KappAhlin XLNT-mallisto täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Ilmoittaudu mukaan juhlaan!

KappAhl ja Me Naiset kutsuvat juuri sinut muodintäyteiseen kutsuvierastapahtumaan keskiviikkona 29.11. kello 17:30-19:30. Juhlapaikkana toimii KappAhlin Citykäytävän myymälä Helsingissä.

Muotinäytöksessä malleina nähdään muun muassa Raakel Lignell sekä Tyyliä metsästämässä -blogin Veera ja Plusmimmi-blogin Mimmi.

Me Naisten päätoimittaja Iina Artima-Kyrki kertoo syksyn trendeistä ja kutsuvieraille on tarjolla ravintola Lungin herkkuja, juomia ja ihana goodie bag!

Vieraat saavat illan aikana kaikista KappAhlin normaalihintaisista tuotteista 25% alennuksen ja mukaansa myös tietysti tuoreimman Me Naiset -lehden.

Ilmoittaudu mukaan jättämällä alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Mukaan mahtuvat ensimmäiset 200 ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti.

KappAhl Citykäytävän myymälä löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki.

KappAhlin XLNT-mallisto tarjoaa linjakasta ja laadukasta muotia

KappAhlin XLNT-mallisto täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Suurenmoisille naisille suunnattu mallisto kattaa kaiken arki- ja juhlavaatteista alusvaatteisiin sekä asusteisiin. XLNT-malliston tuotteita saa kooissa 46-58 (L-3XL). Klassinen ja trendikäs aikuisen naisen mallisto kestää aikaa ja käyttöä. Linjakkaat ja istuvat vaatteet ovat saaneet paljon kiitosta kanta-asiakkailtaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.