Katso, mitä sisustuskauppoja julkkikset käyttävät netissä.

Jaakko Selin, toimittaja ja vaatesuunnittelija

”Tein muutama päivä sitten ensimmäisen nettisisustusostokseni ja hankin cookman.fi-kaupasta kaksi samppanjakulhoa, alumiinisen ja lasisen. Seuraan paljon sisustuskauppojen ja suunnittelijoiden nettisivuja, ja suuntaan niiden tarjonnan perässä liikkeisiin. Suosikkejani ovat Formverkin ja Vepsäläisen sivut.”

Olga Temonen, näyttelijä

”Olen ostanut netistä pieniä sisustusjuttuja, esimerkiksi kirjailtuja pyyheliinoja ja joulukoristeita. Katselen tarjontaa nettikaupoista, joista saa uusvanhantyylisiä pikkujuttuja. Esimerkiksi etsy.com-käsityösivusto on hyvä. Sieltä voi napata ideoita myös omiin käsitöihin.”

Sara La Fountain, kokki ja ruokakirjailija

 ”Katselen netistä paljon sisustustavaroita, etenkin lampunvarjostimia ja erilaisia kattolamppuja sekä lakanoita ja pyyhkeitä. Hyvä sivusto on mielestäni esimerkiksi zarahome.com, jonka liikkeitä ei ole Suomessa. Yleensä ostan sisutustavarani kuitenkin ulkomaanmatkoilta, vaikka lampunvarjostimien ja painavien hajukynttilöiden raahaaminen onkin työlästä. On kivaa, kun esineeseen liittyy jokin tarina.”

Teuvo Loman, sisustussuunnittelija ja stylisti

”En ole ostanut netistä vielä mitään, mutta seuraan paljon suomalaisten sisustuskauppojen sivuja, teen hintavertailuja ja suunnistan löytämäni perusteella kauppoihin. Netti on minulle myös tärkeä työväline. Selailen, missä päin maailmaa on kiinnostavia sisustustapahtumia, joihin voi lähteä työmatkalle. Netistä löytää paljon tietoa uusimmista sisustustrendeistä jo ihan googlenkin kautta.”

Katso lisää nettikauppavinkkejä