Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Haaveissa täydellinen hiusväri, joka ei vahingoita hiuksia? Ilmoittaudu Olia-testiryhmään ja voita vuoden hiusvärit!

*Testiryhmään ilmoittautuminen on päättynyt.
Hemmottelupäivän sekä vuoden hiusvärit itselleen voittivat:

Tuija Hämäläinen, Helsinki
Eeva Hautala, Vantaa
Liilia Rahkola, Kerava

Tuotekassin itselleen voittivat:
Alexandra Nuutinen, Kuopio
Tarja Nikumatti, Haapavesi
Marja Koskinen, Elimäki
Maarit Grönholm, Pietarsaari
Pauliina Vilenius, Sastamala
Anne Äijälä, Pattijoki
Eva-Lea Roppola, Petäjävesi
Petriina Palttala, Ylöjärvi
Hilkka Latvala, Helsinki
Anja Hautamäki, Turku

Haemme sataa Me Naisten lukijaa testaamaan hoitavia Garnier Olia -hiusvärejä. 60% öljyjä sisältävä värivoide antaa maksimaalisen värjäystuloksen ja näkyvästi paremman hiuslaadun, mutta on samalla optimaalisen hellävarainen hiuspohjalle. Helppoa ja vaivatonta – ja samalla myös hemmottelevan hoitavaa.


Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan hoitavien öljyjen tehostamaa Olia-hiusväriä, joka ei vahingoita hiuksia, mutta antaa upean värjäystuloksen!

 

Valitsemme testiryhmään 100 testaajaa. Lisäksi kolme onnekasta pääsee mukaan Garnier Olia -studiokuvauksiin ja saa itselleen vuoden hiusvärit. Tulokset julkaistaan joulukuussa Me Naiset -lehdessä ja Me Naisten verkkosivuilla. Kaikkien testiryhmään hakeneiden kesken arvotaan 10 kpl Garnier-tuotelahjakasseja (arvo 100 €). Samaan aikaan testiryhmän kanssa hiuksiaan värjäävät myös Tyyliä metsästämässä -blogin Veera sekä Ruususuu ja Huvikumpu -blogin Anni! Muista jakaa Olia-hiushetkesi somessa käyttämällä hashtagia #TheOliaEffect.

Ilmoittaudu mukaan 13.11.2017 mennessä jättämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja vastaamalla kyselyyn. Valitse samalla alla olevista värisävyistä se, jota haluat testata. Lue testiryhmän ehdot täältä.


On aika karistaa viime vuoden tomut jalkojen lisäksi hiuksista. Testiryhmä kokeili Garnier Olia -hiusvärejä – lue kommentit jutusta!

Me Naisten lukijoista koostuneessa testiryhmässä 183 eri-ikäistä naista kokeili Garnier Olia -hiusväriä ja kertoi sen jälkeen värjäyskokemuksestaan. Testiryhmäläisistä arvottiin lisäksi kolme onnekasta viettämään ihanaa kuvaus- ja hemmottelupäivää Helsinkiin.

Onnettaren suosimat kolme upeaa leidiä saapuivat kuvausstudiolle odottavaisin ja hiukan jännittynein mielin. Eeva, 36, Tuija, 51, ja Liilia, 29, pääsivät ennen kameran eteen astelemistaan ammattimeikkaajan ja -kampaajaan käsiin. Uusista hiussävyistään onnelliset naiset nauttivat kuvauksista kuohuviiniä siemaillen ja hyvää arpaonneaan ihmetellen. Kolmikolla ei huolta huonoista hiuspäivistä ole jatkossakaan, sillä naiset saivat itselleen palkinnoksi myös vuoden hiusvärit.

Liilia on käyttänyt Olia-värejä jo pidempään.

-Olen Olia-värien vakiokäyttäjä, koska olen aina saanut niillä haluamani lopputuloksen. Tuote on helppokäyttöinen, pakkaus tyylikäs ja värivaihtoehdot hyviä. Myös tuoksusta suuri plussa.

98 % testaajista koki, että väriä oli helppo käyttää.

Mikä sitten on tärkeintä hiusten kotivärjäyksessä? Testiryhmän mielestä ehdottomasti helppous. Yleisimmät syyt hiusten värjäämiselle ovat yleisilmeen piristäminen ja harmaiden hiusten peittäminen. Garnier Olia -hiusvärit saivat testiryhmältä paljon suitsutusta. Testaajat antoivat erityiskiitosta väriaineen koostumuksesta, joka ei valunut, tarttunut ihoon tai sotkenut kylpyhuonetta.

Myös Eeva kiittelee värin valumattomuutta.

-Olin kauan ollut jymähtäneenä tiettyyn tyyliin. Olian hiusväri oli helppokäyttöinen ja riittoisa. Iso plussa valumattomuudesta! Miellyttävä, ammoniakiton tuoksu.

93 % testaajista totesi hiustensa olevan kiiltävämmät ja pehmeämmät värjäyksen jälkeen.

Tuotteen hoitavuus keräsi niin ikään kehuja, sillä öljyjä sisältävä koostumus sai hiukset kiiltämään ja jätti ne pehmeiksi, paksumman tuntuisiksi ja terveen näköisiksi. Myös tyvikasvu sekä harmaat hiukset peittyivät testaajien mukaan hyvin. Värjäystulos oli tasainen, ja tuotteen helppokäyttöisyyden ansiosta kynnys hiusten värjäämiselle kotona madaltui huomattavasti.

