Taas takana tylsät treffit? Et ehkä ole ainoa, joka ajattelee niin. Kuva: Shutterstock
Taas takana tylsät treffit? Et ehkä ole ainoa, joka ajattelee niin. Kuva: Shutterstock

Sinkku, ota itseäsi niskasta kiinni ja pakottaudu treffeille. Katastrofistakin voi syntyä jotain kaunista.

Katso maailmaa vaaleanpunaisin lasein: jos uskaltaudut treffeille, joista kehkeytyy vuosikymmenen epäonnistuminen, et ole menettänyt mitään, vaan saanut kultaakin kalliimman opetuksen. Marie Claire kaivoi esille viisi treffisalaisuutta, jotka kannattaa sisäistää.

1. Herätys!

Jos useammat peräkkäiset treffit ovat menneet mönkään, kannattaa surkuttelun sijaan ottaan itseään niskasta kiinni ja pohtia, missä vika. Kirjaa ylös ongelmasi ja ota ne tehokkaaseen käsittelyyn. Ehkä tapailet vääränlaisia tyyppejä tai asetat odotuksesi liian korkealle.

Toimi näin: Muuta käyttäytymistäsi.

2. Ole armollinen

Miehet eivät ole treffisankareita, jotka luovat täydellisiä kahvihetkiä ja hurmaavat sekunneissa naisseuralaisensa: heilläkin on vaikeaa. Ole armollinen ja mukava seuralaisellesi. Vaikka hän ei olisi mieleesi, voi kokemus olla arvokas.

Toimi näin: Ajattelen toisenkin osapuolen tunteita.

3. Opi itsevarmuutta

Mikään ei ole seksikkäämpää kuin itsevarmuus. Oikeasti. Jos seuralaisesi on kova puhumaan, älä mökötä hiljaa, vaan raivaa itsellesi suunsijaa. Jos paikkavalinta ei miellytä, uskalla ilmaista mielipiteesi.

Toimi näin: Ole rohkea, avaa suusi.

4. Sorru eksään

Älä ikinä palaa eksän kainaloon – unohda se sääntö! Jos hypit treffeiltä toiselle, eikä kukaan tunnu oikein sytyttävän, mieti, onko jollain kielletty paikka sydämestäsi. Joskus rakkaus löytyy lähempää kuin kuvittelisi.

Toimi näin: Älä sano ei uudelleenlämmitetylle romanssille.

5. Harjoitus tekee mestarin

Tylsää, mutta totta. Mitä useammilla treffeillä käyt, sitä varmemmin tunnet itsesi, tiedät mitä haluat ja käyttäydyt luonnollisemmin kahvitellessasi ventovieraiden kanssa.

Toimi näin: Tee treffailusta tuttu tapa. 

Lue myös:

Älä tee asioista vaikeita: 10 toimivaa treffi-ideaa

Saako personal traineria pyytää treffeille?

Sinkku – unohda nämä ikivanhat säännöt treffeillä

Lopeta treffikumppaneidesi googlaaminen – 3 syytä