Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Jalat ehtii hyvin hoitaa kuntoon ennen kevään juhlia. Pehmeän jalan alla mökkipihan nurmikko tai rantakalliokin tuntuvat paremmalta.

Kun ilmat vihdoin lämpenevät ja jalkaan voi pukea avokengät tai sandaalit, totuus iskee. Jalat ovat muhineet umpikengissä koko pitkän talven, eikä niihin ole tullut kiinnitettyä huomiota. Ilmoittaudu jutun lopussa testiryhmään, ja saatat päästä kokeilemaan jalkojenhoitotuotteita!

Jalat voi valmistella kesälaitumille kotona, sillä niitä on helppo hoitaa itse. Tee koti-spassa rentouttava jalkahoito näillä ohjeilla.

Koko jalkahoitoon tarvitset

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kynsilakanpoistoainetta
Vadin
Puhtaita pyyhkeitä
Jalkakuorintatuotteen
Kynsisakset
Kynsiviilan
Vanupuikkoja tai appelsiinipuutikkuja
Jalkavoiteen
Puuvillasukat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1.    Tämä kohta ei ole pakollinen, mutta nostaa kokemuksen uudelle tasolle. Luo kylpyhuoneeseen spa-tunnelma: sytytä kynttiöitä, himmennä valaistusta ja laita taustalle soimaan rauhallista musiikkia.

2.     Poista mahdolliset vanhat kynsilakat.

3.    Kaada vatiin lämmintä vettä ja sekoita joukkoon mieleistäsi jalkakylpysuolaa. Voit myös tehdä itse virkistävän jalkakylvyn. Sekoita lämpimään veteen 3 rkl karkeaa merisuolaa, 2 rkl oliiviöljyä, 4 viipaletta sitruunaa ja 4 viipaletta appelsiinia. Kylvetä jalkoja noin 10–15 minuuttia.

4.    Levitä reilusti jalkakuorinta-ainetta jalkojen iholle ja hiero hellävaraisin, pyörivin liikkein. Jos jaloissa on kovettumia, voit hieroa niitä enemmän. Huuhtele jalat ja kuivaa ne puhtaalla pyyhkeellä.

5.    Leikkaa varpaankynnet kynsisaksilla. Älä pyöristä kulmia, jotta kynnet eivät ala kasvaa kivuliaasti sisäänpäin. Viimeistele kynsiviilalla. Työnnä vanupuikolla tai appelsiinipuutikulla varovasti kynsinauhoja taaksepäin.

6.    Levitä jaloille jalkavoidetta. Vedä jalkaan puuvillasukat ja anna voiteen imeytyä rauhassa.

7.    Jos haluat, että jalkasi ovat viimeisen päälle laitetut, lakkaa kynnet lopuksi. Pyyhkäise ennen lakkausta kynnen pinta kynsilakanpoistoaineella, sillä voide kynnellä estää lakan tasaisen tarttumisen.

8. Odota, että voide imeytyy ja kynsilakka kuivuu. Voit vielä lisätä jalkoihin antiperspiranttista suihketta, joka pitää ne raikkaina koko päivän.

Jalkojenhoitopaketin testiryhmä

Haimme 60 Me Naisten lukijaa testaamaan Lemon Juice & Glycerine –jalkojenhoitotuotteita. Muovirakeeton jalkakuorinta poistaa kuolleet ihosolut. Uutuustuotteet, tehokosteuttava jalkavoide ja jalkasuihke, viimeistelevät kesäjalat. Tehokosteuttava jalkavoide tepsii kovettuneisiin jalkoihin. Jalkasuihke virkistää väsyneitä jalkoja  ja antiperspiranttina myös estää epämiellyttävät hajut.

Testitulokset julkaistaan toukokuussa Me Naisten verkkosivuilla.

Testiryhmään hakeminen on päättynyt.

Kulttituotteiden kulttituote

Kulttituotteen maineen saa nykyään somessa kovin helposti, mutta hinta-laatusuhteeltaan loistava Lemon Juice & Glycerine todella ansaitsee tittelin. Muistatko äitisi tai tätisi yöpöydältä keltaisen purkin? Se oli luultavasti Lemon Juice & Glycerinen voide, monen suomalaisnaisen suosikki. Perinteinen käsivoide on hoitanut suomalaisten käsiä yli 60 vuotta, ja tuotteet valmistetaan yhä Suomessa. Pakkausten ilme uudistui hiljattain. Tutustu tuotteisiin täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla