Onko täydellisten rintaliivien löytäminen vaikeaa? Povesi näyttää upealta, kunhan vältät nämä tyypillisimmät sudenkuopat.

1. Valitset rintaliivisi kuppikoon mukaan

... sen sijaan, että ostaisit ne ympärysmitan mukaan. Kuppikoot eivät noudata standardeja tai ole verrattavissa toisiinsa. Se, että jollain on D-kupin rinnat, ei kerro mitään ennen kuin ympärysmitta on selvillä.

2. Käytät liian pieniä liivejä

Yleensä tämä johtuu juuri siitä, että ostat rintaliivisi kuppikoon, etkä ympärysmitan mukaan. Älä pidä kiinni vanhasta kuppikoostasi kynsin ja hampain – varsinkaan, jos se ei ole sopiva.

3. Pidät rintaliivejä liian kireällä

Liivejä valitessa sinun kuuluu ostaa koko, joka menee kiinni hyvin hakasten ollessa löysimmällä. Rintaliivit löystyvät käytössä ja varahakaset on tarkoitettu juuri tähän. Jos ostat rintaliivit, jotka ovat sopivat kireimmällä tasolla, ne käyvät suuriksi aivan liian pian.

4. ... Tai liian korkealla

Rintaliivit eivät saisi nousta selästä kaaritukien kohtaa korkeammalle. Jos ne nousevat, ovat ne luultavasti väärää kokoa.

5. Valitset tyylin ennen käyttötarkoitusta

Ostat ainoastaan hienoja hepeneitä ja muotoiltuja kovikerintaliivejä, koska käytännöllinen vaihtoehto tuntuu tylsältä. Valitettavasti muotoiltu kuppi ei kuitenkaan ole hyvä vaihtoehto rinnoille, jotka eivät ole luonnostaan kiinteät ja terhakat. Pehmeän kupin käytännöllisempi rintaliivi muotoutuu oman rinnan muodon mukaan ja tukee sitä täydellisesti.

Rinnat eivät ole luonnostaan pyöreät, vaan muistuttavat muodoltaan enemmän kartioita. Tämä on ikävä totuus.

6. Uskot, että samat liivit sopivat kaikkiin tilanteisiin

Ostat yhdet rintaliivit ja ne saavat luvan riittää kaikkiin tilanteisiin ja asuihin. Tämä ei yksinkertaisesti vain onnistu: jotkut mekot vaativat olkaimettomat versiot, toiset taas ryhdikkäämmät rintaliivit.

7. Käytät samoja rintaliivejä päiviä putkeen

Rintaliivien pitäisi antaa levätä, jotta ne säilyttävät muotonsa ja joustavuutensa. Rintaliivien ikää voi pidentää pesemällä niitä kylmällä vedellä, se on kuin shokkihoitoa joustavalle materiaalille.

8. Yhdet liivit liian kauan käytössä

Rintaliivit kestävät keskimäärin 8 kuukautta käytössä. Optimaalimäärä rintaliiveille olisi 6–7, jotta pystyt kierrättämään niitä käytössä ja ne säilyttävät ominaisuutensa paremmin.

9. Tyydyt huonoon vaihtoehtoon

Metsästä parasta vaihtoehtoa, vaikka se turhauttavalta tuntuisikin.

10. Peset rintaliivisi liian harvoin

Kahden käyttökerran jälkeen liivit joutavat pesuun.

Lähde: Huffington Post