Testiryhmä kokeili syksyllä käsienhoitotuotteita, ja tulokset yllättivät iloisesti. Tänä talvena käsien iho pysyy silkkisenä.

Syksyn ja talven sää koettelee kylmälle alttiina olevia käsiä. Rystyset kuivuvat, iho näyttää sahapaperilta ja sormenpäät voivat halkeilla. Näihin ongelmiin on onneksi ratkaisu.

Oikeilla rutiineilla ja hyvillä tuotteilla kädet saa pidettyä sileinä läpi vuoden. Lemon Juice & Glycerine -käsienhoitotuotteiden kosteuttava ainesosa on glyseriini, joka sitoo itseensä vettä. Sitä on ihossa myös luonnostaan,  mutta glyseriinipitoinen voide auttaa ylläpitämään kosteustasapainoa. 

Eri-ikäiset naiset eri puolilta Suomea* testasivat Lemon Juice & Glycerine -tuotteita tavoitteenaan selvittää, miten kädet saa niillä hoidettua kuntoon. Tulokset ovat hyviä, sillä kokeilujakson päätteeksi kaikki ennen kuivaihoiset testaajat kertoivat ihonsa pehmenneen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

* 10/2018 Sanoma Media Finland -testiryhmä, N = 28.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

96 % testaajista ostaisi tuotteita uudelleen.

Täsmäisku käsille

Käsien kuntoon vaikuttavat myös muun muassa ikä, työnteko ja harrastukset. Testattaviin viiteen Lemon Juice & Glycerine -tuotteeseen kuului käsikuorinta ja neljä käsivoidetta, jotka toimivat täsmähoitona erilaisille käsille: kevyt, perinteinen, kosteuttava anti-age ja tehokosteuttava käsivoide.

Tehokosteuttava käsivoide oli monen testaajan lempituote, ja se sopiikin erityisen hyvin käsien hoitoon syksyllä ja talvella.  Keski-ikäisten ja iäkkäämpien testaajien suosikiksi nousi anti-age käsivoide, joka imeytyy nopeasti ja on silti tehokas.

Tuotevalikoiman yllättäjä oli Lemon Juice & Glycerinen käsikuorinta, jonka luomuriisirakeet kuorivat ihoa. Moni käytti käsiä kuorivaa tuotetta ensi kertaa, ja vaikuttui sen pehmentävästä vaikutuksesta.

Tuotteiden hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Kotimaisuus on ykkösjuttu

Lemon Juice & Glycerine -tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa vuodesta 1952 lähtien. Testaajille on tärkeää, että tämä työ tehdään Suomessa. Kotimaisuus on testiryhmäläisille keskeistä myös ekologisuuden ja luotettavuuden vuoksi. 

”On ilo tukea kotimaista tuotetta. Täällä tunnetaan Suomen olosuhteet.”

Hyvää tuotetta voi suositella tutuillekin, ja moni testaaja vei käsivoiteita myös töihin.

”Tein työpaikallani vanhusten parissa heille käsihoitoja, ja myös työkaverit innostuivat kokeilemaan tuotteita.”

Lemon Juice & Glycerine -tuotteissa on tunnistettava sitrustuoksu, johon moni testiryhmäläinen tykästyi.

”Tuoksu oli riittävän mieto ja ihana.”

Kulttituotteiden kulttituote

Kulttituotteen maineen saa nykyään somessa kovin helposti, mutta Lemon Juice & Glycerine todella ansaitsee tittelin. Perinteinen käsivoide on hoitanut suomalaisten käsiä yli 60 vuotta, ja tuotteet valmistetaan yhä Suomessa. Tutustu Lemon Juice & Glycerinen käsienhoitotuotteisiin täällä.

olen käyttänyt jo pitkään tätä tuotetta ja odotankin josko kehittäisivät kokovartalovoiteen samalla konseptilla, kun kosteuttaa ja pitää ihon niin hyvässä kunnossas. Minulla on todella kuiva iho ja tämä on ihan parasta apua!

Helena Kuitunen

Sisältö jatkuu mainoksen alla