On aika karistaa viime vuoden tomut jalkojen lisäksi hiuksista. Testiryhmä kokeili Garnier Olia -hiusvärejä – lue kommentit jutusta!

Me Naisten lukijoista koostuneessa testiryhmässä 183 eri-ikäistä naista kokeili Garnier Olia -hiusväriä ja kertoi sen jälkeen värjäyskokemuksestaan. Testiryhmäläisistä arvottiin lisäksi kolme onnekasta viettämään ihanaa kuvaus- ja hemmottelupäivää Helsinkiin.

Onnettaren suosimat kolme upeaa leidiä saapuivat kuvausstudiolle odottavaisin ja hiukan jännittynein mielin. Eeva, 36, Tuija, 51, ja Liilia, 29, pääsivät ennen kameran eteen astelemistaan ammattimeikkaajan ja -kampaajaan käsiin. Uusista hiussävyistään onnelliset naiset nauttivat kuvauksista kuohuviiniä siemaillen ja hyvää arpaonneaan ihmetellen. Kolmikolla ei huolta huonoista hiuspäivistä ole jatkossakaan, sillä naiset saivat itselleen palkinnoksi myös vuoden hiusvärit.

Liilia on käyttänyt Olia-värejä jo pidempään.

-Olen Olia-värien vakiokäyttäjä, koska olen aina saanut niillä haluamani lopputuloksen. Tuote on helppokäyttöinen, pakkaus tyylikäs ja värivaihtoehdot hyviä. Myös tuoksusta suuri plussa.

98 % testaajista koki, että väriä oli helppo käyttää.

Mikä sitten on tärkeintä hiusten kotivärjäyksessä? Testiryhmän mielestä ehdottomasti helppous. Yleisimmät syyt hiusten värjäämiselle ovat yleisilmeen piristäminen ja harmaiden hiusten peittäminen. Garnier Olia -hiusvärit saivat testiryhmältä paljon suitsutusta. Testaajat antoivat erityiskiitosta väriaineen koostumuksesta, joka ei valunut, tarttunut ihoon tai sotkenut kylpyhuonetta.

Myös Eeva kiittelee värin valumattomuutta.

-Olin kauan ollut jymähtäneenä tiettyyn tyyliin. Olian hiusväri oli helppokäyttöinen ja riittoisa. Iso plussa valumattomuudesta! Miellyttävä, ammoniakiton tuoksu.

93 % testaajista totesi hiustensa olevan kiiltävämmät ja pehmeämmät värjäyksen jälkeen.

Tuotteen hoitavuus keräsi niin ikään kehuja, sillä öljyjä sisältävä koostumus sai hiukset kiiltämään ja jätti ne pehmeiksi, paksumman tuntuisiksi ja terveen näköisiksi. Myös tyvikasvu sekä harmaat hiukset peittyivät testaajien mukaan hyvin. Värjäystulos oli tasainen, ja tuotteen helppokäyttöisyyden ansiosta kynnys hiusten värjäämiselle kotona madaltui huomattavasti.

96 % testaajista suosittelisi Olia-hiusväriä ystävilleen.


Nopein kokonaisvaltainen tyylin päivitys syntyy laadukkaalla hiusvärillä. Vanhan värin kirkastus tai kokonaan uusi lookki – ja peilistä katsoo aivan uusi ihminen. Kipaise siis seuraavalla kauppareissulla hiusvärihyllyn kautta!

Täydellisen hiusvärin metsästys on päättynyt

Garnier Olia –värivoide sisältää  60 % öljyjä  ja sopii kokemattomallekin kotivärjääjälle, sillä se on valumaton, helppokäyttöinen ja hellävarainen hiuspohjalle. Lopputuloksena on hyväkuntoiset, upean väriset hiukset. Helppoa ja vaivatonta – ja samalla hemmottelevan hoitavaa! Lue lisää Garnier Olia -hiusväreistä >>