Kaupallinen yhteistyö

Kirpeää pähkinäherkkua juustojen kanssa, ihania dippejä leivälle vai mustikkainen kuohujuoma? Mikä on sinun suosikkisi talven illanistujaisiin? 

Mikään ei piristä pimenevää iltaa paremmin kuin ilta ystävien kanssa. Tarjoa ihana drinkki ja pientä naposteltavaa. Näiden herkullisten pikkusyömisten valmistelu ei vie kauaa aikaa. Pähkinäherkun voi valmistaa hyvissä ajoissa etukäteen ja se maistuu taivaalliselta 

1.  Kuohuva timjami-mustikkashurb tekee juhlan 

Raikas mustikkainen kuohujuoma on täydellinen malja juhlatunnelmaan. Trendikäs shrub-juoma saa raikkaan maun viinietikasta, johon tiivistetään mustikan ihanimmat aromit. Katso resepti täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla


 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 2. Kolme herkullista dippiä leivälle

Rapeaa leipää tekee mieli dippailla hyvään oliiviöljyyn. Laadukkaasta öljystä ja viinietikasta syntyvät helposti myös maukkaat kastikkeet. Kata juhlakauden napostelupöytään kolme dippiä, ja lusikoi leiville vuorotellen erilaisia makuja. Katso resepti täältä!

 

3. Kirpsakan makea pähkinäherkku
Kirpsakan makea pähkinäherkku on täydellinen ruokalahja herkuttelijalle ja oiva makupari esimerkiksi suolaisille juustoille. Katso resepti täältä!

Hyvä maku ei synny sattumalta

Kotimainen Rajamäen jo vuodesta 1892 asti sinun apunasi kaikkina päivinä nyt myös uusin tuottein.

 

Lue arvonnan säännöt täältä!
Tutustu Bernerin tietosuojalausekkeeseen tästä.

Osallistu 16.12.2019 mennessä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla