Parhaassa mocktailissa makeat ja raikkaat maut ovat sopivassa tasapainossa. Itse tehty pehmeän makea sima sopii täydellisesti mintun ja sitruunaruohon kanssa pirskahtelevaan juomaan.

Tänä keväänä drinkkiin kannattaa lorauttaa simaa. Paras pohja juomalle syntyy itse tehdystä simasta, joka on tuunattu limellä ja basilikalla. Tee sima hyvissä ajoin valmiiksi, ja itse mocktailin tekemiseen menee vain muutama minuutti.

Mausta juoma juuri ennen tarjoilua sitruunaruoholla ja mintulla. Kasaa laseihin reilusti jäitä ja koristele halutessasi syötävillä kukilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minttu-sitruunaruohomocktail

4 annosta
5 min

Sisältö jatkuu mainoksen alla

6 dl lime-basilikasimaa
1 rkl sitruunaruohotahnaa (esim. Spice Up)
2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
3 dl kivennäisvettä

Koristeluun

4 sitruunaruohon oksaa
limetin viipaleita
(syötäviä kukkia)

Lisäksi

jäitä

  1. Sekoita siman joukkoon sitruunaruohotahna ja hienonnettu minttu. Lusikoi laseihin joko jääpaloja tai murskattua jäätä. Annostele sima laseihin ja täytä lasit kivennäisvedellä.
  2. Koristele sitruunaruohon oksilla, limetin viipaleilla ja halutessasi syötävillä kukilla.

Itse tehty sima tekee vapun!

Vappuna juodaan simaa ja herkutellaan munkeilla. Fariinisokerista syntyy aito oikea, pehmeän makea sima. Nauti perinteisestä simasta tai kokeile lisätä mukaan uusia makuja.

Nappaa talteen parhaat vinkit siman valmistamiseen ja tee kevään paras juhlajuoma itse!

Katso lisää ideoita dansukker.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla