Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Jalat ehtii hyvin hoitaa kuntoon ennen kevään juhlia. Pehmeän jalan alla mökkipihan nurmikko tai rantakalliokin tuntuvat paremmalta.

Kun ilmat vihdoin lämpenevät ja jalkaan voi pukea avokengät tai sandaalit, totuus iskee. Jalat ovat muhineet umpikengissä koko pitkän talven, eikä niihin ole tullut kiinnitettyä huomiota. Ilmoittaudu jutun lopussa testiryhmään, ja saatat päästä kokeilemaan jalkojenhoitotuotteita!

Jalat voi valmistella kesälaitumille kotona, sillä niitä on helppo hoitaa itse. Tee koti-spassa rentouttava jalkahoito näillä ohjeilla.

Koko jalkahoitoon tarvitset

Kynsilakanpoistoainetta
Vadin
Puhtaita pyyhkeitä
Jalkakuorintatuotteen
Kynsisakset
Kynsiviilan
Vanupuikkoja tai appelsiinipuutikkuja
Jalkavoiteen
Puuvillasukat

1.    Tämä kohta ei ole pakollinen, mutta nostaa kokemuksen uudelle tasolle. Luo kylpyhuoneeseen spa-tunnelma: sytytä kynttiöitä, himmennä valaistusta ja laita taustalle soimaan rauhallista musiikkia.

2.     Poista mahdolliset vanhat kynsilakat.

3.    Kaada vatiin lämmintä vettä ja sekoita joukkoon mieleistäsi jalkakylpysuolaa. Voit myös tehdä itse virkistävän jalkakylvyn. Sekoita lämpimään veteen 3 rkl karkeaa merisuolaa, 2 rkl oliiviöljyä, 4 viipaletta sitruunaa ja 4 viipaletta appelsiinia. Kylvetä jalkoja noin 10–15 minuuttia.

4.    Levitä reilusti jalkakuorinta-ainetta jalkojen iholle ja hiero hellävaraisin, pyörivin liikkein. Jos jaloissa on kovettumia, voit hieroa niitä enemmän. Huuhtele jalat ja kuivaa ne puhtaalla pyyhkeellä.

5.    Leikkaa varpaankynnet kynsisaksilla. Älä pyöristä kulmia, jotta kynnet eivät ala kasvaa kivuliaasti sisäänpäin. Viimeistele kynsiviilalla. Työnnä vanupuikolla tai appelsiinipuutikulla varovasti kynsinauhoja taaksepäin.

6.    Levitä jaloille jalkavoidetta. Vedä jalkaan puuvillasukat ja anna voiteen imeytyä rauhassa.

7.    Jos haluat, että jalkasi ovat viimeisen päälle laitetut, lakkaa kynnet lopuksi. Pyyhkäise ennen lakkausta kynnen pinta kynsilakanpoistoaineella, sillä voide kynnellä estää lakan tasaisen tarttumisen.

8. Odota, että voide imeytyy ja kynsilakka kuivuu. Voit vielä lisätä jalkoihin antiperspiranttista suihketta, joka pitää ne raikkaina koko päivän.

Jalkojenhoitopaketin testiryhmä

Haimme 60 Me Naisten lukijaa testaamaan Lemon Juice & Glycerine –jalkojenhoitotuotteita. Muovirakeeton jalkakuorinta poistaa kuolleet ihosolut. Uutuustuotteet, tehokosteuttava jalkavoide ja jalkasuihke, viimeistelevät kesäjalat. Tehokosteuttava jalkavoide tepsii kovettuneisiin jalkoihin. Jalkasuihke virkistää väsyneitä jalkoja  ja antiperspiranttina myös estää epämiellyttävät hajut.

Testitulokset julkaistaan toukokuussa Me Naisten verkkosivuilla.

Testiryhmään hakeminen on päättynyt.

Kulttituotteiden kulttituote

Kulttituotteen maineen saa nykyään somessa kovin helposti, mutta hinta-laatusuhteeltaan loistava Lemon Juice & Glycerine todella ansaitsee tittelin. Muistatko äitisi tai tätisi yöpöydältä keltaisen purkin? Se oli luultavasti Lemon Juice & Glycerinen voide, monen suomalaisnaisen suosikki. Perinteinen käsivoide on hoitanut suomalaisten käsiä yli 60 vuotta, ja tuotteet valmistetaan yhä Suomessa. Pakkausten ilme uudistui hiljattain. Tutustu tuotteisiin täällä.

Testiryhmä kokeili jalkojenhoitotuotteita sandaalisäitä varten, ja tulokset yllättivät iloisesti. Kerro, miten sinä hoidat jalkojasi, ja voit voittaa nämä tuotteet itsellesi.