96 % testaajista suosittelisi Olia-hiusväriä ystävilleen.


Nopein kokonaisvaltainen tyylin päivitys syntyy laadukkaalla hiusvärillä. Vanhan värin kirkastus tai kokonaan uusi lookki – ja peilistä katsoo aivan uusi ihminen. Kipaise siis seuraavalla kauppareissulla hiusvärihyllyn kautta!

Täydellisen hiusvärin metsästys on päättynyt

Garnier Olia –värivoide sisältää  60 % öljyjä  ja sopii kokemattomallekin kotivärjääjälle, sillä se on valumaton, helppokäyttöinen ja hellävarainen hiuspohjalle. Lopputuloksena on hyväkuntoiset, upean väriset hiukset. Helppoa ja vaivatonta – ja samalla hemmottelevan hoitavaa! Lue lisää Garnier Olia -hiusväreistä >>

Kaupallinen yhteistyö

L’Oréal Garnier Olia testiryhmä –kilpailun säännöt

Järjestäjä

L’Oréal, Havneholmen 25, 1561 København V, Denmark, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää L’Oréal Garnier Olia testiryhmä -kilpailun, jäljempänä Kilpailu.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Kilpailuun osoitteessa http://www.menaiset.fi.

Osallistuminen ja kilpailuaika

Testiryhmään valitaan 100 henkilöä, jotka edustavat erilaisia henkilötyyppejä; esimerkiksi he ovat eri ikäisiä, kotoisin eri alueilta Suomesta, tai heillä on eri väriset hiukset.

Jos olet kiinnostunut testiryhmään pääsemisestä ja osallistumaan kilpailuun, sinun täytyy täyttää kyselylomake osoitteessa www.menaiset.fi.

L’Oréal on vastuussa testattavien tuotteiden toimittamisesta osallistujan Suomessa sijaitsevaan kotiosoitteeseen.

Voit osallistua kilpailuun täyttämällä tietosi kyselylomakkeeseen ja vastaa hiuksiisi liittyviin kysymyksiin.

1.     Etu- ja sukunimi
2.     Ikä
3.     Katuosoite
4.     Postinumero ja kaupunki
5.     Sähköposti
6.     Puhelinnumero
7.     Oletko koskaan aiemmin värjännyt hiuksiasi? Jos olet, värjäsitkö hiuksesi kotona vai kampaajalla?
8.     Minkäväriset hiuksesi ovat nyt?
9.     Mikä on luonnollinen hiusvärisi?
10.  Minkä pituiset hiuksesi ovat nyt?
11.  Mitkä seuraavista vaihtoehdoista kuvaavat hiuksiasi parhaiten?
12.  Mitkä seuraavista asioista huolettavat siua hiusten värjäämisessä?
13.  Oletko joskus saanut allergisen reaktion hiusväristä?
14.  Perustele, miksi juuri sinä olisit mainio Garnier Olia -nainen ja juuri sinun tulisi voittaa päivän kuvaussessio?

Vain yksi osallistuminen per henkilö sallitaan.

Kilpailuun voi osallistua 24.10. ja 13.11. välisenä aikana.

Osallistumisajan jälkeen lähetettyjä taikka epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Osallistumisen ehdot

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen kilpailuun.

Henkilöiden, joita ei valita testiryhmään, henkilötiedot hävitetään Järjestäjän rekisteristä 31.12.2017 mennessä.

Palkinnot ja voittajan valinta

Kolme testiryhmään kuuluvaa henkilöä voittaa kukin 6 Garnier Olia -hiusväripakkausta sekä saa mahdollisuuden osallistua Garnier Olia Studio Photoshoot -kuvaussessioon, jonka järjestää Sanoma. Palkinnon arvo on kokonaisuudessaan noin 75 € / voittaja.

Lisäksi 10 testiryhmään valittua henkilöä voittaa Garnier-lahjakassin. Lahjakassien voittajat arvotaan Sanoman järjestämässä arvonnassa. Arvonta suoritetaan 14.11.2017.

Raati valitsee 3 kuvaussession voittajaa. Raati koostuu kolmesta Sanoman työntekijästä. Raati valitsee voittajat hakemusten perusteella. Raadin päätöksestä ei voi valittaa ja raadin ei tarvitse perustella päätöstään. 

Kaikille voittajille ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Lisäksi voittajien nimet julkaistaan osoitteessa www.menaiset.fi. Voittajista ilmoitetaan heidän etu- ja sukunimensä viimeistään 14.11.2017.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Voittajat valitaan viikon 46 alussa.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä voittajan valinnan jälkeen voitoista voittajille sähköpostitse, puheli-mitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta 3 päivän sisällä, voidaan tilalle valita uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Kilpailuun osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun osallistumisen yhteydessä taikka osallistu-misesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Vero

Palkinto on saajalleen veronalaista tuloa.

Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta tuloveroseuraamuksesta vastaa palkinnon voittaja itse.

Mahdollisesta rahapalkinnosta Järjestäjä suorittaa ennakonpidätyksen kilpailun voittajan toimittaman verokortin tai muutoin säädetyn suuruisena.

Palaa kilpailuun tästä