Tällä viikolla valmistetaan herkullista kotiruokaa, käydään ruokajutun kuvauksissa ja mietitään, muuttaisiko omaan vai vuokrakotiin.

Me Naiset herkuttelee tällä viikolla perinteisellä suomalaisella kotiruualla. Palautamme mieleen vanhat, käyttökelpoiset ja herkulliset ruokareseptit siskonmakkarakeitosta karjalanpaistiin ja silakkapihveistä lihamurekkeeseen.

Jälkikirjoitus-blogissa ruokatoimittaja Katja Nordlund kertoo, kuinka lehden ruokajuttu käytännössä syntyi. Kuka ruuat valmisti? Tuunattiinko annoksia kuvauksia varten? Kenen suihin ruuat lopulta päätyivät?

Tsekkaa myös tillilihan ja kanaviillokin reseptit. Ne ovat menettäneet maineensa turhaan.

Jos koti kaipaa uutta ilmettä, ratkaisuna voi olla uusi tapetti tai kankaasta tehty koristetaulu. Sisustusjutussa kerrotaan, mikä on seinien koristelussa tällä hetkellä muodissa.

Myös kodinvaihto on monelle ajankohtainen juuri nyt. Uudet opiskelijat saapuvat kaupunkeihin, ja moni harkitsee asunnon ostamista. Mutta kumpi kannattaisi valita, oma vai vuokra-asunto? Lue Heidi Heinon jutusta, mitä sanovat asunnon omistaja ja vuokraaja.

Syksyn mielenkiintoisimpiin elokuviin kuuluu Zaida Bergrothin ohjaus Antti Raivion näytelmästä Skavabölen pojat. Se on hyvä vaihtoehto virkistymiseen kodin ulkopuolella.