Kaupallinen yhteistyö

Kerro meille, miten sinä rauhoitut. Arvomme kaikkien osallistujien kesken Gloria Fashion Show -lippuja ja Iittala x Issey Miyake -olkalaukkuja.

Kiireinen arki on monelle tuttu juttu, ja jatkuva hoppu aiheuttaa stressiä. Osa löytää ratkaisun meditaatiosta tai mindfulnessista, mutta arkeen voi helposti tuoda harmoniaa myös luomalla omia rauhoittavia rituaaleja. Vaikkapa kynttilän sytyttäminen tai kupillinen teetä auttavat tyhjentämään mielen.

Mikä auttaa sinua rauhoittumaan? Kerro se alla. Arvomme nyt kaksi kahden lipun pakettia Gloria Fashion Show'hun lauantain 1.9. näytökseen kello 19 ja viisi mustaa Iittala x Issey Miyake -olkalaukkua koossa 49 x 44 cm. Yhden laukun arvo on 139 euroa.

Iittalan ja Issey Miyaken yhteistyön tuloksena syntyneet tuotteet on suunniteltu luomaan tyyntä tunnelmaa. Kokoelman tekstiili- lasi- ja keramiikkatuotteet ovat ajattomia ja esteettisesti riisuttuja. Tekstiilit saavat omintakeisen kolmiulotteisen pinnan, kun niiden valmistuksessa käytetään taidokkaita taitos- ja pliseeraustekniikoita.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Syksyllä Iittalan ja Issey Miyaken tekstiilituotteiden valikoima laajenee kahdella pliseeratulla olkalaukulla, ja kalanruotokuvioinen laukku saa uuden tumman beigen värin. Lisäksi lanseerataan kaksi laskostettavaa pussukkaa, jota voi käyttää vaikkapa pikkulaukkuna. Syyskuussa uudet kassit nähdään muotinäytöksen lavalla Gloria Fashion Showssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arvonta on päättynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla