Haaveissa täydellinen hiusväri, joka ei vahingoita hiuksia? Ilmoittaudu Olia-testiryhmään ja voita vuoden hiusvärit!

*Testiryhmään ilmoittautuminen on päättynyt.

Haemme sataa Me Naisten lukijaa testaamaan hoitavia Garnier Olia -hiusvärejä. 60% öljyjä sisältävä värivoide antaa maksimaalisen värjäystuloksen ja näkyvästi paremman hiuslaadun, mutta on samalla optimaalisen hellävarainen hiuspohjalle. Helppoa ja vaivatonta – ja samalla myös hemmottelevan hoitavaa.


Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan hoitavien öljyjen tehostamaa Olia-hiusväriä, joka ei vahingoita hiuksia, mutta antaa upean värjäystuloksen!

 

Valitsemme testiryhmään 100 testaajaa. Lisäksi kolme onnekasta pääsee mukaan Garnier Olia -studiokuvauksiin ja saa itselleen vuoden hiusvärit. Tulokset julkaistaan joulukuussa Me Naiset -lehdessä ja Me Naisten verkkosivuilla. Kaikkien testiryhmään hakeneiden kesken arvotaan 10 kpl Garnier-tuotelahjakasseja (arvo 100 €). Samaan aikaan testiryhmän kanssa hiuksiaan värjäävät myös Tyyliä metsästämässä -blogin Veera sekä Ruususuu ja Huvikumpu -blogin Anni! Muista jakaa Olia-hiushetkesi somessa käyttämällä hashtagia #TheOliaEffect.

Ilmoittaudu mukaan 13.11.2017 mennessä jättämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja vastaamalla kyselyyn. Valitse samalla alla olevista värisävyistä se, jota haluat testata. Lue testiryhmän ehdot täältä.


Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaupallinen yhteistyö

L’Oréal Garnier Olia testiryhmä –kilpailun säännöt

Järjestäjä

L’Oréal, Havneholmen 25, 1561 København V, Denmark, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää L’Oréal Garnier Olia testiryhmä -kilpailun, jäljempänä Kilpailu.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Kilpailuun osoitteessa http://www.menaiset.fi.

Osallistuminen ja kilpailuaika

Testiryhmään valitaan 100 henkilöä, jotka edustavat erilaisia henkilötyyppejä; esimerkiksi he ovat eri ikäisiä, kotoisin eri alueilta Suomesta, tai heillä on eri väriset hiukset.

Jos olet kiinnostunut testiryhmään pääsemisestä ja osallistumaan kilpailuun, sinun täytyy täyttää kyselylomake osoitteessa www.menaiset.fi.

L’Oréal on vastuussa testattavien tuotteiden toimittamisesta osallistujan Suomessa sijaitsevaan kotiosoitteeseen.

Voit osallistua kilpailuun täyttämällä tietosi kyselylomakkeeseen ja vastaa hiuksiisi liittyviin kysymyksiin.

1.     Etu- ja sukunimi
2.     Ikä
3.     Katuosoite
4.     Postinumero ja kaupunki
5.     Sähköposti
6.     Puhelinnumero
7.     Oletko koskaan aiemmin värjännyt hiuksiasi? Jos olet, värjäsitkö hiuksesi kotona vai kampaajalla?
8.     Minkäväriset hiuksesi ovat nyt?
9.     Mikä on luonnollinen hiusvärisi?
10.  Minkä pituiset hiuksesi ovat nyt?
11.  Mitkä seuraavista vaihtoehdoista kuvaavat hiuksiasi parhaiten?
12.  Mitkä seuraavista asioista huolettavat siua hiusten värjäämisessä?
13.  Oletko joskus saanut allergisen reaktion hiusväristä?
14.  Perustele, miksi juuri sinä olisit mainio Garnier Olia -nainen ja juuri sinun tulisi voittaa päivän kuvaussessio?

Vain yksi osallistuminen per henkilö sallitaan.

Kilpailuun voi osallistua 24.10. ja 13.11. välisenä aikana.

Osallistumisajan jälkeen lähetettyjä taikka epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Osallistumisen ehdot

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen kilpailuun.

Henkilöiden, joita ei valita testiryhmään, henkilötiedot hävitetään Järjestäjän rekisteristä 31.12.2017 mennessä.

Palkinnot ja voittajan valinta

Kolme testiryhmään kuuluvaa henkilöä voittaa kukin 6 Garnier Olia -hiusväripakkausta sekä saa mahdollisuuden osallistua Garnier Olia Studio Photoshoot -kuvaussessioon, jonka järjestää Sanoma. Palkinnon arvo on kokonaisuudessaan noin 75 € / voittaja.

Lisäksi 10 testiryhmään valittua henkilöä voittaa Garnier-lahjakassin. Lahjakassien voittajat arvotaan Sanoman järjestämässä arvonnassa. Arvonta suoritetaan 14.11.2017.

Raati valitsee 3 kuvaussession voittajaa. Raati koostuu kolmesta Sanoman työntekijästä. Raati valitsee voittajat hakemusten perusteella. Raadin päätöksestä ei voi valittaa ja raadin ei tarvitse perustella päätöstään. 

Kaikille voittajille ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Lisäksi voittajien nimet julkaistaan osoitteessa www.menaiset.fi. Voittajista ilmoitetaan heidän etu- ja sukunimensä viimeistään 14.11.2017.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Voittajat valitaan viikon 46 alussa.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä voittajan valinnan jälkeen voitoista voittajille sähköpostitse, puheli-mitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta 3 päivän sisällä, voidaan tilalle valita uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Kilpailuun osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun osallistumisen yhteydessä taikka osallistu-misesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Vero

Palkinto on saajalleen veronalaista tuloa.

Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta tuloveroseuraamuksesta vastaa palkinnon voittaja itse.

Mahdollisesta rahapalkinnosta Järjestäjä suorittaa ennakonpidätyksen kilpailun voittajan toimittaman verokortin tai muutoin säädetyn suuruisena.

Palaa kilpailuun tästä