Kesällä käsien iho pysyy helposti hyvässä kunnossa, mutta syksyyn ja talveen tarvitaan oikeat rutiinit ja tuotteet. Jutun lopussa voit hakea mukaan testaamaan käsienhoitotuotteita.

Syksyllä ilmat kylmenevät ja iho kaipaa kosteutusta aivan toisin kuin vielä kesällä. Vaikka hanskat kaivaisi kaapista ajoissa, varsinkin kädet ovat alttiina kylmälle esimerkiksi puhelinta näppäillessä. Kun pakkaset saapuvat, kädet vasta ovatkin kovilla. Rystyset kuivuvat, iho näyttää sahapaperilta ja sormenpäät voivat halkeilla.

Oikeilla rutiineilla ja hyvillä tuotteilla kädet saa kuitenkin pidettyä sileinä läpi vuoden. Käsivoiteen käyttö on tärkeää. Levitä sitä koko käsien alueelle hierovin liikkein, jolloin voide imeytyy paremmin. Mitä kuivempi iho on, sitä enemmän voidetta se tarvitsee.

Käsiä tulisi kosteuttaa tarpeeksi usein. Monella onkin jo tapana pitää käsivoidetta yöpöydällä ja hoitaa käsiään illalla. Käsienpesu kuivattaa ihoa, joten käsivoidetta on hyvä käyttää myös sen jälkeen. Lisäksi käsien iho kannattaa välillä kuoria ja levittää myös sen jälkeen käsiin voidetta. Vie yksi käsivoide työpöydälle tai kuljeta voidetta laukussa, niin se on helposti saatavilla. Päivä- ja yökäyttöön voi valita omat täsmätuotteet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käsienhoitopaketin testiryhmä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haemme nyt 30 Me Naisten lukijaa testaamaan syksyllä Lemon Juice & Glycerine -käsienhoitotuotteita. Testattavia tuotteita on useita: neljä erilaista käsivoidetta ja käsikuorinta, joista testaajat löytävät varmasti oman suosikkinsa.

Testitulokset julkaistaan lokakuussa Me Naisten sivuilla, ja tuloksia hyödynnetään myös Radio Aallon, Suomipopin ja Helmiradion radiokanavilla. Haku testiryhmään on päättynyt.

Kulttituotteiden kulttituote

Kulttituotteen maineen saa nykyään somessa kovin helposti, mutta hinta-laatusuhteeltaan loistava Lemon Juice & Glycerine todella ansaitsee tittelin. Perinteinen käsivoide on hoitanut suomalaisten käsiä yli 60 vuotta, ja tuotteet valmistetaan yhä Suomessa. Tutustu Lemon Juice & Glycerinen käsienhoitotuotteisiin täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla