Kuiva iho kaipaa pitkävaikutteista kosteutusta, mutta vääränlainen tuote voi kuivattaa ihoa entisestään. Miten testiryhmämme reagoi Bio-Oilin uutuusgeeliin?

Me Naiset ja Bio Oil hakivat naisia testaamaan uutuustuotetta, öljypohjaista Bio-Oil Geeliä.
Testiryhmään haki erinäisistä syistä ihon kuivuudesta kärsiviä naisia. Kaikki odottivat helpotusta pääosin samoihin iho-oireisiin: hilseilyyn, karheuteen, kiristelyyn ja kutinaan.

Jopa 94 % testaajista koki erityisesti vuodenaikojen vaihtelun vaikuttavan ihonsa hyvinvointiin. Valtaosa testaajista kertoi ihonsa kuivuvan eritoten talviaikaan. Talvella ihoa kuivattavatkin erityisesti kuiva sisäilma, keskuslämmitys, sekä ulkona pakkanen ja viima. Lisäksi turhan tymäkät pesuaineet voivat pahentaa kuivuuden kierrettä.

– Geeli on saanut talvi-ihoni hohtamaan! Iho on nyt paremmassa kunnossa ja säärten sheivaaminen onnistuu ilman ärsytystä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Muiksi syiksi ihon kuivumiselle testaajat mainitsivat esimerkiksi tiuhan peseytymisen, atooppisen ihon sekä hormoniongelmat kuten kilpirauhasen vajaatoiminnan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Apua erittäin kuivalle iholle
Ennen tuotteen kokeilua 98 % testaajista koki ihonsa olevan erittäin kuiva tai melko kuiva.  81 % huomasi ihossaan positiivisia muutoksia alettuaan käyttää Bio-Oil Geeliä.
 

”Todella riittoisa, purkista kului vain pieni osa testijakson aikana"

 

Yli puolet testaajista kertoi ihonsa kuivuuden helpottaneen sekä kimmoisuuden ja pehmeyden lisääntyneen testijakson aikana. Myös kutina ja punoitus helpottivat.

– Ihon kutina ja hilseily lakkasivat toisena testipäivänä. Kahtena ensimmäisenä päivänä käytin geeliä aamuin illoin, sen jälkeen riitti kerta päivässä. Kutina ja hilseily pysyivät poissa.

Monipuolinen hoitotuote
Testaajat käyttivät Bio-Oil Geeliä tarpeistaan riippuen aina päästä varpaisiin. Moni sai apua myös kuiviin jalkapohjiin. Havaitsipa eräs testiryhmäläinen jopa harakanvarpaiden hävinneen silmiensä ympäriltä.

– Miedon tuoksuinen ja helposti levittyvä geeli sopii koko meidän perheelle!

Valmistajan mukaan tuotetta voivatkin käyttää ihan kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta – mutta alle 3-vuotiaille sitä ei suositella.
 

”Kuiva ja ohut ihoni nautti selvästi Bio-Oilista”


Geelin syväkosteuttavat ja pitkävaikutteiset ominaisuudet saivat erityistä kiitosta työkseen käsiään peseviltä.

– Bio-Oil ylitti odotukseni. Joudun työssäni pesemään käsiä jatkuvasti ja geelillä hoidettuna iho sai elastisuutensa takaisin. Halkeilevat kynsinauhatkin ovat historiaa! Suosittelen lämpimästi muillekin kuivasta ja karheasta ihosta kärsiville.

Kompakti koostumus kosteuttaa pitkään
Osa testaajista huolehti alussa, että geeli jättäisi iholle tahmean tunteen. Enemmistö kuitenkin koki tuotteen imeytyvän hyvin, kun sitä annosteli iholle maltillisesti.  

– Tuote on todella riittoisa ja sitä ei välttämättä alussa osannut ottaa huomion. Sopiva määrä imeytyi hyvin!

Kaiken kaikkiaan testaajat totesivat geelin helpommin levittyväksi kuin perinteisen ihoöljyn. Tuotetta saa helposti purkista viimeiseen pisaraan asti.
 

”Tuotteen monipuolisuus vakuutti – sopi niin kasvoille, kaulaan kuin käsiinkin”


Kokonaisvaltaisesti ihonsa kunnon selkeästi tai hieman paremmaksi koki 87 % ryhmäläisistä testijakson jälkeen.

– Ihosta on tullut pehmeä, joustava ja hyvinvoiva. Geeli on vaikuttanut ihoon niin, ettei yksittäinen pesu enää kuivata ihoa.

Uusi tapa hoitaa kuivaa ihoa

Bio-Oil kuivan ihon geelin kompakti koostumus sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, ravitsevaa sheavoita sekä ihoa rauhoittavia ainesosia. Hyvin imeytyvä geeli palauttaa kuivan ihon kosteustasapainon ja ylläpitää sitä tehokkaasti. Bio-Oil Geeli sisältää vain 3 % vettä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
Saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista. Tutustu täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla