonka alkuperä on italialaisessa kasvilääkinnässä. Tuotteet on valmistettu ainutlaatuisista luomulaatuisten ainesosien yhdistelmistä ja sisältävät vähintään 97 prosenttia luonnollista alkuperää olevia ainesosia.
Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja niille, jotka haluavat välttää eläinperäisiä ainesosia kauneudenhoidossa. Tuotteissa ei ole käytetty eläinkokeita.

N.A.E. -tuotteilla on Ecocert Greenlifen luomutasoinen sertifiointi, niiden koostumus on vegaaninen ja pakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.
N.A.E.-luonnonkosmetiikkasarjassa on kolme tuoteperhettä – virkistävä FRESCHEZZA, kosteuttava IDRATAZIONE ja hajusteeton DELICATEZZA.
Tuotteet löydät päivittäistavarakaupoista. Lue lisää täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla