Kuva: Sakari Majantie
Kuva: Sakari Majantie

Syksyn 2013 Vain elämää -tähdet kuvailivat toisiaan. Tunnistatko kenestä on kyse? Vastaukset jutun lopussa!

Ketä Jukka Poika kommentoi?

"Huomasin, että musiikki on selvästi vain yksi aika kapea kaistale häntä. Hänen huumorintajunsa toimi yllättävän hyvin yksiin omani kanssa. Hän ei ole ollenkaan niin konservatiivinen kuin ehkä haluaisin ajatella."

Kenestä Juha Tapio puhuu?

"Olin tavannut hänet vain kerran vuosia sitten, ja minulle oli jäänyt jostain syystä todella ihmeellinen kuva koko jätkästä. Yllättäen löysimmekin yhteyden – ilmassa oli suorastaan sielunveljeyttä. Totesimme jossain vaiheessa, ettei meidän tarvitse edes selittää toisillemme, mitä tarkoitamme."

Kuka on Ilkka Alangon mielestä tällainen?

"Hän on aikamoinen pippurinen paketti ja äärimmäisen rakastettava hahmo. En ollut aiemmin kuullut hänen laulavan suomeksi, mikä oli myös kokonaan uusi ulottuvuus minulle."

Kenestä Pauli Hanhiniemi puhuu?

"Minut yllätti hänen määrätietoisuutensa ja omistautuneisuutensa. Hän tekee töitä eikä haihattele. Se näkyi muun muassa siinä, miten hyvin hän oli ottanut kappaleet haltuun, ja miten hän johti porukkaa omana päivänään."

Tämä on Anna Abreun mielipide, mutta kenestä?

"Se mies on kyllä kova höpöttämään! Hän on myös superhuumorintajuinen, hauska ja rento tyyppi, mikä oli kokonaan uutta minulle."

Ketä Laura Närhi kommentoi?

"Minut yllätti se, miten hyvin hän hallitsee monet kädentaidot. Hän taitaa niin puutarhanhoidon, ruuanlaiton kuin muikkujen perkaamisenkin. Hän oli monissa ohjelmanumeroissa ensimmäisenä sanomassa: ”minä osaan tämän”."

Kenestä kanssatähdestä Maarit Hurmerinta kertoi?

"Tulimme erittäin hyvin toimeen. Olemme jotenkin aika samanlaisia: emme niitä porukan suupaltteja, vaan molemmat aika ujoja ihmisiä. Oli hienoa huomata, että jostain syystä ymmärrämme hyvin toisiamme."

Vastaukset alla:

1. Jukka Poika kommentoi näin Juha Tapiosta
2. Juha Tapio puhui Jukka Pojasta
3. Ilkka Alanko Anna Abreusta
4. Pauli Hanhiniemi Anna Abreusta
5. Anna Abreun mielipide Pauli Hanhiniemestä
6. Laura närhi kommentoi Maarit Hurmerintaa
7. Maarit Hurmerinta kommentoi Laura Närheä