Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Haaveissa täydellinen hiusväri, joka ei vahingoita hiuksia? Ilmoittaudu Olia-testiryhmään ja voita vuoden hiusvärit!

*Testiryhmään ilmoittautuminen on päättynyt.
Hemmottelupäivän sekä vuoden hiusvärit itselleen voittivat:

Tuija Hämäläinen, Helsinki
Eeva Hautala, Vantaa
Liilia Rahkola, Kerava

Tuotekassin itselleen voittivat:
Alexandra Nuutinen, Kuopio
Tarja Nikumatti, Haapavesi
Marja Koskinen, Elimäki
Maarit Grönholm, Pietarsaari
Pauliina Vilenius, Sastamala
Anne Äijälä, Pattijoki
Eva-Lea Roppola, Petäjävesi
Petriina Palttala, Ylöjärvi
Hilkka Latvala, Helsinki
Anja Hautamäki, Turku

Haemme sataa Me Naisten lukijaa testaamaan hoitavia Garnier Olia -hiusvärejä. 60% öljyjä sisältävä värivoide antaa maksimaalisen värjäystuloksen ja näkyvästi paremman hiuslaadun, mutta on samalla optimaalisen hellävarainen hiuspohjalle. Helppoa ja vaivatonta – ja samalla myös hemmottelevan hoitavaa.


Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan hoitavien öljyjen tehostamaa Olia-hiusväriä, joka ei vahingoita hiuksia, mutta antaa upean värjäystuloksen!

 

Valitsemme testiryhmään 100 testaajaa. Lisäksi kolme onnekasta pääsee mukaan Garnier Olia -studiokuvauksiin ja saa itselleen vuoden hiusvärit. Tulokset julkaistaan joulukuussa Me Naiset -lehdessä ja Me Naisten verkkosivuilla. Kaikkien testiryhmään hakeneiden kesken arvotaan 10 kpl Garnier-tuotelahjakasseja (arvo 100 €). Samaan aikaan testiryhmän kanssa hiuksiaan värjäävät myös Tyyliä metsästämässä -blogin Veera sekä Ruususuu ja Huvikumpu -blogin Anni! Muista jakaa Olia-hiushetkesi somessa käyttämällä hashtagia #TheOliaEffect.

Ilmoittaudu mukaan 13.11.2017 mennessä jättämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja vastaamalla kyselyyn. Valitse samalla alla olevista värisävyistä se, jota haluat testata. Lue testiryhmän ehdot täältä.