Kuva Shutterstock
Kuva Shutterstock

Ovatko makuuhuoneenne koreografiat hioutuneet vuosien saatossa mukaviksi mutta hieman yksitoikkoisiksi? Selvitä näiden kysymysten avulla, millainen seksi piristäisi suhdettasi.

1. Nautitko pienistä pyrähdyksistä epämukavuusalueelle?

KYLLÄ: Kokeilkaa roolileikkejä. Minä Jane, sinä Tarzan tai jotain muuta tavallisesta poikkeavaa. Vaikka idea saattaa tuntua pöljältä, pääsettepähän ainakin irti rutiineista. Eroottinen leikki saattaa irrottaa myös hyvät naurut.

EN: Pysy mukavuusalueellasi ja kerro myös kumppanillesi, mistä pidät eniten. Millaista käsittelyä ikinä haluatkaan kumppaniltasi, pyydä sitä. Suora puhe takaa yleensä parhaan lopputuloksen.

2. Pidätkö itseäsi seksin saralla kokeneena?

KYLLÄ: Jos normaalit makuuhuonepuuhanne ovat vaativuustasoltaan sirkustemppujen luokkaa, tehkää eksoottinen tutkimusretki vaniljaseksin maailmaan. Katsokaa toisianne silmiin ja tehkää se oikein h-i-t-a-a-s-t-i. Ehkä hieman pelottavaa, mutta erilaista.

EN: Sopikaa kumppanisi kanssa, että kerran viikossa tai vaikka kuukaudessa on aika kokeilla jotain uutta, oli se sitten asento, seksilelu tai uusi lempimispaikka. Kumpikin voi kirjoittaa listan asioista, joita haluaa kokeilla ja toinen rastittaa listalta ne asiat, joita on myös valmis testaamaan.

3. Saatko orgasmin helposti?

KYLLÄ: Loistavaa. Älä kuitenkaan tyydy rutiiniseksiin helpon ja nopean orgasmin toivossa, vaan kokeilkaa, millä kaikilla eri asennoilla ja tavoilla voittekaan päästä maaliin.

EN: Muistathan huomioida myös itseäsi? Jos homma tuntuu jäävän osaltasi turhan usein puolitiehen, keskitä huomiosi perusasioihin: stimulaation tulee osua oikeisiin kohtiin, sen tulee kestää tarpeeksi kauan ja miestä saa ja kannattaa ohjata kohti sinun nautintoasi. Internet ja kirjat ovat pullollaan orgasmivinkkejä, joten aiheeseen perehtyminen on helppoa.

4. Oletko sinä taloudessanne se, joka päättää yleensä asioista?

KYLLÄ: Pyydä lisää yllätyksiä! Saattaa kuulostaa ankealta, mutta jos kumppanisi ei ole yllättäjäsorttia, hän tuskin yllättää sinua ilman, että kerrot kaipaavasi jotain uutta ja jännittävää. Muista, että kun annat vastuun esimerkiksi yhteisestä illasta miehellesi, et voi puuttua hänen päätöksiinsä.

EN: Ole välillä se, joka vie. Jos tiedät, että kumppanisi ei vähästä hätkähdä, yllätä hänet kertomalla, että sinä otat nyt ohjat käsiisi. Voitte tehdä samoja asioita kuin yleensäkin, mutta sinä päätät, mitä milloinkin ja mihin tahtiin.

5. Oletko aina valmis pieneen lemmenhetkeen?

KYLLÄ: Hienoa, että sytyt helposti, mutta kieltäytyminen on joskus avain kuumaan himoon. Viritelkää tunnelmaa pitkin päivää eroottisilla vihjeillä ja flirtillä, mutta säästäkää itse akti vasta niille hetkille, kun ette enää pysty pysymään erossa toisistanne.

EN: Niin niin, ennen ja jälkeen pitää käydä suihkussa ja karvoituskin saattaa kaivata huolenpitoa, joten seksin harrastaminen tuntuu välillä täydeltä työltä. Mitä jos luopuisit yksityiskohdista vaikka nyt ja heti ja tekisit pyrähdyksen pikaseksin saloihin. Vaatteet pois, hetki huumaa ja sitten takaisin sen pariin, mitä ikinä olitkaan tekemässä.