Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Haluatko löytää uudella tavalla kehon ja mielen tasapainon? Kuule hyvinvointiguru Mariela Sarkiman parhaat vinkit Egon teemailloissa Helsingissä tai Tampereella. TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ.

Kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläs Mariela Sarkima kävi kaksi vuotta sitten läpi ison elämänmuutoksen. Mariela voi huonosti sekä liikkui ja söi epäsäännöllisesti. Hän tiesi mikä saisi hänet jaksamaan paremmin, mutta ei kiireisen arjen keskellä tuntunut löytävän aikaa ja energiaa muutokseen. Kaksi vuotta sitten kesällä hän oivalsi, että muutoksen tulee tapahtua kehon lisäksi myös mielessä.

Omat kokemukset innostivat häntä kokoamaan työkaluja jokaista naista koskettaviin arkipäivän haasteisiin, kuten liikkumisen riemun löytämiseen, ajankäytön hallintaan, omien sisäisten ristiriitojen ratkaisemiseen ja oman ulkoisen olemuksen kunnioittamiseen. 

- Meillä naisilla on aina jokin projekti päällä, yritämme jatkuvasti saada elämää paremmin haltuumme. Kannamme suuria taakkoja tasapainoillessamme työ- ja perhe-elämän haasteiden ja oman hyvinvointimme välillä. Paineistumme ympäröivästä ja asetamme itsellemme usein epärealistisia ja turhan tiukkoja tavoitteita, Mariela sanoo. 

Hänen mukaansa liiallinen ankaruus itseä kohtaan johtaa pettymyksiin kerta toisensa jälkeen. 

- Tämä heijastuu ulospäin mielen ja kehon ailahteluina vaikuttaen arkeen, ihmissuhteisiin, ihan kaikkeen. Tunnemme itsemme onnettomiksi ymmärtämättä perimmäistä syytä omaan huonovointisuuteemme.

Mariela on oivaltanut ratkaisun tasapainon löytämiseen ja haluaa nyt rohkaista muitakin elämänmuutokseen. 

- Itsensä aidosti kohtaamalla on mahdollista löytää myötätunto ja empatia, jotka johtavat ymmärryksen ja hyväksynnän kautta siihen rakkauteen itseään kohtaan, joka meillä jokaisella on vakioasetuksena, mutta jonka tärkeyden voimavarana meinaamme jatkuvasti unohtaa, hän sanoo. 

Osallistu Egon hyvinvoinnin teemailtaan Tampereella tai Helsingissä

Osallistu inspiroivaan #YESICAN-teemailtaan Ego-myymälöissä ja lähde motivoivalle matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia! Ego on hyvinvoinnin, kauneuden ja urheilun erikoisliike ja verkkokauppa Yliopiston Apteekin asiantuntemuksella.

Inspiraation ja vinkkien lisäksi voit teemaillan aikana keskustella hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä Egon asiantuntijoiden kanssa. Egon asiantuntijat ovat kosmetologeja, personal trainereita ja farmaseutteja, ja heiltä saat opastusta oikeiden tuotteiden valinnassa.

Saat osallistujana mukaasi myös Egon lahjakassin sekä illan aikana -20% alennusta ostoista.

Ego järjestää kaksi teemailtaa – valitse itsellesi sopivin paikkakunta ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on rajoitetusti – toimi heti!

TAPAHTUMAT OVAT TÄYNNÄ. 
ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU!

 

Egon hyvinvoinnin teemailta Tampereella
Aika: 29.8.2018 klo 18.00
Paikka: Ego-myymälä, Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 1, Tampere

Egon hyvinvoinnin teemailta Helsingissä
Aika: 26.9.2018 klo 18.00
Paikka: Ego-myymälä, Kauppakeskus Redi, Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki

 

Ego on hyvinvoinnin, kauneuden ja urheilun erikoisliike ja verkkokauppa Yliopiston Apteekin asiantuntemuksella. Ego-myymälät löydät seuraavista kauppakeskuksista: Forum, Itis ja Redi Helsinkissä, Jumbo Vantaalla, Iso Omena Espoossa ja Ratina Tampereella.