Emma Kimiläinen-Liuski esitteli pienen esikoistyttärensä Fannin Specsaversin vip-tilaisuudessa. "Puen tytön kotonakin sävy sävyyn. Sen verran muodikas pitää olla", Emma nauroi.
Emma Kimiläinen-Liuski esitteli pienen esikoistyttärensä Fannin Specsaversin vip-tilaisuudessa. "Puen tytön kotonakin sävy sävyyn. Sen verran muodikas pitää olla", Emma nauroi.

Urheilutähti Emma Kimiläinen-Liuski on tottunut vauhtiin ja tehokkuuteen kaikessa tekemisessään.

Entinen kilpa-autoilija Emma Kimiläinen-Liuski esitteli viiden kuukauden ikäisen Fanni-tyttärensä optikkoketju Specsaversin Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun vip-tilaisuudessa, joka pidettiin Helsingissä I Love Me -messujen yhteydessä.

– Vauva-arki on lähtenyt ihanasti käyntiin, meillä on tosi mukavaa. Fanni on hauska ja iloinen tyyppi, joka nauraa paljon. Tyttö on tullut siinä äitiinsä, että hän tykkää musiikista ja liikkumisesta, Emma sanoo.

Urheilutähti kiittelee, että pienokaista on siunattu hyvillä unenlahjoilla.

– Vauva on nukkunut todella hyvin, sellaisia kymmenen tunnin yöunia. Fanni herää vain kerran yössä vartiksi syömään. Olen onnekas, että olen saanut levätä, sillä äitiyshormonit ovat karisseet eli niiden voimalla ei enää mennä.

Sali kutsuu

Emma on tottunut olemaan huippukunnossa. Hän on aina treenannut kovaa, ja niinpä hänelle oli selvää jo odotusaikana, että raskauskilot tulevat saamaan vauhdilla kyytiä.

Ylimääräinen paino karisi kolmen viikon tehokuurilla.

– Mieheni tykkää viettää paljon aikaa vauvan kanssa, Fanni on sellainen iskän tyttö. Olen päässyt hyvin liikkumaan. Käymme joka aamu tytön kanssa vaunulenkillä, ja treenaan ahkerasti salilla.

Emma kertoo nostaneensa rautaa kuurinsa aikana kaksi kertaa päivässä. Hän suuntasi salille aikaisin aamulla ja uudelleen puolison tullessa työpäivän jälkeen kotiin.

– Nyt kun kroppa alkaa olla takaisin omassa koossa on kiva päivittää vaatekaappia uuteen uskoon.