Kaupallinen yhteistyö
Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä
Orion Oyj, Orionintie 1A 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Biorion Strong -testiryhmän, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://www.menaiset.fi/biorion

Osallistumisen ehdot
Testiryhmään voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Testiryhmään valitaan 50-60 henkilöä, jotka edustavat erilaisia henkilötyyppejä; esimerkiksi he ovat eri ikäisiä ja heillä on erilaisia haasteita hiustensa kunnon kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Orion on vastuussa testattavien tuotteiden toimittamisesta osallistujan Suomessa sijaitsevaan kotiosoitteeseen.

Testiryhmään voi ilmoittautua ja samalla osallistua arvontaan täyttämällä pyydetyt tiedot kyselylomakkeeseen ja vastaamalla samalla hiusten kuntoon liittyviin kysymyksiin.

Osallistumalla arvontaan ja tullessaan valituksi testiryhmään sitoutuu henkilö testaamaan tuotetta koko 12-viikkoisen testijakson ajan. Lisäksi valitut henkilöt sitoutuvat täyttämään testituloksia kartoittavan kyselylomakkeen testijakson päätyttyä.

Samalla testiryhmään valitut henkilöt suostuvat siihen, että testijakson päätyttyä testatusta tuotteesta annettuja kommentteja ja arvioita voidaan käyttää anonyymisti MeNaiset.fi -sivustolla julkaistavan natiiviartikkelin yhteydessä.

Hemmottelu- ja kuvauspäivän itselleen voittavat 3 henkilöä hyväksyvät kuviensa käytön ilman erilliskorvausta kahden vuoden ajan Järjestäjän verkkomainonnassa, omissa digi- ja printtikanavissa (verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat mukaan lukien), myyntikanavissa (esim. apteekissa) sekä muissa mahdollisissa jalkautumisissa. Voittajat saavat heistä otetut valokuvat myös itselleen.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain testiryhmäläisten tavoittamiseen ja mahdollisten tuotepakettien toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen testiryhmään. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja ilmoittautumisaika
Testiryhmään voi ilmoittautua mukaan 7. – 20.10.2019 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä rekrytointilomakkeen osoitteessa https://www.menaiset.fi/biorion. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä ilmoittautumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Kaikki testiryhmän loppukyselyyn vastanneet saavat lahjaksi Biorion-tuotepaketin (tuuheuttava ja kosteuttava shampoo, tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine, stimuloiva hoitoneste päänahalle sekä Biorion Strong -ravintolisä). Tuotepaketin arvo on noin 90 euroa. Lisäksi kolme testiryhmään kuuluvaa henkilöä voittavat kukin hemmottelupäivän, johon sisältyy ammattitasoinen meikkaus, kampaajan palvelut sekä hiusten stailaus. Hemmottelupäivään sisältyy myös Sanoma Media Finlandin tiloissa Helsingissä järjestettävät mainoskuvaukset. Voittajat arvotaan loppukyselyyn vastanneiden joukosta. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnot arvotaan tammikuussa 2020.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta 1 viikon sisällä, arvotaan tilalle uusi voittaja. Voittajan nimi voidaan julkaista Sanoma Media Finlandin kanavissa ja/tai Orionin omassa mediassa.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla