Kaupallinen yhteistyö

Pikkujoulukausi lähestyy, ja on aika kaivaa pikkumusta kaapista. Viitsiikö viimevuotista mekkoa pukea tänä vuonna uudelleen?

Brittiläisen vaateketju Dorothy Perkinsin teettämän kyselyn mukaan harva on valmis maksamaan yli 50 euroa pikkujoulumekostaan. Usein mekkoa tulee käytettyä pari kertaa tai jopa vain kerran. Silti asun etsimiseen käytetään paljon aikaa ja vaivaa. 

Kyselyn mukaan erityisesti joulukaudella yli kaksi kolmasosaa käyttää apunaan verkkoa etsiessään ideoita juhla-asuaan varten. Kyselyn mukaan naiset käyvät keskimäärin viidellä eri sivustolla ja katsovat läpi jopa 11-30 sivua, joille tuotteita on koottu, selaten noin 800-2000 eri mekkoa. Naiset sovittavat noin kymmentä eri mekkoa ennen kuin löytävät mieleisensä. 

Aloita pikkujouluasun suunnittelu ajoissa. Vanhan sellaisen saa tuunattua tai uuden ostettua pikkurahalla. Netistä löytyy valtavasti sivustoja, joista hakea inspiraatiota.

1. Hae ideoita Pinterestistä

Pinterest on kuvapalvelu, jonne kuka tahansa voi lisätä kuvia ja kerätä kollaaseja. Kirjoita hakuun “Christmas party outfits” ja katso, millaisia ideoita asusteisiin, kampauksiin ja juhlameikkiin muilla on! 

2. Seuraa blogeja

Muotibloggaajia on paljon ja eri ikäisiä. Seuraa bloggaajia loppuvuoden juhlakauden alkaessa, sillä useat heistä antavat inspiraatiota ja vinkkejä pikkujoulupukeutumiseen. Bonuswayn blogista löytyy myös hyviä tyylivinkkejä.

3. Nappaa muotilehti mukaan

Verkko ei ole ainoa paikka, josta hakea inspiraatiota. Mikä on sen ihanampaa kuin selailla muotilehden sivuja kotisohvalla? Pikkujoulujen lähestyessä muotilehdissä on ammattilaisten kokoamia pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia. 

4. Do it yourself!

Löytyykö vaatekaapistasi vanhaa mekkoa, jota voisi tuunata? Hameen helmaa voi lyhentää tai hihat lisätä tai poistaa.

Kauniin asusteen yhdistäminen voi tehdä asustasi aivan uudenlaisen. Vaihtoehtoisesti voit etsiä kirpputorilta pikkumustan, jonka saat helposti muokattua mieleiseksesi.

5. Käy läpi vaatekauppojen valikoima

Tutki kauppojen kuvastoja tai verkkokauppojen valikoimaa. Merkkivaatteet eivät välttämättä maksa maltaita.

Monilla verkkokaupoilla on outletit, jotka kannattaa katsoa läpi. Hyviä verkkokauppoja tyylikkään pikkujouluasun löytämiseen ovat muun muassa Asos ja Ellos. 

Jos Black Friday on ennen pikkujoulujasi, kannattaa pitää silmällä verkkokauppojen tarjouksia. Silloin on mahdollista tehdä hyviä löytöjä!

Aloita bonusten kerääminen verkko-ostoksistasi jo tänään

Bonusway on ilmainen palvelu, jonka avulla voi kerätä bonusta rahana takaisin sekä saada alennuskoodeja ja tietoa tarjouksista. 

Mukana on yli 800 verkkokauppaa mukaan lukien suositut muodin verkkokaupat, kuten Ellos, Stockmann ja Asos.

Lataa Bonuswayn mobiiliapplikaatio iOS- ja Android-laitteille.

Liityttyäsi saat 10 € lisäbonusta ensimmäisestä ostoksestasi: www.bonusway.fi/liity 

Luonnonkosmetiikan tarjonta on kasvanut viime vuosina runsaasti ja kaupoista löytyy monia eri hintaryhmän tuotteita. Hintojen laskettua laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet ovat yhä useamman saatavilla. Lue Bonuswayn listaamat syyt, joiden vuoksi sinunkin kannattaisi kokeilla luonnonkosmetiikkaa.

1.    Luonto 
Lähes sata prosenttia luonnonkosmetiikan raaka-aineista on luonnollisia tai luonnollisen kaltaisiksi luokiteltuja. Sertifioiduissa luonnontuotteissa synteettisiä raaka-aineita on useimmiten alle prosentti. Luonnonkosmetiikka tuotetaan luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Termiä luonnonkosmetiikka ei ole suojattu lailla, joten varmista, että tuotteesta löytyy yksi näistä sertifikaateista: BDIH, Ecocert, Cosmebio, Soil Association, Ecogarantie, AIAB, ICEA tai NaTrue.

2.    Laatu
Viime vuosina luonnonkosmetiikan valikoima on kasvanut huimasti, ja tuotteita saa nykyään muualtakin kuin erikoiskaupoista. Suosion myötä tuotteet ovat myös kehittyneet paljon, ja ne ovat monesti yhtä toimivia kuin muu kosmetiikka. Hyviä luonnonkosmetiikan ihonhoitomerkkejä ovat luomusertifioitu hoitolatuotesarja Esse, pariisilainen hoitolasarja Patyka, latvialainen tuotesarja Mádara sekä jo monille tutut Weleda ja Hauschka. Australialainen Zuii on laadukas luonnonkosmetiikan meikkisarja. Kure Bazaarin kynsilakat ovat melkein syötävän hyvän näköisiä!

3.    Ominaisuudet
Luonnonkosmetiikka on ideologialtaan ja ominaisuuksiltaan erilaista kuin muu kosmetiikka. Esimerkiksi luonnonkosmetiikan antiageing-ihonhoitotuotteissa ryppyjä silotetaan ravitsemalla ihoa eikä turvottamalla sitä. Pinnallisen kohotuksen sijaan luonnolliset tuotteet vaikuttavat ikääntyvään ihoon sisältäpäin. Tulokset eivät näy yhtä nopeasti kuin synteettisessä kosmetiikassa, mutta luonnonkosmetiikkaa tuottavat yritykset lupaavat sen vaikutuksen kestävän pidempään.

Luonnonkosmetiikan tehokkuudesta ollaan montaa mieltä. Osa pitää sitä ainoana oikeana vaihtoehtona, kun taas osa käyttää synteettistä ja luonnonkosmetiikkaa sekaisin. Valitse tuote, joka saa ihosi voimaan hyvin, ja muista juoda runsaasti vettä. Vanhan sanonnan mukaan vesi on ”vanhin voitehista” ja se auttaa pitämään ihon kauniina ja hyvinvoivana!

Verkkokauppavinkit!

Käy tutustumassa suomalaisiin luonnonkosmetiikan verkkokauppoihin Bonuswayn sivuilla. Bonuswayn käyttäjänä kerrytät ostoksistasi 6,4 % bonusta Natural Good Companysta, 5,2 % House of Organicista, 4,57 % Joliesta  ja 4 % Biodellysta.