Kesällä käsien iho pysyy helposti hyvässä kunnossa, mutta syksyyn ja talveen tarvitaan oikeat rutiinit ja tuotteet. Jutun lopussa voit hakea mukaan testaamaan käsienhoitotuotteita.

Syksyllä ilmat kylmenevät ja iho kaipaa kosteutusta aivan toisin kuin vielä kesällä. Vaikka hanskat kaivaisi kaapista ajoissa, varsinkin kädet ovat alttiina kylmälle esimerkiksi puhelinta näppäillessä. Kun pakkaset saapuvat, kädet vasta ovatkin kovilla. Rystyset kuivuvat, iho näyttää sahapaperilta ja sormenpäät voivat halkeilla.

Oikeilla rutiineilla ja hyvillä tuotteilla kädet saa kuitenkin pidettyä sileinä läpi vuoden. Käsivoiteen käyttö on tärkeää. Levitä sitä koko käsien alueelle hierovin liikkein, jolloin voide imeytyy paremmin. Mitä kuivempi iho on, sitä enemmän voidetta se tarvitsee.

Käsiä tulisi kosteuttaa tarpeeksi usein. Monella onkin jo tapana pitää käsivoidetta yöpöydällä ja hoitaa käsiään illalla. Käsienpesu kuivattaa ihoa, joten käsivoidetta on hyvä käyttää myös sen jälkeen. Lisäksi käsien iho kannattaa välillä kuoria ja levittää myös sen jälkeen käsiin voidetta. Vie yksi käsivoide työpöydälle tai kuljeta voidetta laukussa, niin se on helposti saatavilla. Päivä- ja yökäyttöön voi valita omat täsmätuotteet.

Käsienhoitopaketin testiryhmä

Haemme nyt 30 Me Naisten lukijaa testaamaan syksyllä Lemon Juice & Glycerine -käsienhoitotuotteita. Testattavia tuotteita on useita: neljä erilaista käsivoidetta ja käsikuorinta, joista testaajat löytävät varmasti oman suosikkinsa.

Testitulokset julkaistaan lokakuussa Me Naisten sivuilla, ja tuloksia hyödynnetään myös Radio Aallon, Suomipopin ja Helmiradion radiokanavilla. Haku testiryhmään on päättynyt.

Kulttituotteiden kulttituote

Kulttituotteen maineen saa nykyään somessa kovin helposti, mutta hinta-laatusuhteeltaan loistava Lemon Juice & Glycerine todella ansaitsee tittelin. Perinteinen käsivoide on hoitanut suomalaisten käsiä yli 60 vuotta, ja tuotteet valmistetaan yhä Suomessa. Tutustu Lemon Juice & Glycerinen käsienhoitotuotteisiin täällä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Testiryhmä kokeili jalkojenhoitotuotteita sandaalisäitä varten, ja tulokset yllättivät iloisesti. Kerro, miten sinä hoidat jalkojasi, ja voit voittaa nämä tuotteet itsellesi.

 

Vuoden lämpimin aika tarkoittaa myös kevyempiä kenkiä. Jos kantapäät halkeilevat, ei tee mieli vetää sandaaleja jalkaan. Päivän aikana jalat kuitenkin hikoilevat umpikengissä, ja kun kengät ottaa jalasta, lemahtaa sukkahiki. Näihin ongelmiin on onneksi ratkaisu.

 

Eri-ikäiset naiset eri puolilta Suomea* testasivat Lemon Juice & Glycerine -jalkojenhoitotuotteita. Tavoitteena oli selvittää, millaista tuotteita on käyttää ja saako jalat niillä hoidettua kuntoon. Tulokset ovat kannustavia, sillä kokeilujakson päätteeksi kaikki testaajat huomasivat muutoksia jaloissaan, ja lähes jokainen kuvaili jalkojaan pehmeämmiksi kuin ennen.

95 % testaajista voisi ostaa tuotteita jatkossa.

Täsmäisku jaloille

Kaikkien jalat ovat erilaiset, ja kun toisella kuivuvat kantapäät, voi toisella kovettua päkiä. Testattaviin kolmeen tuotteeseen kuului täsmähoito eri tarpeisiin.

Testaajien ykkössuosikki oli Lemon Juice & Glycerinen tehokosteuttava jalkavoide, joka imeytyy ihoon jättämättä sitä tahmeaksi. Sillä jalat pehmenivät huomattavasti viikon testikäytön jälkeen, osalla jo päivässä.

Lemon Juice & Glycerinen jalkakuorintavoiteen luomuriisirakeet ovat niin toimivia, että tuote korvasi eräällä testaajalla jalkaraspin. Toinen testiryhmäläinen kertoi, ettei uskonut kuorintatuotteisiin ennen tätä kokeilua, mutta nyt kuorinta jää vakikäyttöön.

Jokaisen jalat eivät hikoile, mutta siihen taipuvaiset olivat  tyytyväisiä Lemon Juice & Glycerinen antiperspirantti jalkasuihkeeseen. Ensi kertaa jaloille tarkoitettua antiperspiranttituotetta käyttänyt testaaja ilahtui sen tehokkuudesta.

 

Kuorintarakeet ovat luomuriisiä, eivät meriin jäävää mikromuovia.

 

Testituotteiden valtteja kotimaisuus ja sitrustuoksu

Osalle Lemon Juice & Glycerinen käsivoide oli jo tuttu, ja he osasivat asettaa odotukset korkealle saman merkin jalkojenhoitotuotteille. Tuotemerkkiin ensi kertaa tutustuvat olivat pääosin positiivisesti yllättyneitä, ja tuotteiden sitrustuoksu hurmasi testaajat.

 

Ainoa huono puoli herkullisessa tuoksussa on se, että snautseripoika tahtoisi nuolla varpaani levityksen jälkeen.

Jaana, 48, Orimattila

 

Testaajat pitivät myös siitä, että tuotesarja on kehitetty ja valmistettu Suomessa aina vuodesta 1952. Kotimaisuuden uskotaan kertovan luotettavuudesta ja laadusta, ja moni valitsee ennemmin suomalaisen kuin ulkomaisen tuotteen.

 

Loistavaa, että tuote tehdään kotimaassa. Tulen ehdottomasti jatkossa ostamaan vain ja ainoastaan tätä jalkavoidetta. Ostin tätä jopa ystävälleni lahjaksi.

Marja, 51, Mynämäki

 

Kerro, miten hoidat jalkojasi ja voita tuotteet omaksi

Tunnet itse omat jalkasi parhaiten, ja yhdelle sopii eri rutiini kuin toiselle. Vastaa alla kysymykseen, ja voit voittaa seuraavat Lemon Juice & Glycerine -jalkojenhoitotuotteet: tehokosteuttava jalkavoide, antiperspiranttijalkasuihke ja jalkakuorinta. Arvonta on päättynyt.

* 5/2018 Sanoma Media Finland -testiryhmä, N = 39.

Kulttituotteiden kulttituote

Kulttituotteen maineen saa nykyään somessa kovin helposti, mutta hinta-laatusuhteeltaan loistava Lemon Juice & Glycerine todella ansaitsee tittelin. Muistatko äitisi tai tätisi yöpöydältä keltaisen purkin? Se oli luultavasti Lemon Juice & Glycerinen voide, monen suomalaisnaisen suosikki. Pakkausten ilme uudistui hiljattain. Lue lisää tuotteista täällä.