 

Vuoden lämpimin aika tarkoittaa myös kevyempiä kenkiä. Jos kantapäät halkeilevat, ei tee mieli vetää sandaaleja jalkaan. Päivän aikana jalat kuitenkin hikoilevat umpikengissä, ja kun kengät ottaa jalasta, lemahtaa sukkahiki. Näihin ongelmiin on onneksi ratkaisu.

 

Eri-ikäiset naiset eri puolilta Suomea* testasivat Lemon Juice & Glycerine -jalkojenhoitotuotteita. Tavoitteena oli selvittää, millaista tuotteita on käyttää ja saako jalat niillä hoidettua kuntoon. Tulokset ovat kannustavia, sillä kokeilujakson päätteeksi kaikki testaajat huomasivat muutoksia jaloissaan, ja lähes jokainen kuvaili jalkojaan pehmeämmiksi kuin ennen.

95 % testaajista voisi ostaa tuotteita jatkossa.

Täsmäisku jaloille

Kaikkien jalat ovat erilaiset, ja kun toisella kuivuvat kantapäät, voi toisella kovettua päkiä. Testattaviin kolmeen tuotteeseen kuului täsmähoito eri tarpeisiin.

Testaajien ykkössuosikki oli Lemon Juice & Glycerinen tehokosteuttava jalkavoide, joka imeytyy ihoon jättämättä sitä tahmeaksi. Sillä jalat pehmenivät huomattavasti viikon testikäytön jälkeen, osalla jo päivässä.

Lemon Juice & Glycerinen jalkakuorintavoiteen luomuriisirakeet ovat niin toimivia, että tuote korvasi eräällä testaajalla jalkaraspin. Toinen testiryhmäläinen kertoi, ettei uskonut kuorintatuotteisiin ennen tätä kokeilua, mutta nyt kuorinta jää vakikäyttöön.

Jokaisen jalat eivät hikoile, mutta siihen taipuvaiset olivat  tyytyväisiä Lemon Juice & Glycerinen antiperspirantti jalkasuihkeeseen. Ensi kertaa jaloille tarkoitettua antiperspiranttituotetta käyttänyt testaaja ilahtui sen tehokkuudesta.

 

Kuorintarakeet ovat luomuriisiä, eivät meriin jäävää mikromuovia.

 

Testituotteiden valtteja kotimaisuus ja sitrustuoksu

Osalle Lemon Juice & Glycerinen käsivoide oli jo tuttu, ja he osasivat asettaa odotukset korkealle saman merkin jalkojenhoitotuotteille. Tuotemerkkiin ensi kertaa tutustuvat olivat pääosin positiivisesti yllättyneitä, ja tuotteiden sitrustuoksu hurmasi testaajat.

 

Ainoa huono puoli herkullisessa tuoksussa on se, että snautseripoika tahtoisi nuolla varpaani levityksen jälkeen.

Jaana, 48, Orimattila

 

Testaajat pitivät myös siitä, että tuotesarja on kehitetty ja valmistettu Suomessa aina vuodesta 1952. Kotimaisuuden uskotaan kertovan luotettavuudesta ja laadusta, ja moni valitsee ennemmin suomalaisen kuin ulkomaisen tuotteen.

 

Loistavaa, että tuote tehdään kotimaassa. Tulen ehdottomasti jatkossa ostamaan vain ja ainoastaan tätä jalkavoidetta. Ostin tätä jopa ystävälleni lahjaksi.

Marja, 51, Mynämäki

 

Kerro, miten hoidat jalkojasi ja voita tuotteet omaksi

Tunnet itse omat jalkasi parhaiten, ja yhdelle sopii eri rutiini kuin toiselle. Vastaa alla kysymykseen, ja voit voittaa seuraavat Lemon Juice & Glycerine -jalkojenhoitotuotteet: tehokosteuttava jalkavoide, antiperspiranttijalkasuihke ja jalkakuorinta. Arvonta on päättynyt.

* 5/2018 Sanoma Media Finland -testiryhmä, N = 39.

Kulttituotteiden kulttituote

Kulttituotteen maineen saa nykyään somessa kovin helposti, mutta hinta-laatusuhteeltaan loistava Lemon Juice & Glycerine todella ansaitsee tittelin. Muistatko äitisi tai tätisi yöpöydältä keltaisen purkin? Se oli luultavasti Lemon Juice & Glycerinen voide, monen suomalaisnaisen suosikki. Pakkausten ilme uudistui hiljattain. Lue lisää tuotteista täällä.