Grrrr, mikä katse! Kuva Shutterstock
Grrrr, mikä katse! Kuva Shutterstock

Brad Pittin kanssa voisi olla ihan vain oma itsensä, sillä seksisymboli on itsekin varsin neuroottinen.

Tänä kesänä Brad Pittiä pääsee jälleen ihailemaan valkokankaalla, kun World War Z pyörii elokuvateattereissa. Vaikka toimintaelokuvat ja zombiet eivät kiinnostaisi, leffateatterissa voi keskittyä miettimään näitä 10 syytä, miksi Bradista saisi täydellisen heilan loppukesäksi.

1. Brad osaa vieläkin pitää hauskaa

Bradilla tulee joulukuussa 50 vuotta täyteen, mutta kavereiden kanssa hän jaksaa edelleen juhlia ja pitää hauskaa. Kun Quentin Tarantino keskusteli Bradin roolista Kunniattomissa paskiaisissa miehen viinitilalla Etelä-Ranskassa, kyytipoikana oli kuusi punkkupulloa. Bradille ei siis tarvitse selitellä, vaikka yöriennot välillä vähän venähtäisivät – hän saattaa jopa lähteä mukaan!

2. Hemmottelu taattu!

Kun Brad seurusteli Jennifer Anistonin kanssa, hän opetteli kreikkaa voidakseen yllättää Jenniferin, jolla on kreikkalaiset juuret. Japania taitava Brad opettelisi varmasti suomenkin käden käänteessä. Nykyisen kumppaninsa Angelina Jolien hän yllätti ravintolaillallisella Pariisissa tämän syntymäpäivänä. Brad on myös itse suunnitellut niin Jenniferille antamansa vihkisormuksen kuin Angelinan kihlasormuksen. Toisaalta Brad on saanut Angelinalta lahjaksi muun muassa vesiputouksen ja helikopterin, joten Bradin omia lahjavaatimuksia voi olla vaikea täyttää.

3. Voit olla oma itsesi, sillä Bradkin on neuroottinen

”Jos ajan ohi risteyksestä, en voi tehdä u-käännöstä, vaan minun täytyy ajaa eteenpäin ja kiertää reitti takaisin”, Pitt on kertonut haastattelussa. Bradin kanssa ei siis tarvitse pelätä paljastavansa omia pikku pakkomielteitään, sillä hänelläkin on neurooseja. Voit rauhassa tarkistaa kolme kertaa, että hella on pois päältä, ja Brad tykkää sinusta silti.

4. Bradin päätöksiä ei tee hänen äitinsä

Brad ei ole mammanpoika, vaan hän uskaltaa nousta vanhempiaan vastaan. Brad kasvoi hyvin uskonnollisessa yhteisössä, mutta 20-vuotiaana hän kyseenalaisti yhteisön ajatusmaailman ja irrottautui siitä. Bradin perhe oli tietysti pahoillaan, mutta hyväksyi lopulta hänen päätöksensä. Ei siis ole niin väliä, vaikket olisikaan anopin mielestä täydellistä vaimomatskua, sillä lopullisen päätöksen tekee Brad itse.

5. Brad on ajan hermolla

Brad seuraa selvästi aikaansa, sillä vuonna 2007 hän ja Angelina ostivat miljoonalla dollarilla graffititaiteilija Banksyn teoksia. Bradin takia ei siis ole pakko haukotella museossa, vaan hän tietää, että taidetta voi löytää katujenkin varsilta.

6. Romanttisia ajeluita tiedossa

Brad vie romanttiset ajomatkat uuteen ulottuvuuteen, sillä miehellä on lentolupakirja ja oma pienkone. Huimapää on myös varannut paikan Virgin Galacticin avaruuslennolta, joten Bradin kanssa voi todella lentää maailman ääriin. Jos taivaalla liitelyyn kyllästyy, Bradilla on autotallissa odottamassa monta autoa ja moottoripyörää. Tässä suhteessa ei vauhti hidastu!

7. Brad hyväksyy uravalintasi

Ei haittaa, vaikket olisikaan vielä saavuttanut unelma-ammattiasi, sillä Bradkin on tehnyt hanttihommia ennen menestyksekästä näyttelijän uraansa. Hän on muun muassa ajanut strippareiden limusiinia ja ollut El Pollo -ravintolan kanapukuinen maskotti.

8. Lomakohteita ympäri maailman

Brad omistaa asunnon ¬ vai pitäisikö sanoa kartanon – ainakin Los Angelesissa, Goletassa Kaliforniassa, New Orleansissa ja Etelä-Ranskassa. Lämpö ja loputtomat hiekkarannat kuuluvat siis varmasti lemmenlomiin Bradin kanssa. Kiinassa lomailu ei kuitenkaan onnistu, sillä Seitsemän vuotta Tiibetissä -elokuvan jälkeen Bradilta evättiin pääsy Kiinaan, koska elokuvan katsottiin tukevan liikaa Tiibetiä. Eivätköhän nuo muut kohteet riitäkin yhdelle kesälle!

9. Vain mielikuvitus rajana

Kun makuuhuoneen puolella alkuhuuma alkaa haihtua, Bradilla on monta roolia takataskussa. Hän on näytellyt niin troijalaista sotilasta ja salaista agenttia kuin kasinohuijaria ja pahaa poikaa. Bradin kanssa ei tarvitse ujostella, vaan voi heittäytyä mielikuvituksen vietäväksi.

10. Jos lempi roihuaa kesän jälkeenkin, Brad on hyvää isämatskua

Kertoman mukaan Brad herää joka aamu laittamaan perheen lapsille aamupalaa ja antaa Angelinan nukkua. Parilla on kuusi lasta, joten Bradilla on varmasti kokemusta lapsiperheen arjen pyörittämisestä. Bradissa virtaa myös menestystä lupaavaa verta, sillä hänellä ja Barack Obamalla on yhteinen esi-isä 1700-luvulta. Jälkikasvu Bradin kanssa ei siis olisi ollenkaan huono juttu…